- 15 Eylül 2012
- 8.348
- 6.823
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım benim de hiç bulantım Yok :) 2 gün var aramızda . illa olacak diye de bir şey Yok ne kadar uslular bence baksana sakin ol üzüldüğüne ve Bebişi üzdüğüne değmeyecek.Evet canım haklısın off çok canım sıkılıyor bi belirti arıyorum ister istemez keşke hiç gitmeseydim doktora diyorum İnşâAllah herşey yolundadır. Ayrıca Her seferinde bu kadar nazımla uğraştığın içinde Allah razı olsun
Çok güzel şeyler bunlar hayırlı mutlu gönlünüze göre haberler alın inşşalah :) parti de bence çok eğlenceli oluor17.hafta bitmiş olacak Allah'ın izniyle canım. Hem 4lü tarama hem de cinsiyet öğrenmek için gitmiş olucaz. Allah nasip ederse cinsiyet partisi de yapmayı çok istiyoruz, bize sürpriz olacak cinsiyeti :)
Tüp bebek merkezinden sonra ilk defa başka bir doktora gidicez. Hayırlısı bakalım
Bende olmuyor canım.Kızlar siteye gitmekte zorlanıyorum bildirimler açılmıyor sizde de öyle mi?
Yaaaa süperrr hafi gözün aydın bir kızçe daha gelior inşallah hayırlı oldun bahtıngüzel olsun annesi sana da arkadaş ne güzelHadi bakalım hayırlı güzel haberler alın inşallah.
Bana da perinatolog çok erken ama çok emin şekilde kız dedi :)
Biz tabii biraz canımızı sıktığı için çok takılmadık. Ama genelde tahminleri tutuyormuş bı doktorun. Hayırlısı artık hiç önemli değil, yeter ki sağlıklı olsunlar inşallah
Çok güzel şeyler bunlar hayırlı mutlu gönlünüze göre haberler alın inşşalah :) parti de bence çok eğlenceli oluor
Geçmiş olsun cnm dikkat et bol dinllen kımıldama mümkünseKızlar merhaba benim bugün kanamam oldu inanılmaz yorucu stresli 2 gün geçirdim hemen doktora gittim çok şükür keseyi gördüm progestoron iğne verdi onu oldum hemen Pazartesi’ye kadar dinlenmemi söyledi inanılmaz korktum doktora nasıl gittim bilmiyorum hatırlamıyorum
Strongmom_ ayyy insanlar şaka gibi afedersiniz ama sidik yarışındalar. Ayıp gerçekten sanane dimi milletin derdinden çocuğundan ama bu merak Yok mu ve pis nefis. Yazık işleri güçleri Yok galiba uzak dur onlardanCanımsın realde böyle samimi konuştuğumuz kimse yok evet ama şöyle bişeyde var aynı durumu yaşıyoruz diye aynı şeyleri hissediyoruz diye bişey yok ben burada birinin pozitif haberini alınca kendim almışcasına seviniyorum herkes bizim gibi düşünmüyor. Bi basit örnek vereyim kk sitesi dışından ilk gebeliğimde çok bulantım vardı ya komşularım hem hayırlı olsuna gelmiş hemde geçmiş olsuna sürekli hastanelerde olduğum için içlerinden birinin iki kızı var gayet güzel biri benimle aynı haftada hamile bu iki kızı olan kadın bana imrenmiş keşke benimde olsa ciddi ciddi inanabiliyor musun apartmanda hamile çoğaldı benim niye olmuyor çok şaşırmıştım meğerse üçüncü çocuğu istiyormuş erkek istiyormuş pesss dedim bunu bana eltisi anlattı :) samimiyetim yok cahilliğine veriyorum. Bazılarının gözleride çok fena Allah muhafaza genelde bizlerden korkarlar çocuğumuz yok ya nazar ederiz diye ama.
Ya hadi hayırlısı olsun canım E Elifellam ın Elif'i geliyor çok şükür
Evet cnm iğne verdi dün oldum hemen ama devamına gerek görmedi zaten crinone jel var diye devamına iğne veriyorlar mı kiO durumu da duymuştum canım. Progestan veriyorlar genelde. Sana da verdi mi doktorun?
Teşekkürler cnm evet yatıyorum inş tekrarı olmazTekrar geçmiş olsun, dinlen iyice. Kendini de bebişi de yorma bir kaç gÜn bakalım düzelir hayırlısı ile inşallah.
Hayırlı sonuçlarla gelicez inş cnm Allah’ın izniyle sende kendine dikkat etİnşâAllah canım benide Çarşamba çağırdı ayni gün gidicez hayırlı sonuçlarla gelelim İnşâAllah
Tatlım benim de hiç bulantım Yok :) 2 gün var aramızda . illa olacak diye de bir şey Yok ne kadar uslular bence baksana sakin ol üzüldüğüne ve Bebişi üzdüğüne değmeyecek.
