• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

gelmedi canım 3. Gün embriyosu 8. Günü bugün.kabullendim olmadığını ama bence idrar testleri doğruyu gösteriyor.keşke bir mucize olsa ama ne güzel olurdu.yarın kanda baktıracağım çıkmazsa mecburen 12. Gün kendi doktorumda tekrar vereceğim ama 9 da kanda çıkmayıp sonradan çıkan hiç duymadım ben
bence çok erken ve idrar testleri güvenilir değil

Benim rahim duvarımın kalınlığı çok iyiydi doktorum o yüzden estrofem bıle kullandırmadı ben transfer öncesi sonrası hiç kullanmadım.progestan iğnede vermiyordu bu sebepten zaten cok düzgün ve kalın diye ama ben dışarı cıkıyor dediğim için riske atmayayım ıkı gün arayla bır iğne vurul dedi..Tamamen pes etme canm ben sabah yine bir bayanın youtube kanalında videosunu izledim 8.günde sadece zor bela görünen oda ışığa vs tutularak o derece gölge birşey çıkmış 6 7 zaten negatifmiş sonra git gide belli olmuş diyorki 160 değerde bile 2.çizgi öyle çok net kırmızı değildi diyor 10.gün.Nasip canm varsa da yoksa da Allah tan muhakkak cok zor bende aşılama sonrası cok kötü olmuştum insan ne kadar yaklaşırsa okadar zor oluyor negatif sonuc almak rabbim hepimize güç verrsin bu süreçte sabır versin🙏kesinlikle tüp bebek derken ne kadar kolay cıkıyor ağızdan halbuki bır kadının hayalleri umutları herşeyi o iki kelime sonunda belki mutluluğu belki hayal kırıklığı bayramda geliyor en zor geçen dönemler düğün bayram merasimler bir sürü çocuk soruları Allah dayanma gücü versin hepimize ne diyim😔
o kadar silik ki dediğin gibi eğip büküp filan görülüyor belki de hala ovitrelle den çok çok az etkisi kaldı ancak geçiyor.
Ben hiç aşılama denemedim bi ilk tedavimdi yıkım oldu gerçekten.bi de bilen kişilere olmadı demek çok zor bi dahakine kimseye söyleyemeyeceğim galiba ama saklamak çok zor.inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım

bahsettiğim hayali çizginin fotoğrafını da çektim gözükür mü sizlerde bilmiyorum ama o kadar minnoş bir çizgi:KK43:
DD3D33AF-2E0C-4329-8693-4A688A64395C.png
DD3D33AF-2E0C-4329-8693-4A688A64395C.png

Hayırlısı olsun canım ne güzel haber bu herkesin belirtileri farklı zaten bende stresten çok heyecan var 11nde olcak transfer inşallah
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Insallah size benzer sonucum. Benim korkum daha onceki 4 negatif denememde belirti hissetmedim.Be seferde hic bir belirti yok 7.gundeyim. Yarin 8. Gunu idrara bakmayi planliyorum.Sizde hic belirti yokmuydu

bahsettiğim hayali çizginin fotoğrafını da çektim gözükür mü sizlerde bilmiyorum ama o kadar minnoş bir çizgi:KK43:Eki Görüntüle 2264941
Evet başkaları bilince ekstra bir stres oluyor ben hiç kimseye söylemedim bir eşim bir ben biliyoruz tabi bir de sizler😀 annem dahil hiç kimsenin haberi yok benim hiç bir tedavimi aşılama vs bence saklamak daha sonra açıklama yapmaktan daha kolay canm ikincisini söylememeni tavsiye ederim.Ayrıca ben gördüm çok çok belirsiz ama gözüküyor ben ovitrelle olduğunu düşünmüyorum inşallah koyulaşır 🙏

Evet başkaları bilince ekstra bir stres oluyor ben hiç kimseye söylemedim bir eşim bir ben biliyoruz tabi bir de sizler😀 annem dahil hiç kimsenin haberi yok benim hiç bir tedavimi aşılama vs bence saklamak daha sonra açıklama yapmaktan daha kolay canm ikincisini söylememeni tavsiye ederim.Ayrıca ben gördüm çok çok belirsiz ama gözüküyor ben ovitrelle olduğunu düşünmüyorum inşallah koyulaşır 🙏
EVet canım bir daha kimseye söylemeyeceğim:( çok şükür en azından hayal görmüyormuşum ama iki gündür hiç bir koyulaşma olmadı hatta bi tık azaldı bile belki o yüzden bebiş olmadığından Eminim artık yarın kanda göreceğiz :)

