Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
İleriki aylar için şimdiden ekmek mayasımı yapsak? Ekmeği çok seviyorum bence şekerlerden daha masum :) evde yaparsak probiyotık bir şekilde birde ımm

Geçen de bunu konuştuk bizde bu tarz besinler bebeği şişirip kilo yapıyor ama besin değeri çok yok diye muhallebiler özellikle.. gerçekten anne baba dikkat edince çocuklar alışmıyor bnm yiğenlerim doğru düzgün cips bile yememişlerdir ki bir tanesi 1. Sınıfı bitirdi.. ama ablam herkese engel koydu almayacaksınız diye küçücük çocuk en sevdiğim yemek kuru fasülye benim diye ortalıkta geziyor Papatyamaviss sizin büyüklerle yine baş etmen gerekecek gibi.. şimdiden demiyorlar mı bakkala gideceğiz çikolatalar alacağız..vb...

Evet kesinlkle kacma ihtimali cok cok yuksek allah korusun

Kesinlikle oyle bizde gazli icecek eve girmez mesela misafirden misafire kek vs market seyi alinir esimde bu konuda cok sert heleki icerik okumaya başladığından beri

İleriki aylar için şimdiden ekmek mayasımı yapsak? Ekmeği çok seviyorum bence şekerlerden daha masum :) evde yaparsak probiyotık bir şekilde birde ımm
Benmki ekmege cok bi saldiriyo resmen ben veririm ekmek ama ne sekilde bilmiyorum senden faydalaniriz artik birde ekmek yapmakmii yigurdu beceremedim daha

Diyorlar diyilar neymis poset verecekmis dolduracakmış vs kp gorumcenunkilere de aynini yspti biri buyuk 6 yasinda para ver diyo adam yok diyo vercen bakkala gitcem mama alcam diyo alistir alistir çığrından ciktimda sikayet et laftan anlamiyor bu cocuk diye

Tavrını koyarsan birşey olmaz cnm benim babamın bile içinde kalmıştır muhtemelen elinden tutup bakkala götürmek ama ablamın sözünü dinlemek zorunda kaldı.. onlarda fırına simit almaya markete labne almaya falan gidiyorlardı artık

Ben ek gidada sert oldum epey artik kalan seylerde de oyle olurum kendi anneme babanada ayni tavirdayim kesinlke

Kızım kahvaltı da bana eşlik ediyor, hem beni rahat bırakıyor hem de kendi keyifle yiyor, yarımdan daha az yumurta sarısı, bir kaşık pişmiş domates, iki tatlı kaşığı yoğurt, bir kaşık labne

Eklentiler

• image.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 39
Harika gorunuyor kuzum yumurta sadexe sarisi degilmi 1 yasa kdr beyaz yasak , ebede domates konusunda verme dedi alerjik pisik vs cogu bebekde yapiyor dedi bilgin olsun kuzum

Harika gorunuyor kuzum yumurta sadexe sarisi degilmi 1 yasa kdr beyaz yasak , ebede domates konusunda verme dedi alerjik pisik vs cogu bebekde yapiyor dedi bilgin olsun kuzum
Denemek istedim canım ya bakıyım bi sıkıntı görürsem hemen keserim organik domates annemin bahçesinden, yumurta da annemlerin tavuklardan, evet canım sadece sarısı yarım bile vermedim, domatesi beğeneceğini düşünmemiştim ekşimsi ya tadı ama beğendi beğenmediği bişey olunca ağzını açmıyor ben zorlamıyorum soğutmamak için

Evet kesinlkle begenmedimi cok tepkili oluyolar yaa annenin bahcedense icin daha rahat olur bi bak bakim bisey yapacakmi kendi avuclayarak mi yiyor oyalaniyor mu diim yoksa benmkimin onun tabak koyinca icindekilerden cok tabakla oynuyor cunku

Evet kesinlkle begenmedimi cok tepkili oluyolar yaa annenin bahcedense icin daha rahat olur bi bak bakim bisey yapacakmi kendi avuclayarak mi yiyor oyalaniyor mu diim yoksa benmkimin onun tabak koyinca icindekilerden cok tabakla oynuyor cunku
Yok canım ben kendim yediriyorum bu tabağın hepsini yedirdim ben tahammül edemem ki blw yöntemine allah sabır versin size, zaten hergun yıkıyorum saçlarından dolayı bi de günde 2 kere bebe yıkayıp ev silemem

ben yerken oyalaniyor oda dedin ya ondan didim sordum okadarsa pislenmiyor aslinda

ben yerken oyalaniyor oda dedin ya ondan didim sordum okadarsa pislenmiyor aslinda
Yoksa bana huzur vermiyor canım yediğime bakıyor kucağıma gelmek istiyor biz yemek yerken bişey oluyor kıza resmen kafasını uzatıp uzatıp ne yiyoruz diye bakıyor, dün aldık pusetini masanın üzerine koyduk bi mutlu bi mutlu lokmalarımızı saydı

Bugunden bir kare kirleniyo vazgectim bn eline verdiğim icn sofrwda basedemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…