• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhabalar benim de yarin 10.gun ve 11.gunde kan testi yapilacak ancak ben yaptirmaya cesaret edemiyorum, kaldiki idrar testi bile alamadim negatif gorurum diye :KK43:
Canım Hiç korkma inşallah pozitiftir ama negatif olursa da kabulleniyorsun yavaş yavaş ve bi dahakini düşünmeye başlıyorsun.olacakla öleceğe çare yok pozitif çıkarsa çok mutlu olacaksın hem 🤗

İnşallah canım yumurta rezervim çok düşük olduğu için 1-2 aydan fazla ara vermeyi düşünmüyorum en azından toplama için doktor da uygun görürse..çünkü birkaç yıla kalmaz menapoz a girersin demişti doktorum :( umarım bir gün pozitif i görebilirim zaman daralıyor benim için ...:(
Yasin cok kucukmus daha nasil menapoza girersin ki yani bitkisel bi kac bisi denesen ara verdigin sirada belki amh degerini duzeltir yani yumurtalik rezervini.

Çoook sağolun.O kadar mutsuzdum ki ne kadar iyi geldiniz .cook teşekkürler
Bu 7 denemem 2 sinde embiryo gelişmediği için transfer edilmedi. Bunda zar zor gelisen tek embiryo .45 yaşına gitrdim artık kan değerlerim tup bebek dönemeyecek durumlarda.sansimin çook çok az oldugu söyleniyor hatta donasyon yani başkasının yumurtasıyla hamile kalabileceğini söylüyorlar son bir yıldır yine de ben devam ettim bu embiryo gelişti.Idrar testinde 8.gunde negatif.Cok korkuyorum ya kan da böyle çıkarsa.Dualariniza çok ihtiyacım var.Allah kimseyi böyle bir şeyle sinamazsin.Allah hepimiz e sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Bu 7 denemem 2 sinde embiryo gelişmediği için transfer edilmedi. Bunda zar zor gelisen tek embiryo .45 yaşına gitrdim artık kan değerlerim tup bebek dönemeyecek durumlarda.sansimin çook çok az oldugu söyleniyor hatta donasyon yani başkasının yumurtasıyla hamile kalabileceğini söylüyorlar son bir yıldır yine de ben devam ettim bu embiryo gelişti.Idrar testinde 8.gunde negatif.Cok korkuyorum ya kan da böyle çıkarsa.Dualariniza çok ihtiyacım var.Allah kimseyi böyle bir şeyle sinamazsin.Allah hepimiz e sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Allah yardimciniz olsun kac yildir devm ediyo bu surec cok zor gercekten eminim guzellikler gelir Rabbim kimseyi caresiz birakmaz vakti vardir demekki yada daha guzeli veeilecektir

Tıbben umut vermeselerde.Yasimdan dolayı tedavi yapilamayacagini soyleselede.Ben hep Rabbim e inandim Beni yalnız bırakmayacak dualarını kabul edecek .Saglikli hayırlı bir evlat verecek. Bilmiyorum şimdi evladım.icimde mi .hic belirti hissetmiyorum .

Tıbben umut vermeselerde.Yasimdan dolayı tedavi yapilamayacagini soyleselede.Ben hep Rabbim e inandim Beni yalnız bırakmayacak dualarını kabul edecek .Saglikli hayırlı bir evlat verecek. Bilmiyorum şimdi evladım.icimde mi .hic belirti hissetmiyorum .
Insallah Rabbim vermistir hayirlisiylada saglikla kavusursunuz insallah

Yasin cok kucukmus daha nasil menapoza girersin ki yani bitkisel bi kac bisi denesen ara verdigin sirada belki amh degerini duzeltir yani yumurtalik rezervini.
Canım amh değerini yükselten bişey yok ne yazık ki ama yumurtaları kalitelileştirmek için bazı vitaminler kürler deneyebilirim.fsh düşürmek için kürler var ama benim amh çok düşük olmasına rağmen çok şükür fsh iyi durumda

Canım amh değerini yükselten bişey yok ne yazık ki ama yumurtaları kalitelileştirmek için bazı vitaminler kürler deneyebilirim.fsh düşürmek için kürler var ama benim amh çok düşük olmasına rağmen çok şükür fsh iyi durumda
Aslinda cok hatirlamiyorum ama aslan pencesi diye bi ot galiba amh icin kullaniliyordu tabiki tibbi acidan en dogru olani doktorlar daha iyi bilir lakin bence bir arastir belki faydasi olur Allah yardimcin olsun

Ben olsam yerinde o gun ne icin kan verwcegimi dusunmeden kn verip cikarim sonucunu ogrenesiye kadarda en sevdigim seylerle mesgul olurum insan bazen biseye cok taktiginda birde olumsuz dusundugunde olumsuzu cagiriyor iyi dusunelim iyi olsun guzel gorelim hayattan lezzet alalim insallah .
Haklisin transfer oncesi esimle cok sacma sapan biseyden oturu kavga ettik ve spekulum takildigi anda canimin acisiyla aglamaya basladim durduramadim kendimi. Doktorlar falan da anlam veremedi. Surec boyle negatif baslayinca sanki tutmadi gibi geliyor bana :(

İnşallah canım yumurta rezervim çok düşük olduğu için 1-2 aydan fazla ara vermeyi düşünmüyorum en azından toplama için doktor da uygun görürse..çünkü birkaç yıla kalmaz menapoz a girersin demişti doktorum :KK43: umarım bir gün pozitif i görebilirim zaman daralıyor benim için ...:KK43:
Rezervin azda olsa kaliteli tek bir yumurta yetiyor sonucta. Rezervi artirmak icin tamam cozum yok ama kaliteyi artirmak icin cozum var sonucta. O yuzden icini ferah tut. Bir de yasinin genc olmasi cok buyuk avantaj. Ama inan cogu sey de moral motivasyonda bitiyor. Herseyin bir zamani var ve sen uzerine duseni yaap ve bekle. Yumurta kalitesini artiracak seyleri arastirmakla ise baslayalim 1-2 ayda zaten vucudunda iyi bi sekilde dinlenmis olur. Hayirlisi olsun canim.

