Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Kız kamyoncu dayı benimki değil hatta kamyoncuyu bırak benimki dayı bile değil ama ek gıdaya başlayınca kuracam çilingir sofrasını hep dayılar mı yiyecek benim koz da yesin
Kız ben kime yazdima baktimmi sanki aboww ertugrul sandim ya ben pardon senin kizdan cok ozur diliyorum prenses eleni

Ben uyuyorum canım bu iş şakaya gelmez dikkatli olmak gerek

Kız ben kime yazdima baktimmi sanki aboww ertugrul sandim ya ben pardon senin kizdan cok ozur diliyorum prenses eleni
Elenim önemli değil olur öyle diyor ya yoksa senin içine mi doğdu benimki dayı gibi kızlardan mı olacak ben ona prensesler gibi bakarken gidip çete falan kurmasın bu kız

Elenim önemli değil olur öyle diyor ya yoksa senin içine mi doğdu benimki dayı gibi kızlardan mı olacak ben ona prensesler gibi bakarken gidip çete falan kurmasın bu kız
Bacim prenses olacak o ben papatyaya dedim onu senin kiz arada gume gitti uzulme prenses o bas tacı

1 bardagin coguda seftaliden dolmustur kesin bizim 20 kusur gun oldu benimki sebzeden patatesi en cok sevdi ondan yedi meyveden de seftaliyi simdilik
Maşallah ona ağzının tadını biliyor

Ben uyuyorum canım bu iş şakaya gelmez dikkatli olmak gerek
Kesinlikle canım dün ilk defa yoğurt verdim bir kaç çay kasigi yedi yemedi , gün boyunca kustu normalde de kusan bir bebek ama böyle aşırı kusmasi son bir kaç gündür bu kadar yoktu . Kızarıklık vs olmadı ams yakın takip edicem

Kızını dövmeyen dizini dövermiş ne olur ne olmaz ben 6. Ayda tadımlık ek sopaya da başlayam günde tek öğün sonra arttırırım yada blw yapam verem eline merdaneyi kendi kendini dövsün
Blw diye diye yakında cocuk her isini kendi gorecek ayrı eve cıkmak isticek

Oha kavgada soylenmez bu gece uyuyamaz artik cete anası
Sebze meyve kahvaltilik vs yetisecekmi cocuk buyumeden ucgun ucgun diye biz daha yemedik pek bisey
Keske adı rıfkı olsaydı ertugrul asil duruyor
Kamyona ters dusuyo rıfkı dayı olsa cok guzel olacakti
Ya ilahiii valla kuzum 3 gun diyr diye ptts kabk havuc seftali kayisi peynir yogurt verdim murdum erigi birde karpuz 3 gun denettirmeden verdim ilk gecis oldugu icin öneriliyo sonrasinda zaten bisey olsa farkli yesigi şeydenolsugunu anlarsin hemen evet ismimix kamyoncuys hic uymuyor biz aile arasinda ertuş diyoruz bixim tarafra daha cok deniliyo buda olmuyo kamyoncu ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…