Töbe Allahım bu nedir ya. Bizim millet ne kadar acımasız, ne kadar dedikoduyu ve bu tarz hakirliklerden bahsetmeyi seviyor. Olmayadabilir bir ömür ne yapalım ölecek miyiz? Allah bize ne takdir ederse o. Sen boşver onları Allah'a havale ediyorum.İnşâAllah bu sefer bulantısız geçer hayırlısıyla:)
Sidik yarışı iyiymiş:) valla şu an hiç kimseye söylemedim adımı zaten apartmanda yaşlı bi teyze çocuğu olmayan gelin koymuş ameliyat olmuştu geçmiş olsuna gittik komşularla beni kızına öyle tanıttı "Bu da çocuğu olmayan gelin" nasıl kaçtım eve kahvemi içmeden eşimde anahtar yok eve gelmiş diyerekten. Sonra bi dede var sakat bi gün yine apartmanın önünde oturmuş başka apartmandan bi kadınla bende selam verip içeri gircem daha apartmanın kapısını açmadan adam arkamdan kadına diyor ki bunun da çocuğu olmuyor şok olmuştum nerden biliyosun dede sen ya 2 sene olmuş gelmişim ben ! Bundan sonra asla selam vermiyorum hiç birine
Benim kv çok düşüncelidir bana karşı köyü niyetli de değil ama aramız mükemmel değil. Psikolojik olarak zor bir insan, kalbi temiz ama bizi günlük zorlayan biri. Bir kere bana bi yengenin yanında böyle olanlarda mı dedi çocuk olmayanlarda mı dedi öyle birşey yalan olmasın şimdi kilo vermek gerekiyormuş dedi. Benim kilo konusunda takık olduğumu da biliyor e zaten çocuk konusunda yaramız malum.. bi kere de birini anlatıyor 8 yıllık evliymiş çocuğu olmuyormuş.. diye. Biz de tam 8 yıllık evliyiz. İyi niyetli diyorum ama bazen bu kadar da düşüncesiz olamaz bilerek mi yapıyor diye içime kurt düşüyor ya.. öyle değildir herhalde yani değildir büyük ihtimal ama konuşmayı bilmiyor ya da fazla ağzı mı gevşek.. neyse bize çok sabır lazım. Derdimize ayrı, çevremize ayrı. Allah sabredip mükafata erenlerden eylesin bizi. Bu dünyada, ahirette sabrımızı kabul etsin inşallah