Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bnmkide dalga geciyo biz kucukken avokadoyls buyuduk babm poset poset alirdi paylasamazdik diyor hamileyken yedim bi kez sadece
Alanya avakodonun yetiştirdiği yer canım herkes bayılırdı biz kaç kez aldık attık cidden çocukken alışmadığın bir lezzeti sonradan zor kabul ediyor insan avakodolu anımı anlatayım pazara çıktık Alanya da kasalarca avakado ne kadar dedim 4 tl dedi poşeti aldım doldurdum verdim adam şaşırdı bakıştık sonra tanesi 4 tl demek istemiştim diye bi tane avakodoyu zor seçtim o kadarın içinden

Caağnııım avakadoya domates muamelesi yapmışsın

Ahauauha insan çocukları ugrna ne hallere dusuyor yaa

Cahillik işte ama çok çirkinlerdi yani 4 tl vermem ben onlara kızımda sevmemişti zaten sonra tabi çok kişiyle tanıştık orda ağaçtan topladık avakadoları =)
:) benim babamda bahçesine pepino dikmiş:)) meyvesinin olgunlaşmasını beklerken çürümüş:) rengi böyle olacak sanıyordum diyor

Kuşumun kahvaltısı
1 adet kayısı püresi
Yarım yumurta
Yoğurt
1 tatlı kaşığı Domates
2 tane tuzu alınmış zeytin

Eklentiler

• image.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 39
Ornek menuler 1 ana veya 1 ara ogun oneriliyor tadimdan sonra 8 aya kdr

Eklentiler

• Screenshot_20190716-001643.png
    204 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20190716-001703.png
    253,6 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20190716-001654.png
    349,1 KB · Görüntüleme: 54
Yumurtamız bitti domatesimiz ve kayısı püremiz de bitti zeytin tam tuzu gitmemiş 1 tanesini verdim ben ezerek, yoğurt koydum ama vermedim Demir vermiştim yoğurdu kaseye aldım sonra yediririm dedim
Oh affiyet olsun gunes hanimaa benimki iyice huysuzlaastu ek gkda ya eline aldiginu bile atiyor yuzunu burusturyor taptatli muz verdim pna bile aynisini yapti 5 gundur cocuga tepe tepe ilac verince insallah gecicidr

Kızlar ben güneş için tavuk haşladım ya suyunu koyacağım buzluğa ama erlerini didip veya Rondadan çekip atsam buzluğa olur mu sizce ne zaman yiyebilir ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…