• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

12 gün oldu canım ama 15 Güne kadar etkisi devam ediyormuş çift dozdu benim bi de giderek silindi ya şimdi koyulaşma olup olmamasıyla anlayabileceğim ancak :KK43: boşuna yapmasaydım keşke yine hiç bi işe yaramadı 🤦‍♀️ Yarın sabah koyulaşma görmeyi umuyorum sadece:KK43: acaba 7. Günde 3. Gün embriyosu belirgin çift çizgi gören var mıdır umutsuzluğa düşmek için daha erken sanırım
Hic duymadim canim cok erken suan

CAnım bugün 8. Gün yine negatif ama 3. Gün embriyosu olanların hep 8. Günde pozitif çıktığını okudum burada.sanırım olmadı :KK43:
Ben 8.gun kan verip negatif sonuc alan 11.gun pozitif sonuc alanlari da okudum burda 🥰

Ben 8.gun kan verip negatif sonuc alan 11.gun pozitif sonuc alanlari da okudum burda 🥰
AH ne güzel.öyle bile olsa üzüntüden olacak çocuğu vazgeçirmiş olabilirim üzüntüden ben böyle bir ana istemiyorum diye 🤦‍♀️ O kadar üzüldüm ki iki gündür şimdi biraz daha iyiyim kabullenmeye başladım o yüzden umut edip tekrar yıkılmak istemiyorum :( çok zor bir durum negatifi kabullenmek :(

AH ne güzel.öyle bile olsa üzüntüden olacak çocuğu vazgeçirmiş olabilirim üzüntüden ben böyle bir ana istemiyorum diye 🤦‍♀️ O kadar üzüldüm ki iki gündür şimdi biraz daha iyiyim kabullenmeye başladım o yüzden umut edip tekrar yıkılmak istemiyorum :KK43: çok zor bir durum negatifi kabullenmek :KK43:
Seni cok iyi anliyorum cunku gecen ay bende ilk denememi negatifle gecirdim ama asiri uzulmedim Allah in vardir bildigi dedim ikinciyi haftaya persembe yapiyoruz ins hayirlisiysa tutar 😊

Seni cok iyi anliyorum cunku gecen ay bende ilk denememi negatifle gecirdim ama asiri uzulmedim Allah in vardir bildigi dedim ikinciyi haftaya persembe yapiyoruz ins hayirlisiysa tutar 😊
CAnım seni hatırlıyorum dondurulmuşun vardı dimi hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak 🙏 benim dondurulmuşum yok o yüzden biraz daha üzgünüm sanırım bi daha yumurta olacak mı embriyo olacak mı kaliteli olacak mı stres kat kat artıyor :KK43: amh 0.3 5 yumurta toplandı 3 döllendi 2 tanesi 3. Gün kaliteli olarak transfer edilmişti :KK43:

CAnım seni hatırlıyorum dondurulmuşun vardı dimi hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak 🙏 benim dondurulmuşum yok o yüzden biraz daha üzgünüm sanırım bi daha yumurta olacak mı embriyo olacak mı kaliteli olacak mı stres kat kat artıyor :KK43: amh 0.3 5 yumurta toplandı 3 döllendi 2 tanesi 3. Gün kaliteli olarak transfer edilmişti :KK43:
Evet canim benimde amh 0.4 hic transfer edilmeden 3defa yumurtalarim toplandi ama 1 ay onca igneye ragmen hic yumurtam buyumedi toplamda 6 embriyo olustu 2si taze transfer edildi olmadi simdi 9mayista 2.transfer olacak
Genelde amh dusuk olanlara havuz yontemi uyguluyorlar sana niye yapmamislar ki

Evet canim benimde amh 0.4 hic transfer edilmeden 3defa yumurtalarim toplandi ama 1 ay onca igneye ragmen hic yumurtam buyumedi toplamda 6 embriyo olustu 2si taze transfer edildi olmadi simdi 9mayista 2.transfer olacak
Genelde amh dusuk olanlara havuz yontemi uyguluyorlar sana niye yapmamislar ki
İlkinde üç embriyo oluşunca gerek görmedi canım 2 tane birinci kalite birinci denemede oluştu diye . Şimdi naparlar bilmiyorum açıkcası.seninkiler 3. Gün mü 5 e beklettiler mi

