- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Alisinyemekleri diye de bir sayfa var canım oradaki de guzel yemekler paylaşıyor,S Sevimlipanduf onerdigin sayfaya baktım çok beğendim ay ay ayirmasi da çok hoş olmuş kahvaltı önerileri de güzel.
Güneş e masalallah profliniz de öyle
Darısi 7 yaşa
Güvenli bir yerde sakla kendisi de 70 yapsın
Dünden bugüne Güneş diye
Ilerleyen zamanda bidaha sunarsin kuzumBen de şurda yerimi alayım hep kaçırıyorum bu grubu ne ara 84 sayfa konuşulmuş :) benim oğlan bugün de yemedi. Kabak macerasını 2 günle sınırlamayı düşünüyorum
Canim kabagi baska bir sebzenin içine karıştır ver istersen, ben oyle yaptim.Ben de şurda yerimi alayım hep kaçırıyorum bu grubu ne ara 84 sayfa konuşulmuş :) benim oğlan bugün de yemedi. Kabak macerasını 2 günle sınırlamayı düşünüyorum
Ay oteki sayfanin adi ne kacirmism takip edimmAlisinyemekleri diye de bir sayfa var canım oradaki de guzel yemekler paylaşıyor,
Saklıyorum canım 365 gun guneş albümü olacak 1 yaşında, sonrasında da her ay bir adet biriktireceğim nasıl büyüdüğünü unutmak istemiyorum
Bebeğimin yemekleri canımAy oteki sayfanin adi ne kacirmism takip edimm
Bebeğimin yedikleri diye 2 saat arattım bugün bulamamıştım iyi oldu tekrar yazdığınBebeğimin yemekleri canım
Bir de öyle deniyim kabaktan aleji olmaz heralde zatenCanim kabagi baska bir sebzenin içine karıştır ver istersen, ben oyle yaptim.
Bugun 3. Günümüz
1. Gun sadece kabak+anne sütü karisimi verdim
2. Gun patates+kabak+anne sütü
3. Gun havuç+kabak+anne sütü
Sen 3 gun kurali yapayim dersen havucu 3 gun kabakla karistirip verebilirsin
Ay ben şimdi kabaktan tekrar mı başlasam yoğurt 3 gün yedirdim başka yedirmedim ekşimişti yenisini yapacağım yoğurtta da sıkıntı çıkarmadıCanım ben bebiş kabız diye yoğurduna zeytinyağı katıp vermiştim. Daha önce de yoğurt yedi diye kabahatli zeytinyağı sanmıştım. Meğer süt alerjisi varmış birkaç gün sonra kendini göstermiştiŞu an ek gıdalarına zeytinyağı ilave ediyorum. Hiç sorun olmadı.
Canım bence bi kaç gün hiç bir şey verme ek gıda olarak sonra neyden şüphelendiysen onu tekrar ver oyle kontrol et istersenAy ben şimdi kabaktan tekrar mı başlasam yoğurt 3 gün yedirdim başka yedirmedim ekşimişti yenisini yapacağım yoğurtta da sıkıntı çıkarmadı
Benim oglan 2 tane yicekbundan adam olurMuzlu kabaklı pankek yaptım kızlar o sayfalardan birinde gordum muzda kabakta olduğu için yumuşacık oldu yiyebilir mi diye düşünmeyin çok rahat koparıp koparıp verirseniz yiyebilir 2 tane yer diye düşünüyorum 6 adet çıktı tariften(çeyrek kabak, yarım muz, yumurta sarısı, 2-3 tatlı kaşığı tam buğday unu) yanına da yoğurt ekledim, bugün sabah kahvaltı yapamadık sadece armut püresi verebildim gun içinde
Evet 2 tane yedi bu aradaBenim oglan 2 tane yicekbundan adam oluray pankek cok severinnnn nutellayida dayicann miss
Eline saglik canim.Muzlu kabaklı pankek yaptım kızlar o sayfalardan birinde gordum muzda kabakta olduğu için yumuşacık oldu yiyebilir mi diye düşünmeyin çok rahat koparıp koparıp verirseniz yiyebilir 2 tane yer diye düşünüyorum 6 adet çıktı tariften(çeyrek kabak, yarım muz, yumurta sarısı, 2-3 tatlı kaşığı tam buğday unu) yanına da yoğurt ekledim, bugün sabah kahvaltı yapamadık sadece armut püresi verebildim gun içinde
Oioi indirimi olmuştu ya canım o zaman almıştım indirimdenEline saglik canim.
Yemek takimini nerden aldin
Deneyecegim bakimEvet 2 tane yedi bu aradayer kız tadı çok güzel olmuş bende yedim bi tane
Hikaye kısmında 6 ve 7 ay var canım oradan bize göre. Aşağıda Fazla aramaya gerek kalmiyorBebeğimin yedikleri diye 2 saat arattım bugün bulamamıştım iyi oldu tekrar yazdığın
Tam tarifi yazabilir misin canımMuzlu kabaklı pankek yaptım kızlar o sayfalardan birinde gordum muzda kabakta olduğu için yumuşacık oldu yiyebilir mi diye düşünmeyin çok rahat koparıp koparıp verirseniz yiyebilir 2 tane yer diye düşünüyorum 6 adet çıktı tariften(çeyrek kabak, yarım muz, yumurta sarısı, 2-3 tatlı kaşığı tam buğday unu) yanına da yoğurt ekledim, bugün sabah kahvaltı yapamadık sadece armut püresi verebildim gun içinde
Dün ben elimde kayısı yiyordum guneş tabi bakıyor ona da uzatıyım emsin biraz dedim ne ara kopardı anlamadım bayağı büyükçe bir paça koparmış yani asla yutamazdı normalinde korkarım panik olurdum ama o an hemen bir bahaneyle güldürdüm güneşi parmağımı taktım aldım ağzındakini şimdi benim bile cesaretim yok oyle bişey uzatmayaDeneyecegim bakimesim varken cok bisey yapmak istemiyorum panik oluyo bnde geriliyorum
Ne olabilir canım bilemiyorum ki avokadolu olur mu acaba pekmez katılarak tatlandırılır olur sanki Ya oyle, bi de muzun ortasındaki çekirdekli yeri sıyırırsak kabız gaz yapmazmış, hem gun içinde muz patates gibi kabız yapacak bişey varsa ben armut kayısı püresi yoğurt ile destekliyorum muhakkak bol su içmesini sağlıyorum sürekli yarım saatte bir suluğunu eline veriyorum biraz oynuyor biraz içiyor, kabızlık yaşamadık şimdiye kadar Demir ilacına yeni başladık ben de ondan korkuyorum kabızlık yapar mu diye temikinli gidiyorumTam tarifi yazabilir misin canım
Bir de muz yerine ne kullanabiliriz kabız yapmicak bir şey.
Canım ben bebiş kabız diye yoğurduna zeytinyağı katıp vermiştim. Daha önce de yoğurt yedi diye kabahatli zeytinyağı sanmıştım. Meğer süt alerjisi varmış birkaç gün sonra kendini göstermiştiŞu an ek gıdalarına zeytinyağı ilave ediyorum. Hiç sorun olmadı.