2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hanımlar yarın transferim olacak Allah ın izniyle dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizin gönlüne göre versın sonuc bekleyenler pozitifi görsün tedaviye devam edenler çok çok güzel yumurtalarınız embrıyolarınız olsun transfer olacaklar rabbim güzel rahat transferler nasıp etsın bebişler bize sıkıca tutunsun bizde taze kış anneleri olarak 9 ay sonra bebişleri ısıtmak için evleri hamama çevirelim amiinn

Ay hadi inşallah canım.başından beri senin yazılarını görünce içime çok olumlu şeyler doğuyor haklı çıkacağım inşallah yazı da burada dursun sonra övünürüm teyteytey
Bu arada bi başlık açtım bakalım Nası yorumlar gelecek çatlatma iğnesi yüzünden gebelik hormonu artıyor test pozitif çıkıyormuş.yarın destekleyici amaçlı çatlatma iğnesi verdi doktorum transfer sonrası üçüncü gün.ben de merak ettim onu yapmadan bi hafta önceki opuda yaptığım Dozun etkisi geçmiş mi diye baktım hayır geçmemiş hala pozitif gebelik testi 2. Günde bebek tutunmadığına göre ilaca bağlı olduğu çok belli.ee şimdi bi daha yaptığımda 12. Günkü sonucu da yanlış vermez mi??
Eğer sana da böyle bi ilaç yazarsa sorar mısın canım test sonucunu kaç gün etkiliyor diye
Hayır pozitifi görüp negatif olduğunu öğrenmek iyice yıkıcı olmasın

Ayy inşallah canım Allah razı olsun içindeki ses gerçek olursa ben seni överim yazıya hiiçç gerek kalmaz beraber çok güzel haberler alacağız inanıyorum rahatlayıp bebişi sevmeye bak içinde bir can var neticesinde o konuya şöyle cevap vereyım ben aşılama olduktan sonra iğne vurulduğum gün hariç 9.gün çok çok silik beyaz bir çizgi vardı gebelik testinde öncesinde yapsam evet çift çizgi görürdüm genelde 10.gün etkisi gidiyormuş diye duymuştm benimde öyle oldu 10.gün yoktu çizgi.evet malesef etkisi olabilir o günkü teste ama belki dozunu az kullanacaksa daha cabuk gecer etkısı bılemıyorum yada sen dırek kan testı vereceksın ıdrar bakmayacaksın canm ☺ ilk defa da senden duydum arada catlatma iğnesi verıldığını bana doktorum oyle birşey demedi ben iki ayrı Çatlatma iğnesini aynı anda oldum bilemiyorum ne desın doktorum yarın belli olur

Haklısın canım ama sonuçta idrarda pozitif çıkarıyorsa kanda da 20 üstü çıkarıyor demektir ama sanırım şöyle bi mantık var düşük değer pozitifliği ise kanda o zaman iğneden olma ihtimali artıyor ama yüzlerde bir değerse o zaman iğne etkisi değildir gibi.forumda bir arkadaş yazmış doktoruma sordum 20-30 arttırıyormuş diye.ben açıkcası 10. Gün test yapmayı düşünüyordum raporluyum kan testini 12. Gün verirsem ertesi gün hemen işe gideceğim olumsuz bir sonuç olursa toparlanamam diye ama şimdi napssm bilemedim 11. Gün çatlatmadan 8 gün sonra verebilirim belki değere göre yorum yaparım en azından toparlanmaya gün kalsın

Bu arada çatlatma iğnesini destekleyici amaçlı veren çok doktor var forumda da çok okudum benimki de işlem günü söyledi belki seninki de söyler yarın.

Evet canm değer 20 üstüdür idrarda cıkar ama bu iğne etkisi mi gerçek mi kanda öğrenirsin kanda da 25 30 cıkabılır iğne etkisiyle 250 300 de çıkabilir gerçek gebelikle zaten 12 güne gelmiş olacaksın 25 30 görünce iğne etkisi olur onu anlatmak istedim idrar testi yaparsan acaba yalancı mı çizgi gerçek mi diye düşünülür çünkü ben 8.günde yapsaysım net çıkardı ama negatif sonuç kanda belki de 20 25 olurdu.Ama doğru çift çizgiler bebişlerle olanları göreceğiz inanıyorumBelki benımde doktorum verır dediğin gibi günü geldikçe öğreniyoruz ne kullancaz ne yapacağız. Birde ben şey soracağım ben progestan 200mg kullanıyorum hem agızdan hem vajınal kullanılanı vajınal alıyorum bunu transfere gıtmeden de sabah kullanayım mı ki

