Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Cok denedik kuZum burayada yazmistim esime verdim benim elimden icmiyor birde sen dene diye verdim o hic icirememis ben odada bile yoktum
Süt dediğin anne sütü mü mama mi canım?kullandığınız mama veya biberonla ilgili olabilir mi acaba diye düşündüm . Başka bi aracla da denediniz mi vermeyi . Kaşıkla bardakla filan

Süt dediğin anne sütü mü mama mi canım?kullandığınız mama veya biberonla ilgili olabilir mi acaba diye düşündüm . Başka bi aracla da denediniz mi vermeyi . Kaşıkla bardakla filan
Bardakla dokuyor kasiklada agzi tas gibi yapiyor hep dokuluyor biberon weebaby lansinoh avent nuk baby plus chicco alistirma bardagi hepsin biberonla denedik damakli damaksiz

Kuzum kaldim onlar besledi sbaha kadarda hic kalkmadim sagdik dolaba attim onlar ben kadarda iciremiyorlar degisik cocugun var diyo herkes ablam veriyo icmiyo kiz kardesim annem babasi gercekten cocuk garip ilaclari asiri kustugundan kullaniyoruz kestimmi uc gramida kusuyor midede sorun var
Bu arada ucgundur cocuga birsey. Vermek icin ugrasmiyorum verip icmiyor sonra dokuyorum sutu dun 240 cc daha onceleride okadar icti oyle ugrasmadimmi hic icmiyo gece oyle agladi anlatamam emzikte kabul etmedi sut verdim 10-20 cc icip uyudu bir saat sonra bidaha katila katila agliyo icse karnindoyana kadar huzurlu uyuyacak

Son düzenleme:
Bardakla dokuyor kasiklada agzi tas gibi yapiyor hep dokuluyor biberon weebaby lansinoh avent nuk baby plus chicco alistirma bardagi hepsin biberonla denedik damakli damaksiz
Ben işe başlarken meme şaşkınlığı olmasın diye materni kaşık biberon almıştım hep onu kullandık pratik bir şey. Eğer bardakla iciyorsa onunla da içebilir. Dökülme problemi de olmuyor çok . İçtikce sıktırıyorsun. Bı araştır istersen .Seni de mi emmiyor hiç?

Kuzum diyorlarya yagda pisen yumurtanin faydasi yok haslayip yiycen diye ben hamileykeb yagda yerdim oyle diyorlardi vitamin icin haslayip ye diye suan kafam karisti oyle bisey yokmuymus yani ben uzuluyordum haslanmis yemiyorum diye

Yok hic emmedi hep sagarak verdim doktorun biri kasik istiyor bu diyo biri refluden istahnkaybi var diyo biri böyle boyle beslicen diyor ben saldim artik ac kalsin belki duzelir

Bebek muhlaması yaptım bugun ( bir tatlı kaşığı mısır unu, bir kaç damla zeytinyağında çevirdim uzerine su ilave ettim, sabahtan bir ince dilim kaşarı suya koymuştum onu iyice yıkadım ve pişen mısır unu içerisine ekledim, iyice pişerse kaşar uzamıyor hem zAten soğuyunca da sorun olmuyor, toplam zaten bu kadar çıkıyor kalmasın dedim azcık yapmaya çalıştım)
Yoğurt her sabah veriyorum varsa 2 kaşık var burada
Yarım kaşık kadar da sürme peynir
Çeyrek yumurta(kendime yapmıştım onunla paylaşmak istedim ) (kullandığım kaşık güneşin silikon kaşık ölçüsü ) afiyet olsun minnaklarımıza

Eklentiler

• 088793CC-7968-4361-A748-6B7D054A8875.jpeg
    75 KB · Görüntüleme: 26
  • A4C7F8E3-A930-4770-A510-810092CE86EA.jpeg
    85,5 KB · Görüntüleme: 32
Okulda gibi olduk ha ver baklim üretmenim
Kuzum diyorlarya yagda pisen yumurtanin faydasi yok haslayip yiycen diye ben hamileykeb yagda yerdim oyle diyorlardi vitamin icin haslayip ye diye suan kafam karisti oyle bisey yokmuymus yani ben uzuluyordum haslanmis yemiyorum diye
Sut kesildi ama topaklanmadi olmuyormus hic yagda haslama diye bisi duymadım kuzum ya blwde yumurtayi onlet seklinde sunuyolar hep bi sorun olsa vermezlerdi herhal birde biberonu 6 12 aypik uc alsaniz bi instgrm annesi bebegim icmiyo reddediyo diyordu degistik mefersem az geliyo diye icmek istemiyimus 2numarali biberon ucu alsik sorun kalkti demisti evdekilerden birinin ucunu munnacik kesicer dene hemen bakiim cvp bekliyorum

Ya soyle peynirli seyler yapma bacim benomde yiyesim geliii afiyet olsunn gunese saka bi yana

Kujum bu kadar ciddi bir durumu doktorlar neden önemsemiyor beslenmeden sağlıklı olamaz ki gerekirse tedavi görsün ama normale dönsün lütfen araştırma hastanesine falan götürün

Bak ne aklıma geldi çok ilaç içtiği için mi acaba içmek istemiyor ağzını açınca ilaç verilecek sanıyorsa içmek istemeyebilir ilaç içerken de kustuğunu söylemiştin yani çok faydası olmadı mı çok üzülüyorum ben ya elimizden bişey gelsin istiyorum

İlk kahvaltıya yani yumurtadan başlayanlar verdikten ne zaman sonra emzirdiniz ya da mama verdiniz? 1/8 i olunca doyar mı bunla diyorum
1/8 nasıl ayarladın kız ben 1/4 zor ayarlamıştım kız doymaz tabi nohut kadar ya vardır ya yoktur 1/8 çocuk mideme gitmedi diyordur emzir canım bişey olmaz, benim kız hala kusuyor ama donup durmaktan kusuyor yerde 3 saniye durmuyor fır dönüyor çocuk ya o yüzden de çok kusuyor hala oturmayı da bilmiyor benim sıpa oturunca geçer demişti doktor bize de

Haşladım 5 dakika sarısını ayırdım ortadan ikiye böldüm onu da böldüm sütümden kattım ezdim öyle verdim ilk olunca çok vermeye de korktum ya devamını istedi aslında. Gaviscon kullanıyorum ar mamaydı derken bıraktım onları her halükarda kusuyordu bitti şükür. Senin menüler zengin canım fazla mı geliyor da kusuyor acaba kendime yapmadım valla muhlama daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…