Merhaba arkadaslar herkesin transferi tedavisi hayirli olsun umarim cok guzel sonuclar alirsiniz.. sonuc bekleyen arkadaslarima birkac sozum olacak, kendinizi hic kasmayin ve belirti aramayin. 2. denememdi bu benim, 20sinde transfer oldum, 5. gun embriyosu ve tek embriyo. 28'inde idrar testinde cikti cok sukur. 30'u test gunumdu kan verdim 977 cikti cok yuksek bir deger, bu sefer de korktuk acaba bi sorun mu var dis gebelik mi nedir diye, ama cok sukur 2 gun sonra yaptirdigim kan testinde bu sefer 3071 cikti :) doktor artisi cok iyi bulmus gayet iyi demis ve cok sukur hersey iyi gidiyor. ikiz de olabilir embriyo bolunmus olabilirmis bilemiyoruz herseyi kontrole gidince ogrenicez :) bende neredeyse hicbir belirti olmadi, ne gogus hassasiyeti ne baska bisey. bazen cok az kasik agrisi oluyordu ama o da adet doneminde de olabilen birsey. yani belirti olmamasi kotu birsey degil, veya adet belirtisi de kotu birsey degil, herkesin bunyesi farkli tepkiler veriyor, caninizi sikmayin rahat olmak cok onemli ben cok mutlu ve sakin gecirdim bu sureci. ilkinde cok gergindim cunku, ayni sekilde olmak istemedim.
hayirli ve guzel haberlerinizi bekliyorum kader arkadaslarim allah emeklerimizi bosa cikarmasin..