- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Bence tüm ilaçları bırak canım 1 hafta başka biri beslesin mesela ailenin yanında kal söyle 3 saatte bir yedirin diye üstüne gittikçe tiksindi bence çok üzülüyoruz grupça minnağa ben sıkıntı olunca eşimden yardım istiyorum biraz sen ilgilen ben üstüne çok gidiyorum diyorum böylece rahatlıyorum bebekte rahatlıyor tekrar başlıyoruzSuan aglicak durumdayim
Kuzum kucukkende ayniydi ama zorla iciriyordum bes di gelir emzik cikar biberon ver yapardim simdi biliyor emzik biberon yap icmiyor heryer sut kuduruyor icen yok bugun yogurtla corba yedirdim ama gece verilmiyor iste uyudu icin aglaya aglaya sabah ediyoruz
Biktim poset dolusu ilactanda cocugu doktora gorurmekten hicbisey yok diyorlar bi bebek neden sut istemez anlayamadim halen daha
Peki yağ kullandın mi canım yoksa sadece kendi suyuyla mi pistiCanım ben çiğ vermek istemedim domatesi asidi falan gitsin diye pişirdim, normal rendeledim ve suyunu çekene kadar pişirdik boyle sos gibi oldu ve çok sevdi ekşimsidir ya aslında domates ben sevmez diye düşünmüştüm ama sevdi kahsenin de bebeği çok sevmiş domatesi, yarım domates yetiyordu, sonraki gun domatesi oyle pişirip uzerine yumurta sarısı kırdım menemen oldu o şekilde yedirdim, domatesi çorbalarında salça niyetine kullanırım renk olur en azından diye erken başladım ben
T tanem-tane20 evet canım kesinlikle bunu denemelisin, ablamın torunu var 1,5 yaşında dişleri çıkmaya başlayınca çocuk yemek yemekten soğudu canı acıyordu muhtemelen ondan sonra her şeyi yiyen çocuk eziyet oldu gelinimize akşama kadar bazen 2 gun yemediği oluyor oyle diyim yani, şimdilerde yeni keşfetmişler ablam yediriyor onun elinden yiyor annesi zorladığı için sanırım annesinden yemiyor odada annesi yoksa çocuk yemek yiyor varsa yemiyor oyle bişey oldu yani bi deneyin benceBence tüm ilaçları bırak canım 1 hafta başka biri beslesin mesela ailenin yanında kal söyle 3 saatte bir yedirin diye üstüne gittikçe tiksindi bence çok üzülüyoruz grupça minnağa ben sıkıntı olunca eşimden yardım istiyorum biraz sen ilgilen ben üstüne çok gidiyorum diyorum böylece rahatlıyorum bebekte rahatlıyor tekrar başlıyoruz
Yağ kullanmadım canım ben, zaten peynirini yaparken yağ katıyorum yanında yoğurt vs de oluyor bağırsaklarını çalıştıracak o yüzden bi daha ona koymadım, şimdilik ben tam pişirdim canım ya zamanla tabi çiğ bile veririz de daha erken iştePeki yağ kullandın mi canım yoksa sadece kendi suyuyla mi pisti
Evet ben de salça yerine çorbalarda domates kullanırdim büyük oğlumda ama hafif kavururdum biraz daha büyüktü ama şimdi kavurma olmaz herhalde daha
Biz hep değişiriz eşimle hangisiyle ilgilenmek istiyorsun derim yada o bana çocukları değişerek ilerliyoruz sürekli aynısıyla ilgilenmek ikimizi de yıpratıyorT tanem-tane20 evet canım kesinlikle bunu denemelisin, ablamın torunu var 1,5 yaşında dişleri çıkmaya başlayınca çocuk yemek yemekten soğudu canı acıyordu muhtemelen ondan sonra her şeyi yiyen çocuk eziyet oldu gelinimize akşama kadar bazen 2 gun yemediği oluyor oyle diyim yani, şimdilerde yeni keşfetmişler ablam yediriyor onun elinden yiyor annesi zorladığı için sanırım annesinden yemiyor odada annesi yoksa çocuk yemek yiyor varsa yemiyor oyle bişey oldu yani bi deneyin bence
Ay o mukuslukaka gormek cok kotuolmasinnErken bence de. Büyük oğluma bu sıralar vermiştim ishal olmuştu mukuslu mukuslu. Alerjik bünyesi olanlar özellikle ertelemeli bemce
ilk yaptigimda da omlet palrak cok az zyagiyla pisirmistim yagi fazla kacirmazsan sikinti olmaz.simdide tavadakiriyorum yine zyagi ile zaten zyagi kullaniyorz bizde yemeklerde tuz vs atmıyorum ona ayiriyorum sonra tuz ekliyip kendim yiyorum kuzumTavada top pisen nasil yedi kuzum sabah kahvaltida yagda yaptigimda ben ona hasliyordum yagda yumurta yermi
Ilk etapta sadece ne tattiysa onu verdim ama meyvelere baslayinca da karistirdm kuzum mesela aksam yemek yerken kendimizde firinda elma dilimi yapmıştım zyagi ve baharat ileona ayirdim sadece az zyagi gezdirdim bidilimun yarisini kemirdi sonra pesine de seftali verdim mesela tadimini yaptiklarini verebilirsin.ayni anda onune sunma yeter yoksa tadini bildigine gider valla otekini taymazBizimkinde olmadı şimdilik. Diğer günlere de bakayım.