İnşâAllah bu sefer bulantısız geçer hayırlısıyla:)Strongmom_ ayyy insanlar şaka gibi afedersiniz ama sidik yarışındalar. Ayıp gerçekten sanane dimi milletin derdinden çocuğundan ama bu merak Yok mu ve pis nefis. Yazık işleri güçleri Yok galiba uzak dur onlardan
Jel ve iğne aynı canım korkma sadece pruloton depo iğnesi farklı haftada bir oluyor damada muhtemelen onu yapmışlardırEvet cnm iğne verdi dün oldum hemen ama devamına gerek görmedi zaten crinone jel var diye devamına iğne veriyorlar mı ki
Canım tüp bebek olduğu için ben bi süre her gün iğne kullandım. Şimdi de haftada bir kullanıyorumEvet cnm iğne verdi dün oldum hemen ama devamına gerek görmedi zaten crinone jel var diye devamına iğne veriyorlar mı ki
Evet benim şu an kullandığım proluton depoJel ve iğne aynı canım korkma sadece pruloton depo iğnesi farklı haftada bir oluyor damada muhtemelen onu yapmışlardır
Ama crinone kullanıyoruz ya neden onu da kullanıyorsun ikisini birden mi oluyorsun sen cnm bana jeli kullandığın için gerek YOk tek sefer yaptır dediCanım tüp bebek olduğu için ben bi süre her gün iğne kullandım. Şimdi de haftada bir kullanıyorum
Canım merhaba rocs un hangi macunun sipariş ettin sen vende almayı düşünüyorum ama kimyagerim diyince senden bilgi alayım dedim birkaç ürünü var rocs un çünküKızlar dün sorduğum kozmetikler konusunda biraz bilgim önceden vardı zaten, biraz daha araştırdım. uzun araştırmalar sonucu yine lierac çatlak kremi sipariş ettim internetten. Ayrıca organik Hindistan cevizi yağım vardı zaten saçıma sürdüğüm ondan veya zeytinyağı süreceğim azcık da aralarda. Badem yapı öneren de çok.
Diğer bir konu. Sadece hamilelik değil ama özellikle çocuklarda ve anne karnındaki bebişler için florürsüz diş macunu kullanmak çok önemliymiş. Bu yeni öğrendiğim bir bilgi. Türkiye'de diş hekimleri birliği açıklama yapmış florür dişleri çürüklerden koruyor çok önemli florürlü kullanın, florürsüzler için abartılı sözler söyleniyor vs ama Abd ve Avrupa'da florürsüz kullanım yaygınmış ve çocuklarda mental gelişim geriliği va yaptığı gibi sonuçlar ellde edilmiş. Bu konu çok uzun daha fazla ayrıntıya girmeyeyim ama sensodyn bile florürlü ve dahası için de bir sürü sıkıntılı kimyasal var maşallah. Bu arada kimyagerim ben ilaç sektöründe az çok bu konulara biraz hakimim ve kişisel olarak kimyasallara takığım biraz. Endüstri heryerimizi şu an göremediğimiz ama ileride biz de ve nesillerimizde sıkıntıya sokacak bir sürü yapay kimyasal ile kuşatmış. Ben son dönemde kendimi, ailemi, evimi kimyasallardan arındırmaya başladım.
Dediğim gibi çoook uzun mevzular, konu geldikçe naçizane bilgilerimi paylaşırım. Ama şu anda acil bir kaç şeyi hızlıca değiştiriyorum. Neyse diş macunu da florürsüz sipatiş ettim. Rocs diye bir marka ilk defa kullanacağım.
Diğer bir konu saç şampuanları. Kullanıyorsanız duş jelleri, sıvı ve katı el sabunları, deterjanlar.. bunlarda son zamanlarda gelişme var zaten piyasada. Ben de bir süredir zaten şampuan vs daha doğal içerikler tercih ediyorum. İçinde sls (sodium lauril sülfat), paraben ( metil paraben ve etil paraben vb tüm paraben türevleri), silikon olmayanları tercih etmek bile ilk etapta ciddi bir korunma yöntemi.
Bebe yağlarına dikkat ( göbeğime bir ara bebe yapı da sürüyordum eskiden, yine sürebilirim) maşallah hepsinin içinde petrolden yapılmış mineral yağ var. İçlerinde doğal yağlar olanlar tercih edilmeli.
Koltuk altı rool on ve deodrantlardaki en büyük tehlike de alüminyum klorid. Her zaman dikkat edilmesi gerekiyor, göğüs kanserine neden olduğu met kanıtlandı.
ŞİMDİlik çok uzatmayayım, kabaca paylaşımda bulunayım dedim.
Son not maalesef bu işler bütçemizi yukarı çekiyor biraz. Malum bizde azcık özenli ürün hemen lüks sınıfına giriyor.
Ben en son yurt dışından mesala çok uygun fiyatlara alüminyumsuz roll on almıştım bir sürü. Çünkü onlarda lüks değil, olması gereken bu. Canım memleketim çok güzel de bize hiç değer verilmiyor napalım..
SEnin de mi kanaman oluyor canım Allah korusunEvet benim şu an kullandığım proluton depo
Allah razı olsun canım. Hayırlısı sağlıkla gelsinler de cinsiyet önemli değil bizler için.Yaaaa süperrr hafi gözün aydın bir kızçe daha gelior inşallah hayırlı oldun bahtıngüzel olsun annesi sana da arkadaş ne güzel
Diş eti için balsam diye bir çeşidini aldım ama geldikten sonra ben florürsüz ararken içeriğine baktım güya eve geldi bi baktım içinde sls, paraben varCanım merhaba rocs un hangi macunun sipariş ettin sen vende almayı düşünüyorum ama kimyagerim diyince senden bilgi alayım dedim birkaç ürünü var rocs un çünkü