-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Patatesi fırında denedim bı de ben. Öyle daha iyi oluyor sanki. Biraz da patatesin cinsiyle alakalı galiba. Bazı patatesler çok ufalaniyor bazıları daha diri oluyor.O zamanlarida goruruz insallah yaabiximki oyun asmasinda me versem masaya 3 5 kez vuruyor kasikta nede elde bisey kaliyor bu zamanlarda gecer herhall biz simdilik peynir yogurt yiyemiyoruz insallah yiyebilirsek super fikirmis paates de dolapta beklese olurmu acaba oyle
Kesinliile ya tadim ysparkrn denedigim berbatti ufalamip durdu gecen verdim ishal diye haslanmasina ragmen diriydi oyle hmncecik dagilmiyorduPatatesi fırında denedim bı de ben. Öyle daha iyi oluyor sanki. Biraz da patatesin cinsiyle alakalı galiba. Bazı patatesler çok ufalaniyor bazıları daha diri oluyor.
Evet kujum yumurtayı tattırayım yapalım bu tarifler arada kaynayacak nasıl bulacağız tekrar beğeniyorum senin tarifleriniBlw ciler sizin içinde guzel olur patatesli yumurta uyduruk bi tarif işte
Evet canım ya sipariş vermiştim ben aklıma gelmemişti o zaman tarhana, şimdi e Bebek’e bakacağım yorumları çok iyi baktımBizde bugün kahvaltıda yoğurt akşam üstüde havuç tadımı yaptık:) 2şer çay kaşığı kadar yoğurdu daha kolay yedi:))
S Sevimlipanduf cnm bebek tarhanası vitmada var yoğurtlu sebzeli farklı çeşitleri var hatta sanırım sen ordan getirtiyordun bir şeyler e bebekte de var:) çorbalara geçebilirsek bende alacağım:)Papatyamaviss hatta vitmada yoğurtsuz sütsüzde var alerjik bebekler için sanırım..:)
Ay benim onada dikkat etmem lazim dimi hic aklima gelmemistiBizde bugün kahvaltıda yoğurt akşam üstüde havuç tadımı yaptık:) 2şer çay kaşığı kadar yoğurdu daha kolay yedi:))
S Sevimlipanduf cnm bebek tarhanası vitmada var yoğurtlu sebzeli farklı çeşitleri var hatta sanırım sen ordan getirtiyordun bir şeyler e bebekte de var:) çorbalara geçebilirsek bende alacağım:)Papatyamaviss hatta vitmada yoğurtsuz sütsüzde var alerjik bebekler için sanırım..:)
Evet cnm alerjisi varsa dikkat etmen gerekecek maalesef bende yoğurtsuz sütsüz görünce herhalde alerji içindir dedim normalde aklıma gelmez benimde:)Ay benim onada dikkat etmem lazim dimi hic aklima gelmemisti
Ay benim onada dikkat etmem lazim dimi hic aklima gelmemisti
Artik napalim ta gecer insallah, biz bugyn evde yoktuk bisey veremedim yemektede rline bi taze sogan verdim elinden aldim diye agladi resmenEvet cnm alerjisi varsa dikkat etmen gerekecek maalesef bende yoğurtsuz sütsüz görünce herhalde alerji içindir dedim normalde aklıma gelmez benimde:)
Yaa sorma felaket sevdi dis kasidi bol bol gicir gicirKız o nasıl soğan yiyiştir öyle bir de haber sunuyormuş gibi poz vermiş
Kızzz çok şirin bu YaaYaa sorma felaket sevdi dis kasidi bol bol gicir gicir
Baktikca guluyorum masallah subanallah tum bebelereKızzz çok şirin bu Yaamaşallah subhanallah
Keske bnasa biri boyle kahvalti hazirlasaaaaYeni bişey yapmadım kızlar dünden kalan patatesli yumurtayı yedirdim, yoğurdun üzerindeki geçenlerde pekmezli kurabiye yapmıştım ya onu robotta çekip kavanoza koydum daha pratik oldu 3 tatlı kaşığı yoğurt 1,5 tatlı kaşığı kurabiye tozu var orada
Yiyor kızlar ve emiyor da gece 4 te sabah 7 de ve 10 da emzirdim sütüm de çoktu göğsüm çatlayacaktı hatta sağsam mı derken guneş bitirdi bile hepsini 10 da emzirip yere bıraktım kahvaltı hazırlamaya gittim 11 de de masaya oturduk birlikte buna ek olarak kendime domatesli biber pişirmiştim biber tattırdım Şimdi emmeden uyuyacak(umarım) zaten sütüm gr yok gibi bomboş kaldı memişkolarbizden bu şekilde
Dimi Ya neyse ben büyüyünce kızıma gösteririm bunları bak ben sana boyle kahvaltılar hazırlıyordum deyip sende bana hazırla subliminali veririm alttan alttanKeske bnasa biri boyle kahvalti hazirlasaaaacabuk yakiyor demekki kuzum
benimki bukadar yese olmeye durarYeni bişey yapmadım kızlar dünden kalan patatesli yumurtayı yedirdim, yoğurdun üzerindeki geçenlerde pekmezli kurabiye yapmıştım ya onu robotta çekip kavanoza koydum daha pratik oldu 3 tatlı kaşığı yoğurt 1,5 tatlı kaşığı kurabiye tozu var orada
Yiyor kızlar ve emiyor da gece 4 te sabah 7 de ve 10 da emzirdim sütüm de çoktu göğsüm çatlayacaktı hatta sağsam mı derken guneş bitirdi bile hepsini 10 da emzirip yere bıraktım kahvaltı hazırlamaya gittim 11 de de masaya oturduk birlikte buna ek olarak kendime domatesli biber pişirmiştim biber tattırdım Şimdi emmeden uyuyacak(umarım) zaten sütüm gr yok gibi bomboş kaldı memişkolarbizden bu şekilde
Valla biz 5 aydan beri yiyoruz su bi tabaktaki olanlar kadar yememistir daha ertus oyle soyliimDimi Ya neyse ben büyüyünce kızıma gösteririm bunları bak ben sana boyle kahvaltılar hazırlıyordum deyip sende bana hazırla subliminali veririm alttan alttananlamadım ki kuzum evdeki Baskülebirlikte çıkıyoruz 8.5 kilo gorunuyor ama sanmıyorum daha bir ay olmadı sağlık ocağına gideli 700 gr alması imkansız tee bi de 27 ağustosa vermiş izlem için ne bahane uydursam da gitsem ki arada ya da gerçekten bu kadar aldıysa azaltayım mı ek gıdayı bilmiyorum ki şimdi sabah 11 de kahvaltı akşam 6 ya kadar ek bişey YÖK bi daha sadece süt akşam eşim gelince akşam yemeğinde güneşe de hazırlıyorum çorba püre vs yani 2 öğün oluyor 7 aylık bebeklere de 2 öğün ek gıda deniliyor
Kiz aldimelinden bir aglamak vir aglamak yikti ortalığıcok guzel dis kasidi gicir gicir fotoda ikende emiyordu aci degildi oyle agiz yakacak kadarS Sevimlipanduf a yeni tarifler yokmu demeye gelmistim
Papatyamaviss kiz sen naptin cocuga guzel cocuk bi sogan kaldiydi kemirmedigin cok guldum allahim nasil yaptiniz onu aci degilmi
Bebek tarhanasi almakmi lazim evdeki köy tarhanalari olmazmiBizde bugün kahvaltıda yoğurt akşam üstüde havuç tadımı yaptık:) 2şer çay kaşığı kadar yoğurdu daha kolay yedi:))