Canim sana ekstra bi sorum var. Yeni bi gıda tadımına geçtiğinde önceden tattırdıklarından da veriyor musun
ilk yaptigimda da omlet palrak cok az zyagiyla pisirmistim yagi fazla kacirmazsan sikinti olmaz.simdide tavadakiriyorum yine zyagi ile zaten zyagi kullaniyorz bizde yemeklerde tuz vs atmıyorum ona ayiriyorum sonra tuz ekliyip kendim yiyorum kuzum
Ilk etapta sadece ne tattiysa onu verdim ama meyvelere baslayinca da karistirdm kuzum mesela aksam yemek yerken kendimizde firinda elma dilimi yapmıştım zyagi ve baharat ileona ayirdim sadece az zyagi gezdirdim bidilimun yarisini kemirdi sonra pesine de seftali verdim mesela tadimini yaptiklarini verebilirsin.ayni anda onune sunma yeter yoksa tadini bildigine gider valla otekini taymaz
Olur canım olur yoğurt kurtarıcı resmen herşeyin uzerine gidiyorAkşamları biz yemek yerken salca oluyo masaya kendi mama sandalyesindeo ara eline kemirsin diye vereyim bir şeyler ya. Mesela yogurt 3 gün denicem. Sonra semizotu vercem. Semizotunun 2. günü yoğurtla karıştırıp yedirsem olur mu ki
Bende uzaklaşmışım çok kızlardan bayağı şey öğreniyorum sağ olsunlar şimdilik sebzeler bitti gibi meyvelere çok takılmıyorum onları ara ara veririm kahvaltı için yumurta denedi bugün bir anormallik yok sabahta vereyim sonra peynir yapayım yoğurtla o sırada 7 aylık olur sabah peynir yumurta akşam üstü sebzeli bişeyler veririmKeşke ek gıda calismalarina birkaç ay öncesinden baslasaydim notlar alıp tarif deneseydim başlayınca hazır olurdum kolay olurdu şimdi afalladim
Canım siz bizden önce kahvaltı yapıyorsunuz hergün menünü paylaşır mısın bende öyle hazırlıyımOlur canım olur yoğurt kurtarıcı resmen herşeyin uzerine gidiyor
Olur canımmCanım siz bizden önce kahvaltı yapıyorsunuz hergün menünü paylaşır mısın bende öyle hazırlıyım
Olur canım olur yoğurt kurtarıcı resmen herşeyin uzerine gidiyor
Ay kizlar siz baya baya ilerlemissiniz maşallah ben yerimde sayiyorum bir de kabız diye nerdeyse askıya aldım ek gidayi yumusta denemek istiyorum en azından
Nasıl verdin kuzum sen yumurtayı boğazına yapışmaz mi
Bir de organik mi verdiniz yoksa normal market yumurtasi mi
olur olur cubku sadece semizoru vermek zor oluyo guzel olurAkşamları biz yemek yerken salca oluyo masaya kendi mama sandalyesindeo ara eline kemirsin diye vereyim bir şeyler ya. Mesela yogurt 3 gün denicem. Sonra semizotu vercem. Semizotunun 2. günü yoğurtla karıştırıp yedirsem olur mu ki
Kuzum burda blw yapan zaten bi ben kahsende karisik kalanlar klasik ayrim yok her turlu paylaşımı yapiyoruzDiğer grup neden sessiz belli oldublw yapmasam da takipteyim
Biz dün yumurta ile başladık canım. Organik aldığımız yumurtacımız vardı. Dr 1/8 ini ver dedi haşladım böldüm sarısını sütüm az da olsa içine ekledim verdim. Takip ettim bi sorun yok 3 gün vereceğim bakalım. Sonra peynir sonra yoğurt deneye deneye artık
Kuzum burda blw yapan zaten bi ben kahsende karisik kalanlar klasik ayrim yok her turlu paylaşımı yapiyoruz
Cok denedik kuZum burayada yazmistim esime verdim benim elimden icmiyor birde sen dene diye verdim o hic icirememis ben odada bile yoktumT tanem-tane20 evet canım kesinlikle bunu denemelisin, ablamın torunu var 1,5 yaşında dişleri çıkmaya başlayınca çocuk yemek yemekten soğudu canı acıyordu muhtemelen ondan sonra her şeyi yiyen çocuk eziyet oldu gelinimize akşama kadar bazen 2 gun yemediği oluyor oyle diyim yani, şimdilerde yeni keşfetmişler ablam yediriyor onun elinden yiyor annesi zorladığı için sanırım annesinden yemiyor odada annesi yoksa çocuk yemek yiyor varsa yemiyor oyle bişey oldu yani bi deneyin bence