- 15 Eylül 2012
- 8.348
- 6.823
- 398
Canım ben İzmir'de Tavmergen Klinik'te olmuştum. Sen?
İstanbul Şişli memorial canımAmin canım, o rüyalara hiç takılma. Ben bi dönem sürekli haksızlığa uğradığımı, annemin beni hiç sevmediğini, eşimin beni aldattığını falan görüyorum sürekli, hormonlar coşuyor
Ben de beğeniyorum o uygulamayı. Küçük bir şefraliymişim o kadar var mıdır ya? 12+4ümAaa sen de mi onu kullanıyorsun?
Her hafta heyecanla bekliyorum hangi meyve olmuş diye
İlahi rüyalara bak :) alemsinAmin canım, o rüyalara hiç takılma. Ben bi dönem sürekli haksızlığa uğradığımı, annemin beni hiç sevmediğini, eşimin beni aldattığını falan görüyorum sürekli, hormonlar coşuyor
Empati yapmaya çalışıyorum ama Benim ailemle hiç alakaları yok bunlar çok çok rahat gamsızlar bizimkiler öyle değil daha anlayışlı daha geri planda tutarlar kendilerini ve bu beni çok üzüyor gelinleri yok şu anda ama olsa el üstünde tutarlar eminimEvet en doğru ifade haklısın elini verince kolunu kaptırmak. Bi gün bizim de oğlumuz olur belki anlamaya idare etmeye çalışmak lazım yine de. Erkek anneleri böyle. Ben sürekli annemi kontrol altında tutmaya çalışıyorum abim ve eşine ailesine karşı :)
Biz daha mercimekmişiz güya :) İnşâAllah herşey yolundadırBen de beğeniyorum o uygulamayı. Küçük bir şefraliymişim o kadar var mıdır ya? 12+4üm
Sorma artık yoruluyorum rüya görmektenİstanbul Şişli memorial canım
İlahi ilginçmiş rüyalarınız :) hayrolsun
Canım kendi annemiz babamız bile bazen değişik gelebiliyor. Beklentiyi düşük tutmak lazım ailelerden aslında herkesten.Empati yapmaya çalışıyorum ama Benim ailemle hiç alakaları yok bunlar çok çok rahat gamsızlar bizimkiler öyle değil daha anlayışlı daha geri planda tutarlar kendilerini ve bu beni çok üzüyor gelinleri yok şu anda ama olsa el üstünde tutarlar eminim
Ben de beğeniyorum o uygulamayı. Küçük bir şefraliymişim o kadar var mıdır ya? 12+4üm
Ay çok tatlısın ya sesli güldümSorma artık yoruluyorum rüya görmekten
Hele geçen gün ne gördüm inanamazsın, hiç tanımadığım bayanın biri tövbe estağfurullah bana aşık oluyormuş
Ayy mercimekBiz daha mercimekmişiz güya :) İnşâAllah herşey yolundadır
Ay çok tatlısın ya sesli güldüm
Ben raporlu olduğum için ama işim çok yoğun olduğundan evden de çalışıyorum sürekli. Ama aklım işyerindeki streslerde olduğu için hep orayla ilgili stresli şeyler görüyorum ama aralara seninkiler kadar eğlenceli olmasa da garip anlamsız şeylet sokuşturuyorum :)
Tövbe ya Rabbim:)) sen kaç yaşındasınSorma artık yoruluyorum rüya görmekten
Hele geçen gün ne gördüm inanamazsın, hiç tanımadığım bayanın biri tövbe estağfurullah bana aşık oluyormuş
Aynen canım öyleCanım kendi annemiz babamız bile bazen değişik gelebiliyor. Beklentiyi düşük tutmak lazım ailelerden aslında herkesten.
Neden 8. Haftada öğrendiniz aslında merkez bizi de üzüm haftasında çağırdı ama biz erken davrandık:)Ayy mercimekBiz mercimek olamadık, yani o zamanlar uygulamadan haberim yoktu bir de haftamı bilmiyordum, ilk öğrendiğimde 8 haftalıktı direkt üzümle başladık :))
O senin tatlılığın canımÖnceden de sürekli saçmalıklar görürdüm ama hamilelikle beraber daha da arttı, tanıdığım herkes nasibini alıyor rüyalarımdan
Bu arada ne işle uğraşıyorsun kuzum? Allah kolaylık versin
Tövbe ya Rabbim:)) sen kaç yaşındasın
Aynen canım öyle
Neden 8. Haftada öğrendiniz aslında merkez bizi de üzüm haftasında çağırdı ama biz erken davrandık:)
Alt yapın sağlam demek ki rüya konusunda şu anda zirve yapmışsın:)
Ben de çok görürüm şu an rüya görmekten yorgun düşüyorum.
İlaç sektöründe çalışıyorum canım ben, ilaç ruhsatlandırma ile ilgili çalışıyorum.
Sen çalışıyor musun?
nice senelere şimdiden canım:)6 gün sonra 29'a giricem
İlk kese için gitmiştik, sanırım o zaman 6.haftadaymışız. Ama bebek görülmeden hafta söylemediler, o yüzden 8'de öğrenebildik :)
Sağ olasın canımnice senelere şimdiden canım:)
Hayırlısı olsun İnşâAllah bizde görebiliriz bebeğimizi
Aa din kültürü mü? Ne güzel. Sana sorular sorabiliriz o zaman:)Canım ben de din kültürü öğretmeniyim, bu sene az ders aldım ama her perşembe nöbetçiyim, o biraz zor oluyor. Bazen arkadaşlar yardımcı oluyor sağ olsunlar. 6.aydan sonra nöbetten muaf olabiliyormuşuz, o zamanları bekliyorum hasretle :)
Aa din kültürü mü? Ne güzel. Sana sorular sorabiliriz o zaman:)
Bizim lisede din kültürüne fransızca öğretmeni giriyordu hep aklıma o gelir din kültürü deyince :)
Eskiden çok eksikti müfredat, şu an iyidir umarım.
İnşâAllah canım stresimi azaltmaya çalışıyorumSağ olasın canımGörürsünüz Allah'ın izniyle, içini ferah tut, stres bebeğe zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?