2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
İyi akşamlar kızlar,ben size bişey sormak istiyorum ben şuan 15 haftalık oldum ve her zaman çok az miktarda sarı akıntım oluyordu,ama şimdi yoğun miktarda oldu ilk defa ve biraz koyu geldi sanki açık yeşil renkte çok korktum ,acaba benim gibi yaşayan var mı?

Canım bende de akıntı oluyor. Sarı ve beyaz için normal diyorlar ama yeşil ve kötü kokulu olursa enfeksiyon olabilme ihtimali varmış. Doktoruna bi danış istersen.

Teşekkürler Hocam :)
Müfredatta bilmiyorum var mı ama tasavvuf kökenli ahlak bilgisi, islamiyetin güzelliği, naifliği, akla-bilime verdiği önemden bahsediliyordur inşallah. Toplumun buna çok ihtiyacı var.
Neyse forumun amacından çıkmayalım :)

Açık renk ise, kaşıntı kızarıklık yoksa çok sıkıntı değil, hamilelikte hep bi akıntı ıslaklık oluyor. Yine de imkan varsa idrar tahlili yaptırabilirsin.
Evet açık renk ,kaşıntı ve kızarıklık da yok ama genede endeşelendım ve şımdı eşim acile götürecek idrar tahlili yaptırmak için kafam rahat olsun diye

Canım sen takip doktoru buldun mu? folik asidi bıraktın sanırım bana önceki gebeliğimde doktor omega içeren bişey vermişti ismini umuttum bence iyi bi takip doktoru bul o sana yardımcı olur
Hala takip doktoru bulamadım medipol ya da medicalpark düsünüyorum kadıköyde ama doktor secemedim

Hala takip doktoru bulamadım medipol ya da medicalpark düsünüyorum kadıköyde ama doktor secemedim
Sen Anadolu yakasındasın demi canım orada da mı medipol varmış bende esenler medipole gidiyorum
Benim de hic olmadı neden canını sıkıyosun ki:))
Ne bileyim öbüründe hemen başlamıştı :) tabi bebek sağlıklı olsun da ister başlasın ister başlamasın:)

Canım bende eğriçayır. Com sitesinden aldım diş macunu florür içermiyor diyo bi bak istersen propolisli yanlış hatırlamıyorsam

Canım bende eğriçayır. Com sitesinden aldım diş macunu florür içermiyor diyo bi bak istersen propolisli yanlış hatırlamıyorsam
Bakayım canım araştırıyorum, sağol. Florürsüz, parabensiz, sls'siz. Var organik içerik birşeyler dediğin gibi propolisli falan. Hatta eEyüp Sabri Tuncer'in gördüm iyimidir bi bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…