- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Su içsem bardağıma bakıyor onunda suluğunu veriyorum eline hadi karşılık içelim diye o gene bardağıma saldırıyorDemi kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorlar
Dun benimki mangalda tavuk emcuklediValla elimde kek falan yiyeceksem mutfakta yiyorum görmesin de istemesin diye kendimi suçlu hissediyorum bi de vermeyince
Sen diyordun ya bizim Gunes bizim aylarimizdayken, artik yedig8mize bakiyor istiyor diyeValla elimde kek falan yiyeceksem mutfakta yiyorum görmesin de istemesin diye kendimi suçlu hissediyorum bi de vermeyince
Ya çok şirin oluyorlar sıpalar aylığından su içmiyor bizim bardaktan istiyor tamamen bizi taklit ediyorlarSen diyordun ya bizim Gunes bizim aylarimizdayken, artik yedig8mize bakiyor istiyor diye
Simdi benimkide oyle bir de tadabilecegi seyleri de verince anladi ne oldgunu
Sucluluk hissediyorum
Babam dun yeni dolaptan cikmis karpuzu emdirmis kizin gobegine kadar karpuz suyuydu
Bir de odaya girdim tam o sirada dilimin ortadan da boldu mu
Baba bogazi siser napiyon dedim aldim elinden
Kiz aynen vallaYa çok şirin oluyorlar sıpalar aylığından su içmiyor bizim bardaktan istiyor tamamen bizi taklit ediyorlar
Adam yedireydikiz. Bogazi falan sismez onlar agzindan bogaza gidene kadar. Isıniyor ben yogurdu falan hep dolaptan vriyorum yutana kadar ates oluyorSen diyordun ya bizim Gunes bizim aylarimizdayken, artik yedig8mize bakiyor istiyor diye
Sucluluk hissediyorum
Babam dun yeni dolaptan cikmis karpuzu emdirmis kizin gobegine kadar karpuz suyuydu
Afiyet olsun kuzucugaBugün yarım yumurta sarısı 1 çorba kaşığı kapya biber yedi kahvaltıda
Bilemedim ki ne yaptı canım sadece zeytinyağı yediği gün oldu herşeyi yedi olmadı ama tekrar zeytinyağı verme cesaretim yok aslında bebek salçası yaptım ama tadına baksın diye verdim çok sevdi biraz daha verdim 2 tane kapya biberi sirkeli suda bekletiyorsun yarım saat sonra küçük doğrayıp yarım su bardağı suda pişirdim su çok az kalmıştı blender de çektim yemeklerine katacağım salça niyetineAfiyet olsun kuzucuga
Biberi kozledin mi
Biz de bir çay kaşığı yumurta sarısı ve kayısı püresi yedik
Yoğurt eskidi vermedim o yüzden.
Sizin yumurta alerji yapmamış miydi
Yoğurt bu ara tembelim galiba bi denk gelmedi biz market yoğurdu yemiyoruz evlendiğimden beri ben yapıyorum yoğurdu ama tam bebek yiyecek bi kez yaptım hep çok geç aklıma geliyor sütçü geçmiş oluyor alamıyorum süt bugün yapayım oğlumaBende bugün 2 kaşık yoğurt, bir kaşık kurabiye tozu, bir dilim elma rendeledim, bir de çay kaşığı kadar peynir koydum içine karıştırıp oyle yedirdim, akşam içinde tavuk suyuna havuç çorbası yaptım
Kurabiyeyi nasıl muhafaza ediyorsun canım nerde ne kadar saklanıyorBende bugün 2 kaşık yoğurt, bir kaşık kurabiye tozu, bir dilim elma rendeledim, bir de çay kaşığı kadar peynir koydum içine karıştırıp oyle yedirdim, akşam içinde tavuk suyuna havuç çorbası yaptım
Bende yarın pazardan biber alıp deneyeceğim salça yapmayıBilemedim ki ne yaptı canım sadece zeytinyağı yediği gün oldu herşeyi yedi olmadı ama tekrar zeytinyağı verme cesaretim yok aslında bebek salçası yaptım ama tadına baksın diye verdim çok sevdi biraz daha verdim 2 tane kapya biberi sirkeli suda bekletiyorsun yarım saat sonra küçük doğrayıp yarım su bardağı suda pişirdim su çok az kalmıştı blender de çektim yemeklerine katacağım salça niyetine
Benimkiler de aynı babam sabah şeftali reçeli veriyordu elinden zor aldım geçenlerde bir baktım ağzının kenarından bal akıyor meğer kardeşim bal vermişSen diyordun ya bizim Gunes bizim aylarimizdayken, artik yedig8mize bakiyor istiyor diye
Sucluluk hissediyorum
Kurabiyeyi yapıp robot da çektirdim toz haline geldi kavanoza koydum meyvesine yoğurdusunuz bisküvi niyetine ondan katıyorum buzdolabında tutuyorum kurabiye tarzı şeyler çabuk bozulmaz zaten dolapta da olunca uzun sürer diye düşünüyorumKurabiyeyi nasıl muhafaza ediyorsun canım nerde ne kadar saklanıyor
Kurabiye ye ne kartın canımKurabiyeyi yapıp robot da çektirdim toz haline geldi kavanoza koydum meyvesine yoğurdusunuz bisküvi niyetine ondan katıyorum buzdolabında tutuyorum kurabiye tarzı şeyler çabuk bozulmaz zaten dolapta da olunca uzun sürer diye düşünüyorum
Benimkiler de aynı babam sabah şeftali reçeli veriyordu elinden zor aldım geçenlerde bir baktım ağzının kenarından bal akıyor meğer kardeşim bal vermişbal verilmez dedim ne olacakki ben geçen pasta yedirdim diyor.
Güzel oldu tadı kujumBende yarın pazardan biber alıp deneyeceğim salça yapmayı