- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Maşallah ona ağzının tadını biliyor
Kesinlikle canım dün ilk defa yoğurt verdim bir kaç çay kasigi yedi yemedi , gün boyunca kustu normalde de kusan bir bebek ama böyle aşırı kusmasi son bir kaç gündür bu kadar yoktu . Kızarıklık vs olmadı ams yakın takip edicem
Sebze meyve kahvaltilik vs yetisecekmi cocuk buyumeden ucgun ucgun diyebiz daha yemedik pek bisey
Pirinc daha cok yakisiyor bence:)Kabak havuç ile çorba yapacağım içine irmik mi pirinç mi koysam ne dersiniz
Ok bu sefer pirinçle yapayim teşekkür ederimPirinc daha cok yakisiyor bence:)
Ben sogan sarimsak da katiyorum hatta tek tek butun sebzeleri denedoysen içine sogan sarimsak kat demisti bizm doktorOk bu sefer pirinçle yapayim teşekkür ederim
Peynir hazirdi annemlerde yapma firsatim yoktu ama suda beklettimtuzunu atsın diye tuzsuz du o sekilde verdimkuzum bakim dun yumurtati yaladi sadece yemedi bugun bisey olmazsa yunurtada sikintisiz gecer insalahBir şey olmaz canim merak etme
nasip peynir veriyorsun kendin mi yaptın
ben daha peynir vermedim yumurta veriyorum iki gündür şükür sıkıntı yok
Kiyma koy bosverKabak havuç ile çorba yapacağım içine irmik mi pirinç mi koysam ne dersiniz
Kiymada baslicak kuzum artik yavastabKiyma koy bosvercift cekilmis yagsiz dana eti
Guldume bakma doktor dedi kıyma koy siye kagitta yaziyor biraz dalgaya almis gibi olduda
Ben sogan sarimsak da katiyorum hatta tek tek butun sebzeleri denedoysen içine sogan sarimsak kat demisti bizm doktor
Sağol canım. O zaman ben de semiotunu yoğurt tadimindan sonra yapayımSemizotunu da burdabi arkadas soylemisti yogurtla verebilirsin diye ama onu puremsi yapmak gerekir yapisir fln bogazina pure yapiyorsun haslayip yogurt icine olabilir yada imce ince kiyip omletle birlikte olabilir, yesil biber i haslarim buyuk ihtimal cunku dis olmadigi icin yalar sdece oteki turlu
Yoğurtiyiki var valla herseyi onla birlestirebiliyorzSağol canım. O zaman ben de semiotunu yoğurt tadimindan sonra yapayım
Bende tam bunu sorcak birrilerini ariyordum bu normal bugday ununu corbalarda vs birlestirebiliyormuyiz diye herkes princ unu vs diyince aklima takıldı affiiyet olsun pasayaOglus ilk kez sebze çorbası içti birza yadirgadi ama fena değildi
Havuçlu kabaklı princli çorba
havuc kabak rendelendi ocskta suyu çekti zeytinyağı ile unu kavurdum
uzerine su çekip azcik princ attım bulamaç kıvamında oldu
Eki Görüntüle 2287070
Yaaaa benim aklım ermiyor ki o kadarınaS Sevimlipanduf 2 konu fazla geliyor herhalde az burda da paylas yaptiklarini bugunku kurabiyeni mesela tarifleriyle
Bugun bir seftaliden kalan artik az cok bakmalimiyiz bilmiyorum arttira arttira deniliyor ya kocaman bir seftaliydi bukadarxik kaldi tek yedigi sey sanirimOglus ilk kez sebze çorbası içti birza yadirgadi ama fena değildi
Havuçlu kabaklı princli çorba
havuc kabak rendelendi ocskta suyu çekti zeytinyağı ile unu kavurdum
uzerine su çekip azcik princ attım bulamaç kıvamında oldu
Eki Görüntüle 2287070
Sayfalar doluyor burda ama konu sahibi benim bana bile bidlirim gelmiyor kk nin eksikligi malesef sende haklısınYaaaa benim aklım ermiyor ki o kadarınabana buradan bildirim gelmiyor ki o yüzden de yazmıyorsunuz sanıyordum