Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Suyuyla birlikte dondursan bi kismini ben et corbasi icn ysptigmda etiyle birlte suya koyuuorum canim
Nasıl yapacağım canım anlamadım, buz poşetleri var ya küp küp onlara dolduracağım hazırladığım suyu, içine etinden nasıl koyayım, ya da pet bardaklara koysam çok mu yer kaplar ya

Nasıl yapacağım canım anlamadım, buz poşetleri var ya küp küp onlara dolduracağım hazırladığım suyu, içine etinden nasıl koyayım, ya da pet bardaklara koysam çok mu yer kaplar ya
Kuzum ben yaptigim eti buz kalibina doktum direk et parçalarıylabirlikte , kendimiz icin yaparken ke kavanoza koyuyorum.istersen ilk bi buz kupune koy donunca cikart hepsini buzdolabi posetine koy sonra yine koy dondur tek tek alirsin sonra ay insallah anlatabildim

Hmm anladımmm çok mantıklı kuzucuk teşekkürler

Veriyorum veriyorum tarif kitabında domatesli yumurta diye yazıyor menemen yaptım bende bi kaç kez yedi
Hatta bebek muhlaması bile yaptım❤❤
Kaşıkla kabul ediyor dimi kuju sen hiç eline vermedin sanırım benim bebe kaşığa ağzını açmıyor kendi yicek illa =(

Senin bu bebede blw ci olacak heralde
Blw ile tam doyamıyorlar ya şuan için değilde mesela 1 yaşına kadar nerdeyse doyacak kadar yiyemiyor bebeler çok uğraşıp az bişey yiyorlar ben bu sefer hem eline vereyim hem kaşıkla bi kaç kaşıkta ağzına iteyim demiştim ama kaşığı görünce sinirleniyor =( bide kızım tombikti ondan takmamıştım kilo alımını ama oğlum minnak az büyüseydi iyiydi

Kaşıkla kabul ediyor dimi kuju sen hiç eline vermedin sanırım benim bebe kaşığa ağzını açmıyor kendi yicek illa =(
Benimkide ayni ya hicbisekilde acmiyor bnde kendi yiyomys havasinda itekliyorum arada ama ne zamn catal kasik kullaniliyo kyzum ya boyoe tarif vs yapasim gelmiyohic yiyemicek diye ek gidaya gectiginu kabul rdemiyorum emzirmek ne kolay oysaki bugub muz verdim 3 farkli cesitte cok az yedi fileye kotdum verdim yedi onu bile agxinda birikince ogurdu ilk bebe de file kullaniyotmuydun blwde onermiyolar ya onuda

Meyve emziğini çok kısa kullanmıştım kızım nerdeyse tamamen blw idi 1 yaşında çatal kaşık kullanıyordu çatalı daha çabuk öğreniyorlar kaşık dökerek gidiyor ya biraz zor oluyor ama 1 buçuk yaşında herşeyi yiyor ve kaşık çatalı tam kullanıyordu ve az kirleniyordu her yer.. Yani nerdeyse bir yıl sabır gerekiyor blw için

Ya aslında kaşığıma salça oluyor elimi tutuyor kaşığı tutmaya çalışıyor ama ben izin vermiyorum

Bakim bizim nasi gidicek kasikla hicbisey almadığı icin artik kafa gomerek tabak yalayarak oldugu kdr gidecek ne yapalim

Tavuklu çorba yaptım tazecik bütün bebelere yetecek kadar yapmışım gönderin bebelerinizi doyuram çatalla ezdiğim halde boyle bayağı pütürlü kaldı yiyebilir mi bilmiyorum
Kaygan oldugu icin gider bence yag var cunku icinde buarada 7audan sonra kiyma baslatiyo drlar ver yani bncebisey olmaz, gunes emiyomu seni bunlari yediginde ben azcik muz biraz yumurta sarisi yedi 3 saatrmmedi istemedi beni resmen

Kaygan oldugu icin gider bence yag var cunku icinde buarada 7audan sonra kiyma baslatiyo drlar ver yani bncebisey olmaz, gunes emiyomu seni bunlari yediginde ben azcik muz biraz yumurta sarisi yedi 3 saatrmmedi istemedi beni resmen
Yemedi kız sevmedi galiba sadece bir kaşık aldı onunda şehriyelerin ger çıkardı yoğurt verdim bi iki kaşık sonra yeniden çorba verdim yine geri çıkardı taneleri

Bakim bizim nasi gidicek kasikla hicbisey almadığı icin artik kafa gomerek tabak yalayarak oldugu kdr gidecek ne yapalim
Harika oluyor önce kaşıkla yiyor sonra elle olmadı yalıyor ama yiyordu ya =) hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…