• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

bence belirti aramayın ne belirtiler yaşadım hep hüsran hep hüsran googlelarda kadınlar kulübünde az mı gezmedim uçan kuştan medet umar vaziyete gelmiştim ama yok yok bence takılmayın ve canınızı sıkmayın
Sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz haklısınız sonuca yaklastikca tutunacak dal ariıyorum kendime.oyle ki yemek yiyemiyorum iştahım kapandı diğer denemelerde kilo alırken şimdi vermeye başladım

Sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz haklısınız sonuca yaklastikca tutunacak dal ariıyorum kendime.oyle ki yemek yiyemiyorum iştahım kapandı diğer denemelerde kilo alırken şimdi vermeye başladım
Ben de bir haftada iki kilo vermişim kendime hiç iyi bakmamışım meğerse:KK43: dikkat etmemiz lazım yedim de aslında her gün meyve kuruyemiş filan ama Nası oldu anlamadım

Kızlar maalesef olumsuz haberle geldim :( idrar testinden sonra zaten çok ağlamıştım kabullenmiştim o yüzden bugün nispeten daha iyiyim.3. Gün embriyosu 9. Gün tam tamına 0.1 çıktı.bari 5-10 gibi olsaydı da azıcık umut etmeye devam edebilseydim.doktorum yine de 2 gün sonra kan testi vermemi söyledi.imkansız olan bişey için neden kan veriyorum daha fazla bilmiyorum açıkcası böyle sonradan artan bir hastası bile olmadığına Eminim artabilir filan demedi çünkü.ilaçlara da devam etmeyi düşünmüyorum.ikinciye umut etmekten başka çarem kalmadı ne yazık ki.sizlerden gelen güzel haberler umarım hepimize umut olur.takipte kalmaya devam edeceğim kalbim sizlerle ❤️

Kızlar maalesef olumsuz haberle geldim :KK43: idrar testinden sonra zaten çok ağlamıştım kabullenmiştim o yüzden bugün nispeten daha iyiyim.3. Gün embriyosu 9. Gün tam tamına 0.1 çıktı.bari 5-10 gibi olsaydı da azıcık umut etmeye devam edebilseydim.doktorum yine de 2 gün sonra kan testi vermemi söyledi.imkansız olan bişey için neden kan veriyorum daha fazla bilmiyorum açıkcası böyle sonradan artan bir hastası bile olmadığına Eminim artabilir filan demedi çünkü.ilaçlara da devam etmeyi düşünmüyorum.ikinciye umut etmekten başka çarem kalmadı ne yazık ki.sizlerden gelen güzel haberler umarım hepimize umut olur.takipte kalmaya devam edeceğim kalbim sizlerle ❤
Canım benim çok üzüldüm hayırlısı demek ki inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın Bi bakmışın ikinciye başlamadan kendiliğinden hamiş kalmışın çok oluyo öyle inşallah Rabbim nasip eder sanada kuzum

Canım benim çok üzüldüm hayırlısı demek ki inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın Bi bakmışın ikinciye başlamadan kendiliğinden hamiş kalmışın çok oluyo öyle inşallah Rabbim nasip eder sanada kuzum
İnşallah canım yumurta rezervim çok düşük olduğu için 1-2 aydan fazla ara vermeyi düşünmüyorum en azından toplama için doktor da uygun görürse..çünkü birkaç yıla kalmaz menapoz a girersin demişti doktorum :( umarım bir gün pozitif i görebilirim zaman daralıyor benim için ...:(

İnşallah canım yumurta rezervim çok düşük olduğu için 1-2 aydan fazla ara vermeyi düşünmüyorum en azından toplama için doktor da uygun görürse..çünkü birkaç yıla kalmaz menapoz a girersin demişti doktorum :KK43: umarım bir gün pozitif i görebilirim zaman daralıyor benim için ...:KK43:
Allah tan umut kesilmez canım inşallah yüzünü güldürür Allah ım. O zaman dediğin gibi hemen toparlanıp yeniden başlamalısın inşallah pozitifi görüp bebişini kucağına alacağın günler yakındır🙏

Allah tan umut kesilmez canım inşallah yüzünü güldürür Allah ım. O zaman dediğin gibi hemen toparlanıp yeniden başlamalısın inşallah pozitifi görüp bebişini kucağına alacağın günler yakındır🙏
İnşallah canım benim sizlerin de melekleriniz sağlıkla gelsin inşallah 🙏❤️

Kızlar maalesef olumsuz haberle geldim :KK43: idrar testinden sonra zaten çok ağlamıştım kabullenmiştim o yüzden bugün nispeten daha iyiyim.3. Gün embriyosu 9. Gün tam tamına 0.1 çıktı.bari 5-10 gibi olsaydı da azıcık umut etmeye devam edebilseydim.doktorum yine de 2 gün sonra kan testi vermemi söyledi.imkansız olan bişey için neden kan veriyorum daha fazla bilmiyorum açıkcası böyle sonradan artan bir hastası bile olmadığına Eminim artabilir filan demedi çünkü.ilaçlara da devam etmeyi düşünmüyorum.ikinciye umut etmekten başka çarem kalmadı ne yazık ki.sizlerden gelen güzel haberler umarım hepimize umut olur.takipte kalmaya devam edeceğim kalbim sizlerle ❤
Demek ki zamanı varmış bi hayır vardır bundan da canım tevekkulle sabır etmekten başka çare yok ins hakkında hayırlısı olsun hepimizin

merhaba arkadaşlar bugün haber geldi 9 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş 3 ü iyi kalitedeymiş yarın sabah transferim gerçekleşicek Rabbimden hayırlısını diliyorum Allah veririse nimet vermesse hikmet derler,ya nasip...

Arkadaşlar 8.gunum idrar da negatif çıktı.4.gun embiryosu test günüm 6 mayis sizce idrarda çıkmaması normal mi ne dersiniz.Bu şekilde olup kanda pozitif çıkan var mi

Arkadaşlar 8.gunum idrar da negatif çıktı.4.gun embiryosu test günüm 6 mayis sizce idrarda çıkmaması normal mi ne dersiniz.Bu şekilde olup kanda pozitif çıkan var mi
Merhabalar bende yeni tup yaptim transferin 12 inci günü idrar yaptım cok hafif cikti kanda yaptrdm baya yuksek cikti degerim idrar cok erken yapmşsn korkma

Merhabalar benim de yarin 10.gun ve 11.gunde kan testi yapilacak ancak ben yaptirmaya cesaret edemiyorum, kaldiki idrar testi bile alamadim negatif gorurum diye :(
Ben olsam yerinde o gun ne icin kan verwcegimi dusunmeden kn verip cikarim sonucunu ogrenesiye kadarda en sevdigim seylerle mesgul olurum insan bazen biseye cok taktiginda birde olumsuz dusundugunde olumsuzu cagiriyor iyi dusunelim iyi olsun guzel gorelim hayattan lezzet alalim insallah .

Back