EVet canım bir daha kimseye söylemeyeceğim:KK43: çok şükür en azından hayal görmüyormuşum ama iki gündür hiç bir koyulaşma olmadı hatta bi tık azaldı bile belki o yüzden bebiş olmadığından Eminim artık yarın kanda göreceğiz :)
Yarın netleşecek inşallah hayırlısı olsun canm 🙏

Canım bende görüyorum çizgiyi evet çok net değil ama görünüyor en azından silik olma sebebi erken olduğundandır diye düşünüyorum bence hala umut var inşallah
İnşallah canım keşke bir mucize olsa 🤗🙏🙏 dualarınızı bekliyorum koyulaşsın bebişim olsun o çizgi inşallah😍

Bana da var gibi geldi canim olmasa hic cikmaZ
İnşallah canım benim transfer sonrası 5. Günde filan da çıkmıştı o yüzden ilaç etkisi mi acaba diyorum değilse de değerim belki de çok düşük yarın kan testi vereceğim bakalım umudum yok ama hiç :( umut oluyorsunuz sağolun🙏

yaaa daha günün gelmemiş bizi de strese sokuyorsun gayet de var orda çizgi bende görüyorum az mı yapmadım onlardan dilinden anlarım :halay:var işte hadi biraz umut dol bakayım çok erken çokk kızdırma beni :rolleyes:
Dimi insan yapa yapa kimsenin göremediği çizgileri görebilecek noktaya geliyor🤣🤣 o kadar üzüldüm ki çıkmadı diye varsa da bişey olmamıştır inşalllah 😞

Merhaba arkadaslar herkesin transferi tedavisi hayirli olsun umarim cok guzel sonuclar alirsiniz.. sonuc bekleyen arkadaslarima birkac sozum olacak, kendinizi hic kasmayin ve belirti aramayin. 2. denememdi bu benim, 20sinde transfer oldum, 5. gun embriyosu ve tek embriyo. 28'inde idrar testinde cikti cok sukur. 30'u test gunumdu kan verdim 977 cikti cok yuksek bir deger, bu sefer de korktuk acaba bi sorun mu var dis gebelik mi nedir diye, ama cok sukur 2 gun sonra yaptirdigim kan testinde bu sefer 3071 cikti :) doktor artisi cok iyi bulmus gayet iyi demis ve cok sukur hersey iyi gidiyor. ikiz de olabilir embriyo bolunmus olabilirmis bilemiyoruz herseyi kontrole gidince ogrenicez :) bende neredeyse hicbir belirti olmadi, ne gogus hassasiyeti ne baska bisey. bazen cok az kasik agrisi oluyordu ama o da adet doneminde de olabilen birsey. yani belirti olmamasi kotu birsey degil, veya adet belirtisi de kotu birsey degil, herkesin bunyesi farkli tepkiler veriyor, caninizi sikmayin rahat olmak cok onemli ben cok mutlu ve sakin gecirdim bu sureci. ilkinde cok gergindim cunku, ayni sekilde olmak istemedim.

hayirli ve guzel haberlerinizi bekliyorum kader arkadaslarim allah emeklerimizi bosa cikarmasin..
Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Sizin hiç bir belirti olmadı mi .merak ve endise icindeyim.Bugun 7.gunum ve belirtim yok.Ne dersiniz sizin de boyle miydi

Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Sizin hiç bir belirti olmadı mi .merak ve endise icindeyim.Bugun 7.gunum ve belirtim yok.Ne dersiniz sizin de boyle miydi
bence belirti aramayın ne belirtiler yaşadım hep hüsran hep hüsran googlelarda kadınlar kulübünde az mı gezmedim uçan kuştan medet umar vaziyete gelmiştim ama yok yok bence takılmayın ve canınızı sıkmayın

Back