Rezervin azda olsa kaliteli tek bir yumurta yetiyor sonucta. Rezervi artirmak icin tamam cozum yok ama kaliteyi artirmak icin cozum var sonucta. O yuzden icini ferah tut. Bir de yasinin genc olmasi cok buyuk avantaj. Ama inan cogu sey de moral motivasyonda bitiyor. Herseyin bir zamani var ve sen uzerine duseni yaap ve bekle. Yumurta kalitesini artiracak seyleri arastirmakla ise baslayalim 1-2 ayda zaten vucudunda iyi bi sekilde dinlenmis olur. Hayirlisi olsun canim.

Haklısınız kızlar biraz kafam rahatlasın araştırmaya başlayacağım hemen Embriyo oldukça umut her daim var 🙏

Haklısınız kızlar biraz kafam rahatlasın araştırmaya başlayacağım hemen Embriyo oldukça umut her daim var 🙏
Aynen kafan bir iki gunde rahatlasin cok uzatma :) vucudun su an buna hazir zaten. Ayrica enteresan ama ilk deneme sonrasi dogal yoldan hamile kalanlari da duyuyorum. Uygulanan tedavinin etkisi bi sure devam ediyor sanirim. Buna cok umut baglamamakla beraber aklimizda bulunsun ;)

Aynen kafan bir iki gunde rahatlasin cok uzatma :) vucudun su an buna hazir zaten. Ayrica enteresan ama ilk deneme sonrasi dogal yoldan hamile kalanlari da duyuyorum. Uygulanan tedavinin etkisi bi sure devam ediyor sanirim. Buna cok umut baglamamakla beraber aklimizda bulunsun :KK66:
EVet ben de duydum bu ay yine ovulasyon dönemlerine dikkat edeceğim doğal siklusta yumurtam oluşuyor benim amh düşük olmasına rağmen o yüzden umut etmeye devam napalım🙏

Galiba hamileyiimmm🙏😍😍😍💃

Eklentiler

• 20190506_072055_HDR.jpg
    20190506_072055_HDR.jpg
    191,6 KB · Görüntüleme: 42
Yaaa canım benim nasıl sevindim 🤗🤗🤗❤️❤️🙏 hadi koş kan vermeyeeee🙆‍♀️🙆‍♀️ Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al minnoşumuzu.eşine de çoook güzel bi süpriz hazırla bence ❤️
Koştum koştum hastanedeyım kan bile verdm😀 Sabah ağla ağla öldüm kendime geldim buraya koştum hem ağladım hem şükrettim hemde dua ettim rabbim isteyen herkesin gönlüne göre ver kimseyi bu sevinçten mahrum bırakma dıye vakti zamanı gelince sende çok guzel haberler alacaksın canm 😍 Ah hazırlamam mı teste bakıp bakıp ağlıyorum 😊

Koştum koştum hastanedeyım kan bile verdm😀 Sabah ağla ağla öldüm kendime geldim buraya koştum hem ağladım hem şükrettim hemde dua ettim rabbim isteyen herkesin gönlüne göre ver kimseyi bu sevinçten mahrum bırakma dıye vakti zamanı gelince sende çok guzel haberler alacaksın canm 😍 Ah hazırlamam mı teste bakıp bakıp ağlıyorum 😊
ay canım benim tahmin etmem mi nasıl güzel Nası muhteşem bir andır ❤️ Ağlama ama artık gülme zamanı minnoşun karnında daha güzel ne olabilir ki şu hayatta 🙏 Dayanabildin mi eşine söylememeye hep o anı hayal etmiştim naparım dayanamaz söyler miyim akşamı bekleyebilir miyim diye kısmet olmadı ama sen nasıl yapacaksın merak ettim😁

ay canım benim tahmin etmem mi nasıl güzel Nası muhteşem bir andır ❤️ Ağlama ama artık gülme zamanı minnoşun karnında daha güzel ne olabilir ki şu hayatta 🙏 Dayanabildin mi eşine söylememeye hep o anı hayal etmiştim naparım dayanamaz söyler miyim akşamı bekleyebilir miyim diye kısmet olmadı ama sen nasıl yapacaksın merak ettim😁
Bekleyeceğim canm akşama kadar kan tahlilim cıksın gidip birkaç parça bırsey alacağım bakalm akşamı nasıl etcm bilmem😊

Bekleyeceğim canm akşama kadar kan tahlilim cıksın gidip birkaç parça bırsey alacağım bakalm akşamı nasıl etcm bilmem😊
Evet ya çorap patik ayakkabı gibi bişey alırsan çok güzel olur beklemiyordur daha tahlil yapacağını Allah daim etsin mutluluğunuzu canım 🤗🙏

Back