- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Evet ben neredeyse hiç blender kullanmadım belki bi iki kez onun dışında hep pütürlü verdim, çorbalarına katarım o zaman minik minik hazırlayıp atayım buzluğaBence senin gunes simdu yer onu bayagi puturlu seyler veriyorsun
Veriyorum veriyorum tarif kitabında domatesli yumurta diye yazıyor menemen yaptım bende bi kaç kez yediDomates veriyorsan sabah kahvaltilarina menemende verebilrisin artik
Suyuyla birlikte dondursan bi kismini ben et corbasi icn ysptigmda etiyle birlte suya koyuuorum canimKızlar ben güneş için tavuk haşladım ya suyunu koyacağım buzluğa ama erlerini didip veya Rondadan çekip atsam buzluğa olur mu sizce ne zaman yiyebilir ki ?
Nasıl yapacağım canım anlamadım, buz poşetleri var ya küp küp onlara dolduracağım hazırladığım suyu, içine etinden nasıl koyayım, ya da pet bardaklara koysam çok mu yer kaplar yaSuyuyla birlikte dondursan bi kismini ben et corbasi icn ysptigmda etiyle birlte suya koyuuorum canim
Kuzum ben yaptigim eti buz kalibina doktum direk et parçalarıylabirlikte , kendimiz icin yaparken ke kavanoza koyuyorum.istersen ilk bi buz kupune koy donunca cikart hepsini buzdolabi posetine koy sonra yine koy dondur tek tek alirsin sonra ay insallah anlatabildimNasıl yapacağım canım anlamadım, buz poşetleri var ya küp küp onlara dolduracağım hazırladığım suyu, içine etinden nasıl koyayım, ya da pet bardaklara koysam çok mu yer kaplar ya
Hmm anladımmm çok mantıklı kuzucuk teşekkürlerKuzum ben yaptigim eti buz kalibina doktum direk et parçalarıylabirlikte , kendimiz icin yaparken ke kavanoza koyuyorum.istersen ilk bi buz kupune koy donunca cikart hepsini buzdolabi posetine koy sonra yine koy dondur tek tek alirsin sonra ay insallah anlatabildim
Kaşıkla kabul ediyor dimi kuju sen hiç eline vermedin sanırım benim bebe kaşığa ağzını açmıyor kendi yicek illa =(Veriyorum veriyorum tarif kitabında domatesli yumurta diye yazıyor menemen yaptım bende bi kaç kez yedi
Hatta bebek muhlaması bile yaptım❤❤
Senin bu bebede blw ci olacak heraldeKaşıkla kabul ediyor dimi kuju sen hiç eline vermedin sanırım benim bebe kaşığa ağzını açmıyor kendi yicek illa =(
Blw ile tam doyamıyorlar ya şuan için değilde mesela 1 yaşına kadar nerdeyse doyacak kadar yiyemiyor bebeler çok uğraşıp az bişey yiyorlar ben bu sefer hem eline vereyim hem kaşıkla bi kaç kaşıkta ağzına iteyim demiştim ama kaşığı görünce sinirleniyor =( bide kızım tombikti ondan takmamıştım kilo alımını ama oğlum minnak az büyüseydi iyiydiSenin bu bebede blw ci olacak heralde
Benimkide ayni ya hicbisekilde acmiyor bnde kendi yiyomys havasinda itekliyorum arada amaKaşıkla kabul ediyor dimi kuju sen hiç eline vermedin sanırım benim bebe kaşığa ağzını açmıyor kendi yicek illa =(
Meyve emziğini çok kısa kullanmıştım kızım nerdeyse tamamen blw idi 1 yaşında çatal kaşık kullanıyordu çatalı daha çabuk öğreniyorlar kaşık dökerek gidiyor ya biraz zor oluyor ama 1 buçuk yaşında herşeyi yiyor ve kaşık çatalı tam kullanıyordu ve az kirleniyordu her yer.. Yani nerdeyse bir yıl sabır gerekiyor blw içinBenimkide ayni ya hicbisekilde acmiyor bnde kendi yiyomys havasinda itekliyorum arada amane zamn catal kasik kullaniliyo kyzum ya boyoe tarif vs yapasim gelmiyohic yiyemicek diye ek gidaya gectiginu kabul rdemiyorum emzirmek ne kolay oysaki bugub muz verdim 3 farkli cesitte cok az yedi fileye kotdum verdim yedi onu bile agxinda birikince ogurdu ilk bebe de file kullaniyotmuydun blwde onermiyolar ya onuda
Ya aslında kaşığıma salça oluyor elimi tutuyor kaşığı tutmaya çalışıyor ama ben izin vermiyorumKaşıkla kabul ediyor dimi kuju sen hiç eline vermedin sanırım benim bebe kaşığa ağzını açmıyor kendi yicek illa =(
Blw slogani firsat verirsen yapabilirYa aslında kaşığıma salça oluyor elimi tutuyor kaşığı tutmaya çalışıyor ama ben izin vermiyorum
Bakim bizim nasi gidicek kasikla hicbisey almadığı icin artik kafa gomerek tabak yalayarak oldugu kdr gidecek ne yapalimMeyve emziğini çok kısa kullanmıştım kızım nerdeyse tamamen blw idi 1 yaşında çatal kaşık kullanıyordu çatalı daha çabuk öğreniyorlar kaşık dökerek gidiyor ya biraz zor oluyor ama 1 buçuk yaşında herşeyi yiyor ve kaşık çatalı tam kullanıyordu ve az kirleniyordu her yer.. Yani nerdeyse bir yıl sabır gerekiyor blw için
Kaygan oldugu icin gider bence yag var cunku icinde buarada 7audan sonra kiyma baslatiyo drlar ver yani bncebisey olmaz, gunes emiyomu seni bunlari yediginde ben azcik muz biraz yumurta sarisi yedi 3 saatrmmedi istemedi beni resmenTavuklu çorba yaptım tazecik bütün bebelere yetecek kadar yapmışım gönderin bebelerinizi doyuramçatalla ezdiğim halde boyle bayağı pütürlü kaldı yiyebilir mi bilmiyorum
Yemedi kız sevmedi galiba sadece bir kaşık aldı onunda şehriyelerin ger çıkardı yoğurt verdim bi iki kaşık sonra yeniden çorba verdim yine geri çıkardı taneleriKaygan oldugu icin gider bence yag var cunku icinde buarada 7audan sonra kiyma baslatiyo drlar ver yani bncebisey olmaz, gunes emiyomu seni bunlari yediginde ben azcik muz biraz yumurta sarisi yedi 3 saatrmmedi istemedi beni resmen
Yutanilseydi yutardi demekki buyuk geldiYemedi kız sevmedi galiba sadece bir kaşık aldı onunda şehriyelerin ger çıkardı yoğurt verdim bi iki kaşık sonra yeniden çorba verdim yine geri çıkardı taneleri
Olabilir biraz da belki toktur akşam yemeğimizde yeniden getiririm bi denerim bakalımYutanilseydi yutardi demekki buyuk geldi
Harika oluyor önce kaşıkla yiyor sonra elle olmadı yalıyor ama yiyordu ya =) heheBakim bizim nasi gidicek kasikla hicbisey almadığı icin artik kafa gomerek tabak yalayarak oldugu kdr gidecek ne yapalim