- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Benim bile canım istedi acıktım herhaldeTavuklu çorba yaptım tazecik bütün bebelere yetecek kadar yapmışım gönderin bebelerinizi doyuramçatalla ezdiğim halde boyle bayağı pütürlü kaldı yiyebilir mi bilmiyorum
Yesinde nasil istiyorsa yesinHarika oluyor önce kaşıkla yiyor sonra elle olmadı yalıyor ama yiyordu ya =) hehe
Oo baslamissin da haberimiz yok hayirli ugurlu olaBizde 3 gündür patates tadıyoruz 2şer yemek kaşığı ancaktır günlük..şimdilik eline vermeye cesaret edemedim.. kaşığı gördümü heyecanla ağzını açıyor yutarken az öğürüyor gibi değişik bir şey yapıyor:)) çatalla ezdim pütürlü olduğu için seğişik geliyor sanırım.. yarına yoğurt yaptım az da havuç veririm belki..:)) şimdilik kabız olmadık bende zeytinyağı eklemedim o yüzden..
Benimkide ya kollar acik devamli bizi izliyor heyecnli heyecnli cok komikÇorbayı içti bayağı ağzını aça aça kaşık bekledibiz yemek yerken benim kıza taş versem biz yiyoruz diye onu bile yer aşırı meraklı masaya atlıyor ya
Domates hosuna gittu demek bak bakim bisey olacak miS SevimlipandufPapatyamaviss kızlar benim bebe domates yemeyi bekliyormuş kocaman açtı ağzını kaşığa acaba artık yicek mi diye muz denedim arkasından muza açmadı =)
3 gün domates yesin yumurta denicem bendeDomates hosuna gittu demek bak bakim bisey olacak mibixde bugun doke saca yedik biraz kahvalti ederknde niraz yumrta yedi
Ohh sonra menemen yaparsın3 gün domates yesin yumurta denicem bende
Kuzum 3 gün tatil sonrasıda izine ayrıldı eşim çayıydı çorbasıydı gezmesiydi tozmasıydı üstüne kavgasıydı gürültüsüydü derken adapte olamıyorum buralaraOo baslamissin da haberimiz yok hayirli ugurlu olaben bugun sandalyemize oturttum kasikla 2 3 kez kendi agxina göturdu yedi birazda minciklarken yedi kasigi dolduruo eline uzatiyorum veriyorum
Ekmekte bancak mı kiOhh sonra menemen yaparsın
Hadi bakalim3 gün domates yesin yumurta denicem bende
Ahahahha yavrum yaaKuzum 3 gün tatil sonrasıda izine ayrıldı eşim çayıydı çorbasıydı gezmesiydi tozmasıydı üstüne kavgasıydı gürültüsüydü derken adapte olamıyorum buralarabenimki ilk başladı ya yutma olayını çözsün biraz vereceğim eline bende.. belki yoğurdu daha kolay yer.. yalnız farkettim ki benim kız kaşığa uzanmıyor ağzını açıp bekliyor. Şuruplarda tutmaya çalışıyordu oysa kaşık mı değişik geldi anlamadım bunda da mı tembellik yapacak acaba :)) sonra evlenene kadar elinde kaşık yemek yedir bu zilliye
Israrlarıma dayanamadı muhtemelenAhahahha yavrum yaaoyle deme bizren once dondu lina prenses bizdaha tembeliz
Tavuk yiyebiliyorlar mi yahu ??Tavuklu çorba yaptım tazecik bütün bebelere yetecek kadar yapmışım gönderin bebelerinizi doyuramçatalla ezdiğim halde boyle bayağı pütürlü kaldı yiyebilir mi bilmiyorum
Benim kız 7 aylık oluyor cankm bi kaç gün sonra, ben başlayalı da 1 ay oldu hep pütürlü vermeye çalıştım ben ona guvenerek denedim bugün akşam yedi çorbasınıTavuk yiyebiliyorlar mi yahu ??Bizde mis gibi izmirfen gelmis köy tavugu var yapayim eger yiyebiliyorsa ,
Yaaa arada sirada ugrayin diyorum da bakmiyonuz hicAnnuwwww kız burda ne güzel şeyler yazışıyosunuzzzbende geldiiiimmm