Adet olacakmışım gibi alt karın ağrım var 😔
Kuzum onu hiç ciddiye alma bence adet ağrısı gibi olup gebe kalan da benim gibi çok adet ağrısı gibi olup çıkmayan da hiç semptomu olmayıp hamile kalan da var.gerçekten hiç hiç hiç kafaya takılacak bişey değil

İlkinde üç embriyo oluşunca gerek görmedi canım 2 tane birinci kalite birinci denemede oluştu diye . Şimdi naparlar bilmiyorum açıkcası.seninkiler 3. Gün mü 5 e beklettiler mi
3.gun hepsi canim

Kuzum onu hiç ciddiye alma bence adet ağrısı gibi olup gebe kalan da benim gibi çok adet ağrısı gibi olup çıkmayan da hiç semptomu olmayıp hamile kalan da var.gerçekten hiç hiç hiç kafaya takılacak bişey değil
Ya bu progestan işini hiç sevmedim ben 😔 doktoruma bu kapsül eriyince geri geliyor biraz dedim yeterli olmadığını hissedince bir tane daha yap dedi sabah yaptıktan sonra sağlık ocağına gitmem gerekti tabi yürürken biraz aktı vs gelince bir tane daha yaptım az geleceğine fazla olsun diye 1 saat e yakın uzandm demin de birşeyler yerken boğazıma kaçtı öksürünce kapsül afedersin tam eriyemeden olduğu gibi top şeklinde geri geldi hiç içime sinmiyor malesef😔

5 dk sürüyor geçiyor bir anda sıcaklıkla bir geliyor gidiyor hayır olsun inşallah
BEnim de hep akıyor iç çamaşaırıma akmaması imkansız zaten.bu ağrıları progesteron yapıyor bence benim giderek artıyor adet olcam desem daha 5-6 gün var ama sanki yarın olacak gibi ağrım var.ilaç yan etkisi yani hiç takma ama gebelik de olabilir.yani en düşük ihtimal gebe olmamış olmaya bağlı ağrı olması şuan 🤗 ağrım varsa tutmadı gibi bir mantık kesinlikle yok yani emin ol.az kaldı inşallah güzel haberlerini alacağız🙏

BEnim de hep akıyor iç çamaşaırıma akmaması imkansız zaten.bu ağrıları progesteron yapıyor bence benim giderek artıyor adet olcam desem daha 5-6 gün var ama sanki yarın olacak gibi ağrım var.ilaç yan etkisi yani hiç takma ama gebelik de olabilir.yani en düşük ihtimal gebe olmamış olmaya bağlı ağrı olması şuan 🤗 ağrım varsa tutmadı gibi bir mantık kesinlikle yok yani emin ol.az kaldı inşallah güzel haberlerini alacağız🙏
Pazartesiyi iple çekiyorum bugün 5 adet gebelik testim geldi onlar bana ben onlara bakıyorum ama dayancam pazartesiye kadar bekleyeceğim en ufak bırsey görürsem aynı gün kan inşallah nasipse🙏 progestan destek için değil mi yetersiz gelse bile bu tutunamaz anlamına gelmiyordur 😔

