- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
6 aydır kusuyor kız benim ki fışkırta fışkırta sadece emdiğinde de kusuyor emzirip hemen yatıramıyorum yatırsam sallayamıyorum hemen kusuyor çünkü yatağında da dönerken kusuyor artık yıldım yatak çarşaf kusmuklu üst başHaşladım 5 dakika sarısını ayırdım ortadan ikiye böldüm onu da böldüm sütümden kattım ezdim öyle verdim ilk olunca çok vermeye de korktum ya devamını istedi aslında. Gaviscon kullanıyorum ar mamaydı derken bıraktım onları her halükarda kusuyordu bitti şükür. Senin menüler zengin canım fazla mı geliyor da kusuyor acabakendime yapmadım valla muhlama daha
Bnmkide epey bi azalda cok sukur nadir oluyoNe bileyim kusar diye hemen vermedimama artık kusmuyor şükür reflüsü 6 aya azalır dediydi dr doğruymuş :))
Ah canimm cok sagolKabaklı omlet yapayım bak yarına o zaman senin için
İki aylikken basladi kuzum bu huyu ozamanlar kucuk olduna emzik veriyordum tam emece zaman cikartip biberon emzik biberon yapa yapa besliyordum bigun icmese bigun zorla icirirdimBak ne aklıma geldi çok ilaç içtiği için mi acaba içmek istemiyor ağzını açınca ilaç verilecek sanıyorsa içmek istemeyebilir ilaç içerken de kustuğunu söylemiştin yani çok faydası olmadı mı çok üzülüyorum ben ya elimizden bişey gelsin istiyorum
Bebek aşcimiz sen olmasan bizimkiler ayni seyi yemekten bikacaklar tesekurker yarin birdaha beklerizBebek muhlaması yaptım bugun ( bir tatlı kaşığı mısır unu, bir kaç damla zeytinyağında çevirdim uzerine su ilave ettim, sabahtan bir ince dilim kaşarı suya koymuştum onu iyice yıkadım ve pişen mısır unu içerisine ekledim, iyice pişerse kaşar uzamıyor hem zAten soğuyunca da sorun olmuyor, toplam zaten bu kadar çıkıyor kalmasın dedim azcık yapmaya çalıştım)
Yoğurt her sabah veriyorum varsa 2 kaşık var burada
Yarım kaşık kadar da sürme peynir
Çeyrek yumurta(kendime yapmıştım onunla paylaşmak istedim) (kullandığım kaşık güneşin silikon kaşık ölçüsü ) afiyet olsun minnaklarımıza
AA yaptın mı kız yedi mi senin minnakBebek aşcimiz sen olmasan bizimkiler ayni seyi yemekten bikacaklar tesekurker yarin birdaha beklerizcok opucuk
Bunu denemedim misir unu yok misir nisastasi var markettede yoktu en yakin zamanda denicemAA yaptın mı kız yedi mi senin minnak
Yap yap sever inşaallahBunu denemedim misir unu yok misir nisastasi var markettede yoktu en yakin zamanda denicem
İnsallah kuzum bol istahli bebekler olsunlarYap yap sever inşaallah ❤
Bacim tarifleri kitaptanmi bakiyorsun yoksa dogaclamamiKabaklı omlet yapayım bak yarına o zaman senin için
Canım bazılarını kendim uyduruyorum bazılarında Instagram hesaplarından bulup uyguluyorum bazılarında Tarif kitabında olanları kendime göre değiştiriyorum mesela o havuçla yapmış ben kabakla aynı tarifi yapıyorum, ya da unla yapmış ben pirinç atayım diyorum soğan sarımsak atıyor her şeye ben daha hiç koymadım deneyeceğim onları da?değiştire değiştire buluyoruz yolumuzu boyleBacim tarifleri kitaptanmi bakiyorsun yoksa dogaclamami
Sanmıyorum canım zeytin en güvenilir gıdalardan biri. Keza yağı da. Başka bir sebebi olmasın kızarıklığı nBugün sabah yumurtayla devam ettik yarım yumurta sarısı yedi yavrum kızlar ne dicem biri demişti zeytinyağına alerjisi var dün akşam patatesle kabak buharda pişirdim eline verdim ha grupta zeytinyağı sürüyorlar az vereyim dedim akşam küçük kabarcıklar oldu minnakta çığlık attı yarım saat cidden zeytinyağı alerjisi olur mu acaba şaşırdım
Cok ilginc ya zannetmiyorim bnce oyle bisey olcagini 1 gun gecsin tekrar dene kuzum ama sadece zyagi verBugün sabah yumurtayla devam ettik yarım yumurta sarısı yedi yavrum kızlar ne dicem biri demişti zeytinyağına alerjisi var dün akşam patatesle kabak buharda pişirdim eline verdim ha grupta zeytinyağı sürüyorlar az vereyim dedim akşam küçük kabarcıklar oldu minnakta çığlık attı yarım saat cidden zeytinyağı alerjisi olur mu acaba şaşırdım
Kabak patates zeytin yağı kujum kabak patates tatmıştı 3er gün ilk kez zeytinyağı verdimSanmıyorum canım zeytin en güvenilir gıdalardan biri. Keza yağı da. Başka bir sebebi olmasın kızarıklığı n
Alerji değil de belki sıcakta yağı sürünce öyle kizartmis olabilirKabak patates zeytin yağı kujum kabak patates tatmıştı 3er gün ilk kez zeytinyağı verdim
Canım ben bebiş kabız diye yoğurduna zeytinyağı katıp vermiştim. Daha önce de yoğurt yedi diye kabahatli zeytinyağı sanmıştım. Meğer süt alerjisi varmış birkaç gün sonra kendini göstermiştiBugün sabah yumurtayla devam ettik yarım yumurta sarısı yedi yavrum kızlar ne dicem biri demişti zeytinyağına alerjisi var dün akşam patatesle kabak buharda pişirdim eline verdim ha grupta zeytinyağı sürüyorlar az vereyim dedim akşam küçük kabarcıklar oldu minnakta çığlık attı yarım saat cidden zeytinyağı alerjisi olur mu acaba şaşırdım