• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sonradan sayısı artan arkadaşlar yazmıştı canım baya endişelenme şimdiden bir sonrakinde daha netleştir geriden gelenler belli olur üç tane olsa bile dolu olsun kaliteli olsun yeter 🙏

Evet önemli olan kalitesi ama ne bileyim, sayı çoğalsa ihtimal de artar diye düşünüyorum. Doktor hedefimiz kaliteli olması demişti ama benim aklım bu minnaklar nerede. :)
Teşekkür ederim cevabınız için.

Evet önemli olan kalitesi ama ne bileyim, sayı çoğalsa ihtimal de artar diye düşünüyorum. Doktor hedefimiz kaliteli olması demişti ama benim aklım bu minnaklar nerede. :)
Teşekkür ederim cevabınız için.
Benim de beş tane olmuştu çok üzülmüştüm ama kaliteli embriyo oluştu çok şükür o yüzden erkenden çanınızı sıkmayın lütfen hem sayı artabilir hem de kaliteli olabilirler

Allah kolaylik versin arkadaslar benimde adet geldi bugun malesef oyle bir zamanlama ki pztesi
Hanımlar yarın transferim olacak Allah ın izniyle dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizin gönlüne göre versın sonuc bekleyenler pozitifi görsün tedaviye devam edenler çok çok güzel yumurtalarınız embrıyolarınız olsun transfer olacaklar rabbim güzel rahat transferler nasıp etsın bebişler bize sıkıca tutunsun 🙏 bizde taze kış anneleri olarak 9 ay sonra bebişleri ısıtmak için evleri hamama çevirelim amiinn🌸
hadi inşallah ay çok heyecanlı dualarımız seninle

iyi akşamlar arkadaşlar sanırım toplamadan önce son kontrolüm pazartesi kasıklarımda doluluk hissediyorum ve sanki vajinamda ıslaklık var çok afedersiniz peçetede salgılar var normal mi?

Bebişimi aldıımm hayırlısıyla güzel sonuçlar almakta nasip olur sımsıkıı tutunsun anneciğine 🙏😍7 döllenme olmuştu 5 tane bebişim 5.güne gelmiişş🌸1 tanesini ben aldımm😊
Muhteşem 😍😍 ne güzel bir sürü de dondurulmuş olacak ikinci çocuk bilem hazır şimdiden 👏🏻👏🏻

Hanımlar transfer sonrası odaya nasıl geldiniz ne kadar yattınız nasıl yattınız wc ıhtıyacı ne yaptınız 😊

Sedyede getirdiler beni 1 saat kaldım ben hastanede transferden yarım saat sonra da wc gitmiştim
Yarım saat sonra ayağa kalktın yani dimi wc için ben masadan sedyeye gectım odaya geldım yataga yerleştım ikiside yana kaya kaya neyse burası normal ama beni dümdüz kafanı yukarı kaldırma yastık koyma ellerini başının altına koyma dıye tembihlediler dizlerimi bükebilirim sıkıntı yok yemek içinde yatakta oturdum gerı hemen yattım 9 da transferm oldu hala yatıyorum 4 e kadar burdaymışım 😀 wc için bile kalkamıyorum

Yarım saat sonra ayağa kalktın yani dimi wc için ben masadan sedyeye gectım odaya geldım yataga yerleştım ikiside yana kaya kaya neyse burası normal ama beni dümdüz kafanı yukarı kaldırma yastık koyma ellerini başının altına koyma dıye tembihlediler dizlerimi bükebilirim sıkıntı yok yemek içinde yatakta oturdum gerı hemen yattım 9 da transferm oldu hala yatıyorum 4 e kadar burdaymışım 😀 wc için bile kalkamıyorum
Çok ilginç bende senin dediğin gibi sedyeden yana kayarak geçtim bana transfer sırasında bile odaya çıkınca wc girebilirsin hiç sıkıntı yok dediler ben sadece yarım saat tutabilirim sonra girdim yatakta da oturur vaziyetteydim.

Back