Pazartesiyi iple çekiyorum bugün 5 adet gebelik testim geldi onlar bana ben onlara bakıyorum ama dayancam pazartesiye kadar bekleyeceğim en ufak bırsey görürsem aynı gün kan inşallah nasipse🙏 progestan destek için değil mi yetersiz gelse bile bu tutunamaz anlamına gelmiyordur 😔
TAbiki eğer rahim duvarın kalınlığı ve orogesteron değerlerin normalse destek amaçlı veriliyor iğnesini olmuyor muydun canım sen ?
Evet 8. Gün öncesi yapma canım nolur nolmaz benim gibi olma😞 sen beşinci gün ya sekizde yap en azından.ben de bir umut yarın kan vereceğim bakalım çıkmayacağını biliyorum ama şu gördüğüm aşırı silik çizgiler kaç değer ediyormuş 3 filan herhalde onu göreceğim 😅 bugün eşim göremedi benim gördüğümü hayal görüyorum sandım sonra sırf hayal görmediğimi kabullendirmek için içini açtım testin çıkarınca kağıdı içinden çizgiyi gördü varmış tamam dedi.yoksa kafayı kırdığımı düşünmeye başlamıştı.anlamlı bi çizgi olmadığını biliyorum ama kafamdan uyduruyor gibi olmamak için kanıtladım ona 🤣 muhtemelen içindeki o bölgeyi filan görüyorum şahin gözlerimle😭 keşke düzgün bir çizgi göreydim inşallah sizlere canım🙏🙏 dışarıda bebek görünce çok üzülüyorum benim neden olmuyor diye ama tüp bebekle hamile kalanları gördükçe kendim kalmış gibi seviniyorum.bizi bizden başka kimse anlamıyor çünkü..

TAbiki eğer rahim duvarın kalınlığı ve orogesteron değerlerin normalse destek amaçlı veriliyor iğnesini olmuyor muydun canım sen ?
Evet 8. Gün öncesi yapma canım nolur nolmaz benim gibi olma😞 sen beşinci gün ya sekizde yap en azından.ben de bir umut yarın kan vereceğim bakalım çıkmayacağını biliyorum ama şu gördüğüm aşırı silik çizgiler kaç değer ediyormuş 3 filan herhalde onu göreceğim 😅 bugün eşim göremedi benim gördüğümü hayal görüyorum sandım sonra sırf hayal görmediğimi kabullendirmek için içini açtım testin çıkarınca kağıdı içinden çizgiyi gördü varmış tamam dedi.yoksa kafayı kırdığımı düşünmeye başlamıştı.anlamlı bi çizgi olmadığını biliyorum ama kafamdan uyduruyor gibi olmamak için kanıtladım ona 🤣 muhtemelen içindeki o bölgeyi filan görüyorum şahin gözlerimle😭 keşke düzgün bir çizgi göreydim inşallah sizlere canım🙏🙏 dışarıda bebek görünce çok üzülüyorum benim neden olmuyor diye ama tüp bebekle hamile kalanları gördükçe kendim kalmış gibi seviniyorum.bizi bizden başka kimse anlamıyor çünkü..
Kesinlikle katiliyorum canim sana Rabbim bizlere de nasip etsin hayirlisiyla

Benim rahim duvarımın kalınlığı çok iyiydi doktorum o yüzden estrofem bıle kullandırmadı ben transfer öncesi sonrası hiç kullanmadım.progestan iğnede vermiyordu bu sebepten zaten cok düzgün ve kalın diye ama ben dışarı cıkıyor dediğim için riske atmayayım ıkı gün arayla bır iğne vurul dedi..Tamamen pes etme canm ben sabah yine bir bayanın youtube kanalında videosunu izledim 8.günde sadece zor bela görünen oda ışığa vs tutularak o derece gölge birşey çıkmış 6 7 zaten negatifmiş sonra git gide belli olmuş diyorki 160 değerde bile 2.çizgi öyle çok net kırmızı değildi diyor 10.gün.Nasip canm varsa da yoksa da Allah tan muhakkak cok zor bende aşılama sonrası cok kötü olmuştum insan ne kadar yaklaşırsa okadar zor oluyor negatif sonuc almak rabbim hepimize güç verrsin bu süreçte sabır versin🙏kesinlikle tüp bebek derken ne kadar kolay cıkıyor ağızdan halbuki bır kadının hayalleri umutları herşeyi o iki kelime sonunda belki mutluluğu belki hayal kırıklığı bayramda geliyor en zor geçen dönemler düğün bayram merasimler bir sürü çocuk soruları Allah dayanma gücü versin hepimize ne diyim😔

Back