Anladım canım o zaman kanda baktırıp değerim yüksek olmasını umacağız başka yolu yok
Kullandım canım ben giderken ama benim transfer üçte oldu sabah sekizde kullanmıştım. hatta iki saat sonra da dönünce yine kullandım uyarı yaparlardı diye düşündüm nazikçe çok itmeden dönünce de uyguladım

Benim sabah olacak 9 gibi falan doktorumla görüşeyim bugün sorayım bakalm

Canım neler yiyip içiyorsun embrıyo tutunması için yediğin birşeyler var mı

Canım neler yiyip içiyorsun embrıyo tutunması için yediğin birşeyler var mı
Üç gündür bunları araştırıyorum ama net işe yarar bişey olduğu kanıtlanmış değil o yüzden aksine bilinmeyen zararları da olabilir diye herşeyi dengeli kararında yiyorum.protein ağırlıklı meyve desteği biraz kuruyemiş o kadar ilk gün pizza yedim hatta Bugün de iki gün oldu işte artık oturuyorum fazla uzanmıyorum her yerim ağrıdı yatmaktan bütün hocalar yatmanıza gerek yok diyor omlara güvendim ve yormadan oturuyorum kendimi.insan her yaptığını sorguluyor gerçekten değişik bir psikoloji bence şimdiden ne yapacağına karar ver ve onu uygula yoksa insan transfer sonrası hassas düşünüp saçma fikirlere girişiyor

Ben daha opu olmadan birsürü birsürü aradım taradım listemi oluşturdum her gün bir avuç kabak çekirdeği ,bütün ananası 6 dilime bölüp 2 gün transfer öncesinde 3 gün transfer sonrası 1 dilimde eşime vereceğim çok yememek için sonra kuru dut günkurusu ve kayısı sabahları 2 3 tane kabız olmamak için sonra badem fındık azar azar bunlardan gün içinde yiyeceğim.yine çinko kalsiyum zengini yumurta (ben yıyemıyırum)süt (az yağlı olmayacak ) ve süt ürünleri,incir Tabiki bol bol su tüketmek ve günlük yemek olarakta protein açısından kuru baklagillerden haftada 2 gün yenmeliymiş sonra kalsiyum ıspanak fasulye gibi yeşil sebzeler.Tabiki Rabbimin taktiiri

Evet benim de okuduklarım bunlardı zaten aslında bunlar hemen hemen normal sağlıklı beslenmek o yüzden olacağı varsa olacak benim en zorlandığım karar ne kadar yatayım kalkayım mı Az mı yattım vs yatın demiyorlar insan yine huzursuz oluyor

Ben çok düzensiz besleniyorum malesef Dediğin gibi ananas harici diğerleri normal rutin ama ben sabah kahvaltısını yağlı ekmek bir iki zeytin peynirle yapıp saat 4 5 e kadar ıvır zıvırla geçiren bir insanım öğle yemeğim hiç yok bunlar bana çok lüksBunlarıda yemezsem vay halime nasıl tutunsun bebişim sağlıksız vücudaYatma konusuna gelincede yarım saatte bir sadece evi birkere yavaş yavaş turlarım onun dısında zaten yemek için ilaç için vs hareket edeceğiz

Tabi düzenli beslenmek gerek ben sen saat başı kalkıyorum dolaşıyorum ama bugün artık iğne için çıktığımda dışarıda bi yerde biraz oturacağız eşimle çatlayacağım yoksa bi de bende huzursuz bacak sendromu var çok zorlanıyorum otur otur
Heyecanlı mısın yarın için moralin çok yüksek git canım o anın tadını çıkar bence .sonuç negatif bile olsa onların rahmine yerleştirilmesi bile çok güzel bi duygu bi de bana embriyonun fotoğrafını verdiler değme keyfime

Oh oturun tabı değişiklik olur heyecanlıyım valla suana kadar bırsey hıssetmedim ama eminim transfer sonrası beklemek cok zor olacaktır.Moralim yüksek şuan olumsuz düşünmüyorum son ana yani test gününe kadar da bunu koruyabilirsem ne mutluoyy inşallah orda bebişlerini de görmek nasip olur

İNşallah canım hepimiz bebişlerimze kavuşalımm

Merhaba benim de tedavimin 4. Günü bugün. İlk kontrolüm bugün yapıldı.
3 tane 10 mm üzeri yumurta oluşmuş. Tedavi öncesi 9 tane minnak var demişlerdi.
Bu önceki minnaklar önümüzdeki günlerde büyür mü acep? Sizlerin ara kontrollerde durum nasıldı?

Sonradan sayısı artan arkadaşlar yazmıştı canım baya endişelenme şimdiden bir sonrakinde daha netleştir geriden gelenler belli olur üç tane olsa bile dolu olsun kaliteli olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…