- 15 Temmuz 2015
- 18.693
- 31.189
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Oda yok malesef ilcs diyemi boyle acaba avokadosuz kaldi cocuumAnladim kuzum çok güzel anlattin valla :) aşırı yumuşaktı ben de almadim yanliş olmasin diye. Carrefour varsa orda da oluyo canım oraya da bi bak
Oda yok malesef ilcs diyemi boyle acaba avokadosuz kaldi cocuum
Bnmkide dalga geciyo biz kucukken avokadoyls buyuduk babm poset poset alirdi paylasamazdik diyorArz talebe gore belki de. Esim kızıyo sen hayatında kaç kere yedin de cocuğa avokado diye tutturdun diyo
Alanya avakodonun yetiştirdiği yer canım herkes bayılırdı biz kaç kez aldık attık cidden çocukken alışmadığın bir lezzeti sonradan zor kabul ediyor insan avakodolu anımı anlatayım pazara çıktık Alanya da kasalarca avakado ne kadar dedim 4 tl dedi poşeti aldım doldurdum verdim adam şaşırdı bakıştık sonra tanesi 4 tl demek istemiştim diye bi tane avakodoyu zor seçtim o kadarın içindenBnmkide dalga geciyo biz kucukken avokadoyls buyuduk babm poset poset alirdi paylasamazdik diyorhamileyken yedim bi kez sadece
Caağnııım avakadoya domates muamelesi yapmışsınAlanya avakodonun yetiştirdiği yer canım herkes bayılırdı biz kaç kez aldık attık cidden çocukken alışmadığın bir lezzeti sonradan zor kabul ediyor insan avakodolu anımı anlatayım pazara çıktık Alanya da kasalarca avakado ne kadar dedim 4 tl dedi poşeti aldım doldurdum verdim adam şaşırdı bakıştık sonra tanesi 4 tl demek istemiştim diye bi tane avakodoyu zor seçtim o kadarın içinden
Ahauauha insan çocukları ugrna ne hallere dusuyor yaaAlanya avakodonun yetiştirdiği yer canım herkes bayılırdı biz kaç kez aldık attık cidden çocukken alışmadığın bir lezzeti sonradan zor kabul ediyor insan avakodolu anımı anlatayım pazara çıktık Alanya da kasalarca avakado ne kadar dedim 4 tl dedi poşeti aldım doldurdum verdim adam şaşırdı bakıştık sonra tanesi 4 tl demek istemiştim diye bi tane avakodoyu zor seçtim o kadarın içinden
Cahillik işte ama çok çirkinlerdi yani 4 tl vermem ben onlara kızımda sevmemişti zaten sonra tabi çok kişiyle tanıştık orda ağaçtan topladık avakadoları =)Caağnııım avakadoya domates muamelesi yapmışsın
:) benim babamda bahçesine pepino dikmiş:)) meyvesinin olgunlaşmasını beklerken çürümüş:) rengi böyle olacak sanıyordum diyorCahillik işte ama çok çirkinlerdi yani 4 tl vermem ben onlara kızımda sevmemişti zaten sonra tabi çok kişiyle tanıştık orda ağaçtan topladık avakadoları =)
Ya kiyamam yazikk:) benim babamda bahçesine pepino dikmiş:)) meyvesinin olgunlaşmasını beklerken çürümüş:) rengi böyle olacak sanıyordum diyor
Yenilenleride soyleKuşumun kahvaltısı
1 adet kayısı püresi
Yarım yumurta
Yoğurt
1 tatlı kaşığı Domates
2 tane tuzu alınmış zeytin
Yumurtamız bitti domatesimiz ve kayısı püremiz de bitti zeytin tam tuzu gitmemiş 1 tanesini verdim ben ezerek, yoğurt koydum ama vermedim Demir vermiştim yoğurdu kaseye aldım sonra yediririm dedimYenilenleride soylemis gibi vala
Oh affiyet olsun gunes hanimaaYumurtamız bitti domatesimiz ve kayısı püremiz de bitti zeytin tam tuzu gitmemiş 1 tanesini verdim ben ezerek, yoğurt koydum ama vermedim Demir vermiştim yoğurdu kaseye aldım sonra yediririm dedim
Kujum domatesi nasıl yaptın bende deneyeceğimKuşumun kahvaltısı
1 adet kayısı püresi
Yarım yumurta
Yoğurt
1 tatlı kaşığı Domates
2 tane tuzu alınmış zeytin
Rendeledim canım sonra ezilene kadar sos gibi olana pişirdim yarım domates yetiyor bileKujum domatesi nasıl yaptın bende deneyeceğim
Domates veriyorsan sabah kahvaltilarina menemende verebilrisin artikRendeledim canım sonra ezilene kadar sos gibi olana pişirdim yarım domates yetiyor bile
Bence senin gunes simdu yer onu bayagi puturlu seyler veriyorsunKızlar ben güneş için tavuk haşladım ya suyunu koyacağım buzluğa ama erlerini didip veya Rondadan çekip atsam buzluğa olur mu sizce ne zaman yiyebilir ki ?
Tamam kujum bugün onu deneyeceğimRendeledim canım sonra ezilene kadar sos gibi olana pişirdim yarım domates yetiyor bile