Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Yine öncesi ve sonrası yaptım Bugün sağlık ocağına götürüp tattıracağım eğer fazlaysa aldığı kilosu tek öğüne düşüreceğim, 3 gündür tek öğün verdim sonrasında belki meyve filan

Eklentiler

• 54FFA163-5DE7-42DC-BB20-E7BD0B55874C.jpeg
    77,7 KB · Görüntüleme: 36
  • F2ED3C37-A67E-4F3F-B5E3-760B5AB3CE7C.jpeg
    95,2 KB · Görüntüleme: 35
Valla elimde kek falan yiyeceksem mutfakta yiyorum görmesin de istemesin diye kendimi suçlu hissediyorum bi de vermeyince
Sen diyordun ya bizim Gunes bizim aylarimizdayken, artik yedig8mize bakiyor istiyor diye
Simdi benimkide oyle bir de tadabilecegi seyleri de verince anladi ne oldgunu
Sucluluk hissediyorum
Babam dun yeni dolaptan cikmis karpuzu emdirmis kizin gobegine kadar karpuz suyuydu
Bir de odaya girdim tam o sirada dilimin ortadan da boldu mu
Baba bogazi siser napiyon dedim aldim elinden

Ya çok şirin oluyorlar sıpalar aylığından su içmiyor bizim bardaktan istiyor tamamen bizi taklit ediyorlar

Adam yedireydikiz. Bogazi falan sismez onlar agzindan bogaza gidene kadar. Isıniyor ben yogurdu falan hep dolaptan vriyorum yutana kadar ates oluyor

Bugün yarım yumurta sarısı 1 çorba kaşığı kapya biber yedi kahvaltıda
Afiyet olsun kuzucuga
Biberi kozledin mi
Biz de bir çay kaşığı yumurta sarısı ve kayısı püresi yedik
Yoğurt eskidi vermedim o yüzden.
Sizin yumurta alerji yapmamış miydi

Bende bugün 2 kaşık yoğurt, bir kaşık kurabiye tozu, bir dilim elma rendeledim, bir de çay kaşığı kadar peynir koydum içine karıştırıp oyle yedirdim, akşam içinde tavuk suyuna havuç çorbası yaptım

Afiyet olsun kuzucuga
Biberi kozledin mi
Biz de bir çay kaşığı yumurta sarısı ve kayısı püresi yedik
Yoğurt eskidi vermedim o yüzden.
Sizin yumurta alerji yapmamış miydi
Bilemedim ki ne yaptı canım sadece zeytinyağı yediği gün oldu herşeyi yedi olmadı ama tekrar zeytinyağı verme cesaretim yok aslında bebek salçası yaptım ama tadına baksın diye verdim çok sevdi biraz daha verdim 2 tane kapya biberi sirkeli suda bekletiyorsun yarım saat sonra küçük doğrayıp yarım su bardağı suda pişirdim su çok az kalmıştı blender de çektim yemeklerine katacağım salça niyetine

Yoğurt bu ara tembelim galiba bi denk gelmedi biz market yoğurdu yemiyoruz evlendiğimden beri ben yapıyorum yoğurdu ama tam bebek yiyecek bi kez yaptım hep çok geç aklıma geliyor sütçü geçmiş oluyor alamıyorum süt bugün yapayım oğluma

Kurabiyeyi nasıl muhafaza ediyorsun canım nerde ne kadar saklanıyor

Bende yarın pazardan biber alıp deneyeceğim salça yapmayı

Benimkiler de aynı babam sabah şeftali reçeli veriyordu elinden zor aldım geçenlerde bir baktım ağzının kenarından bal akıyor meğer kardeşim bal vermiş bal verilmez dedim ne olacakki ben geçen pasta yedirdim diyor.

Kurabiyeyi nasıl muhafaza ediyorsun canım nerde ne kadar saklanıyor
Kurabiyeyi yapıp robot da çektirdim toz haline geldi kavanoza koydum meyvesine yoğurdusunuz bisküvi niyetine ondan katıyorum buzdolabında tutuyorum kurabiye tarzı şeyler çabuk bozulmaz zaten dolapta da olunca uzun sürer diye düşünüyorum

Kurabiye ye ne kartın canım
Benim oğlanın vücudu atıyor sıcaktan mı yedirdiklerimden mı anlamadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…