2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Canım ben İzmir'de Tavmergen Klinik'te olmuştum. Sen?

İstanbul Şişli memorial canım

İlahi ilginçmiş rüyalarınız :) hayrolsun

Empati yapmaya çalışıyorum ama Benim ailemle hiç alakaları yok bunlar çok çok rahat gamsızlar bizimkiler öyle değil daha anlayışlı daha geri planda tutarlar kendilerini ve bu beni çok üzüyor gelinleri yok şu anda ama olsa el üstünde tutarlar eminim

Canım kendi annemiz babamız bile bazen değişik gelebiliyor. Beklentiyi düşük tutmak lazım ailelerden aslında herkesten.

Sorma artık yoruluyorum rüya görmekten
Hele geçen gün ne gördüm inanamazsın, hiç tanımadığım bayanın biri tövbe estağfurullah bana aşık oluyormuş
Ay çok tatlısın ya sesli güldüm
Ben raporlu olduğum için ama işim çok yoğun olduğundan evden de çalışıyorum sürekli. Ama aklım işyerindeki streslerde olduğu için hep orayla ilgili stresli şeyler görüyorum ama aralara seninkiler kadar eğlenceli olmasa da garip anlamsız şeylet sokuşturuyorum :)

O senin tatlılığın canım Önceden de sürekli saçmalıklar görürdüm ama hamilelikle beraber daha da arttı, tanıdığım herkes nasibini alıyor rüyalarımdan
Bu arada ne işle uğraşıyorsun kuzum? Allah kolaylık versin

Sorma artık yoruluyorum rüya görmekten
Hele geçen gün ne gördüm inanamazsın, hiç tanımadığım bayanın biri tövbe estağfurullah bana aşık oluyormuş
Tövbe ya Rabbim:)) sen kaç yaşındasın
Canım kendi annemiz babamız bile bazen değişik gelebiliyor. Beklentiyi düşük tutmak lazım ailelerden aslında herkesten.
Aynen canım öyle
Ayy mercimek Biz mercimek olamadık, yani o zamanlar uygulamadan haberim yoktu bir de haftamı bilmiyordum, ilk öğrendiğimde 8 haftalıktı direkt üzümle başladık :))
Neden 8. Haftada öğrendiniz aslında merkez bizi de üzüm haftasında çağırdı ama biz erken davrandık:)

Alt yapın sağlam demek ki rüya konusunda şu anda zirve yapmışsın:)
Ben de çok görürüm şu an rüya görmekten yorgun düşüyorum.
İlaç sektöründe çalışıyorum canım ben, ilaç ruhsatlandırma ile ilgili çalışıyorum.
Sen çalışıyor musun?

Tövbe ya Rabbim:)) sen kaç yaşındasın

Aynen canım öyle

Neden 8. Haftada öğrendiniz aslında merkez bizi de üzüm haftasında çağırdı ama biz erken davrandık:)

6 gün sonra 29'a giricem
İlk kese için gitmiştik, sanırım o zaman 6.haftadaymışız. Ama bebek görülmeden hafta söylemediler, o yüzden 8'de öğrenebildik :)

Canım ben de din kültürü öğretmeniyim, bu sene az ders aldım ama her perşembe nöbetçiyim, o biraz zor oluyor. Bazen arkadaşlar yardımcı oluyor sağ olsunlar. 6.aydan sonra nöbetten muaf olabiliyormuşuz, o zamanları bekliyorum hasretle :)

Aa din kültürü mü? Ne güzel. Sana sorular sorabiliriz o zaman:)
Bizim lisede din kültürüne fransızca öğretmeni giriyordu hep aklıma o gelir din kültürü deyince :)
Eskiden çok eksikti müfredat, şu an iyidir umarım.

Tabiki canım, bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım her zaman :)
Şimdi biraz daha iyi durum çok şükür. Hatta MEB bayağı eğiliyor bize, sürekli seminerler, eğitimler falan düzenliyor din kültürü öğretmenleri için. Sanırım geçmişte yaşanılan aksaklıkları telafi etmeye çalışıyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…