- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Olmuyo ikinciyi kiz olursa nebahat erkek rifki itiraz kabul etmiyorumYa ilahiiivalla kuzum 3 gun diyr diye ptts kabk havuc seftali kayisi peynir yogurt verdim murdum erigi birde karpuz 3 gun denettirmeden verdim ilk gecis oldugu icin öneriliyo sonrasinda zaten bisey olsa farkli yesigi şeydenolsugunu anlarsin hemen evet ismimix kamyoncuys hic uymuyor biz aile arasinda ertuş diyoruz bixim tarafra daha cok deniliyo buda olmuyo kamyoncu ismini
Ahayhaa dur bi buna öğretelim de 2.ye daha varOlmuyo ikinciyi kiz olursa nebahat erkek rifki itiraz kabul etmiyorumertus havalı oh oh yandan
Teşekkür ederim bebeeeğem❤ ne güzel olurdu valla:))Ya cok komik bi baayansin neden inegöldedegilsin sorguluyorum arrik
Simdi fincani kendisimi tutuyor senmi tutuyonYumurtalari dilimleyip mi onune sunuyorsun kuzum o kdr alabilcegini simdilik sanmıyorum ilk basa gore kesinlikle becerisi gelisti tutma yeme vs ama ne yapar bilemedim suan annemdeyim cokfazla ustune dusemiuorum bugun yogurt denedik fincanla verdim bi sikinti yok gibi duruyo insallah da olmaz
Fincanin kulpundan ben tutuyorum ama o istedigi sekilde haraket ettriyor isterse yiyor istemezse itiyor onemli olan o ben tutuyorum ben yiyorum hissi anne sadece destek veriyorSimdi fincani kendisimi tutuyor senmi tutuyonheryer batmistir aman allahm
Gunluk nekadar ek gıda gidiyor mideye ben cok kararsizim baslama konusunda bugun tam altı olduk masallahh size batirsin heryeriFincanin kulpundan ben tutuyorum ama o istedigi sekilde haraket ettriyor isterse yiyor istemezse itiyor onemli olan o ben tutuyorum ben yiyorum hissi anne sadece destek veriyoranane evi oldugu icin cok bstiramadik kendi evimde olsaydi elini fln sokmasina dokmesine izn verirdim gerci az cok ordada soktu fln ama mudahaleli
Cok fazla degil suan hala tadim asamasi oldugu icin kuzum bi sure sonra kahvalti ogunu eklenecek mesela sonra bi ana bi ara olacak yavas yavas dun yedigi yogurttan en fazla 5 cay kasigi yemistir yani ilk gun daha az di kseinlikle zorlama yok ne kdr isterse ama bikere yarim seftali yedi nerdeyse yumusakti suluydu kemire kemire gitti tabi sende hergun birseg tattirabilirsin yarim cay bardagi yogurtpure hazirlatip ne kdr yerse isterse verebilirsinGunluk nekadar ek gıda gidiyor mideye ben cok kararsizim baslama konusunda bugun tam altı olduk masallahh size batirsin heryeri
Yapacm bugun cok sut cikardim buzluktan 29 mart uc poset muhallebi yaptim az yedi azda yarin veririm oyle olur dimi buzdolabinda muhallebi Yarin kabak patates corba yapaymCok fazla degil suan hala tadim asamasi oldugu icin kuzum bi sure sonra kahvalti ogunu eklenecek mesela sonra bi ana bi ara olacak yavas yavas dun yedigi yogurttan en fazla 5 cay kasigi yemistir yani ilk gun daha az di kseinlikle zorlama yok ne kdr isterse ama bikere yarim seftali yedi nerdeyse yumusakti suluydu kemire kemire gitti tabi sende hergun birseg tattirabilirsin yarim cay bardagi yogurtpure hazirlatip ne kdr yerse isterse verebilirsin
Corbani da sutle yap kuzum ona gidmis olur en azindan bi iki kasik da olsaYapacm bugun cok sut cikardim buzluktan 29 mart uc poset muhallebi yaptim az yedi azda yarin veririm oyle olur dimi buzdolabinda muhallebi Yarin kabak patates corba yapaym
Koyacam kuzum haslandiginda suyunu cekmeye az bisey kalacak sekilde koyacam ezip sutle kivam verecem herseye sut katma cabasindayimCorbani da sutle yap kuzum ona gidmis olur en azindan bi iki kasik da olsa
Şunlara bak ya bir de yemek begenmiyorlar.Bugun ogluma yumurta pisirdim koydum bi kez agzina goturdukten sonra bidaha istemedi sevmedi baya baya sevmedi hattaeline alip daha agzina goturmeden agzini kapatip yuz burusturdu bakalim 2 gun daha ne yapacak
Bnde fasulye vericem yumurtadan sonra aldim enginar semiz otu bunlar en son taze soganla yrsil biber listemde oyle , valla okdr hazirla koy onuneŞunlara bak ya bir de yemek begenmiyorlar.Biz kabak patates havuç denedik bugün de fasulye denedik. Aralarından en çok kabak Ve fasulyeyi sevdi. Sebze olarak ne verilebilir acaba başka. Meyvelere gecicem yoksa
semizotunu nasıl pisirip vereceksin canım? Bir de yeşil biber çiğ mi?Bnde fasulye vericem yumurtadan sonra aldim enginar semiz otu bunlar en son taze soganla yrsil biber listemde oyle , valla okdr hazirla koy onune
Semizotunu da burdabi arkadas soylemisti yogurtla verebilirsin diye ama onu puremsi yapmak gerekir yapisir fln bogazina pure yapiyorsun haslayip yogurt icine olabilir yada imce ince kiyip omletle birlikte olabilir, yesil biber i haslarim buyuk ihtimal cunku dis olmadigi icin yalar sdece oteki turlusemizotunu nasıl pisirip vereceksin canım? Bir de yeşil biber çiğ mi?
Bizde yogurt tattik 2 gun bugun yola cikacagix birazdan veremem herhalde ondan onceki 3gunde peynir bisey cikmadi kuzum alerji olarak yoktur herhalce dimi