Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ya ilahiii 😅😅 valla kuzum 3 gun diyr diye ptts kabk havuc seftali kayisi peynir yogurt verdim murdum erigi birde karpuz 3 gun denettirmeden verdim 🤣 ilk gecis oldugu icin öneriliyo sonrasinda zaten bisey olsa farkli yesigi şeydenolsugunu anlarsin hemen 😂 evet ismimix kamyoncuys hic uymuyor biz aile arasinda ertuş diyoruz bixim tarafra daha cok deniliyo buda olmuyo kamyoncu ismini 🤣
Olmuyo ikinciyi kiz olursa nebahat erkek rifki itiraz kabul etmiyorum 😂😂😂 ertus havalı oh oh yandan

Yumurtalari dilimleyip mi onune sunuyorsun kuzum o kdr alabilcegini simdilik sanmıyorum ilk basa gore kesinlikle becerisi gelisti tutma yeme vs ama ne yapar bilemedim suan annemdeyim cokfazla ustune dusemiuorum bugun yogurt denedik fincanla verdim bi sikinti yok gibi duruyo insallah da olmaz
Simdi fincani kendisimi tutuyor senmi tutuyon 😂😂 heryer batmistir aman allahm 😂😂

Simdi fincani kendisimi tutuyor senmi tutuyon 😂😂 heryer batmistir aman allahm 😂😂
Fincanin kulpundan ben tutuyorum ama o istedigi sekilde haraket ettriyor isterse yiyor istemezse itiyor onemli olan o ben tutuyorum ben yiyorum hissi anne sadece destek veriyor 😂anane evi oldugu icin cok bstiramadik kendi evimde olsaydi elini fln sokmasina dokmesine izn verirdim gerci az cok ordada soktu fln ama mudahaleli 😂😂😂

Fincanin kulpundan ben tutuyorum ama o istedigi sekilde haraket ettriyor isterse yiyor istemezse itiyor onemli olan o ben tutuyorum ben yiyorum hissi anne sadece destek veriyor 😂anane evi oldugu icin cok bstiramadik kendi evimde olsaydi elini fln sokmasina dokmesine izn verirdim gerci az cok ordada soktu fln ama mudahaleli 😂😂😂
Gunluk nekadar ek gıda gidiyor mideye ben cok kararsizim baslama konusunda bugun tam altı olduk masallahh size batirsin heryeri

Gunluk nekadar ek gıda gidiyor mideye ben cok kararsizim baslama konusunda bugun tam altı olduk masallahh size batirsin heryeri
Cok fazla degil suan hala tadim asamasi oldugu icin kuzum bi sure sonra kahvalti ogunu eklenecek mesela sonra bi ana bi ara olacak yavas yavas dun yedigi yogurttan en fazla 5 cay kasigi yemistir yani ilk gun daha az di kseinlikle zorlama yok ne kdr isterse ama bikere yarim seftali yedi nerdeyse yumusakti suluydu kemire kemire gitti tabi sende hergun birseg tattirabilirsin yarim cay bardagi yogurtpure hazirlatip ne kdr yerse isterse verebilirsin

Cok fazla degil suan hala tadim asamasi oldugu icin kuzum bi sure sonra kahvalti ogunu eklenecek mesela sonra bi ana bi ara olacak yavas yavas dun yedigi yogurttan en fazla 5 cay kasigi yemistir yani ilk gun daha az di kseinlikle zorlama yok ne kdr isterse ama bikere yarim seftali yedi nerdeyse yumusakti suluydu kemire kemire gitti tabi sende hergun birseg tattirabilirsin yarim cay bardagi yogurtpure hazirlatip ne kdr yerse isterse verebilirsin
Yapacm bugun cok sut cikardim buzluktan 29 mart uc poset muhallebi yaptim az yedi azda yarin veririm oyle olur dimi buzdolabinda muhallebi Yarin kabak patates corba yapaym

Bugun ogluma yumurta pisirdim koydum bi kez agzina goturdukten sonra bidaha istemedi sevmedi baya baya sevmedi hatta 😂 eline alip daha agzina goturmeden agzini kapatip yuz burusturdu bakalim 2 gun daha ne yapacak
Şunlara bak ya bir de yemek begenmiyorlar. 😂 Biz kabak patates havuç denedik bugün de fasulye denedik. Aralarından en çok kabak Ve fasulyeyi sevdi. Sebze olarak ne verilebilir acaba başka. Meyvelere gecicem yoksa 😂

Şunlara bak ya bir de yemek begenmiyorlar. 😂 Biz kabak patates havuç denedik bugün de fasulye denedik. Aralarından en çok kabak Ve fasulyeyi sevdi. Sebze olarak ne verilebilir acaba başka. Meyvelere gecicem yoksa 😂
Bnde fasulye vericem yumurtadan sonra aldim enginar semiz otu bunlar en son taze soganla yrsil biber listemde oyle , valla okdr hazirla koy onune 😂

semizotunu nasıl pisirip vereceksin canım? Bir de yeşil biber çiğ mi?
Semizotunu da burdabi arkadas soylemisti yogurtla verebilirsin diye ama onu puremsi yapmak gerekir yapisir fln bogazina pure yapiyorsun haslayip yogurt icine olabilir yada imce ince kiyip omletle birlikte olabilir, yesil biber i haslarim buyuk ihtimal cunku dis olmadigi icin yalar sdece oteki turlu

Bugun yumurtanin 2.gunu ve tatti bugun bi iki isirik aldi dunki gibi yapmadi boşuna 3 gun demiyolarmis bi gun yemezse 2 gun sevebiliyor tadabiliyor belki yarin daha coo bile hosuna gider 😊

Bizde yogurt tattik 2 gun bugun yola cikacagix birazdan veremem herhalde ondan onceki 3gunde peynir bisey cikmadi kuzum alerji olarak yoktur herhalce dimi

Bir şey olmaz canim merak etme
nasip peynir veriyorsun kendin mi yaptın
ben daha peynir vermedim yumurta veriyorum iki gündür şükür sıkıntı yok

X