• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
İyi diyelim iyi olalım inş grip olmuşum ben yattım bütün gün nar mandalina yemediğim kalmadı napıcam bilmiyorum sen nasılsın
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et. Vitaminli şeyler yemişsin inşallah faydası olur ❤️
Ben bir nezle atlattım hamilelikten bu yana. İnşallah bir daha olmaz, havalar artık iyice soğudu. Çok dikkat etmek gerek. Ben de iyiyim canım bugün dersim erken bitiyordu, eve gelip yemek yapabildim, henüz halsizleşmedim diye seviniyorum :21:

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et. Vitaminli şeyler yemişsin inşallah faydası olur ❤️
Ben bir nezle atlattım hamilelikten bu yana. İnşallah bir daha olmaz, havalar artık iyice soğudu. Çok dikkat etmek gerek. Ben de iyiyim canım bugün dersim erken bitiyordu, eve gelip yemek yapabildim, henüz halsizleşmedim diye seviniyorum :21:
Ohh be güzel yapmışsın maşallah inşallh böyle güzel devam eder hamileliğin bende mide bulantılarından çok korkuyorum inş kötü olmam çalışmak istiyorum bu dönem çünkü bir arkadaşım 4 ay boyunca serum yedi hergün o beni korkuttu biraz

Ohh be güzel yapmışsın maşallah inşallh böyle güzel devam eder hamileliğin bende mide bulantılarından çok korkuyorum inş kötü olmam çalışmak istiyorum bu dönem çünkü bir arkadaşım 4 ay boyunca serum yedi hergün o beni korkuttu biraz
Yaa kıyamam, hamileliğin ilk 4 ayı hep serum mu kullandı? Allah yardımcısı olsun çok zor geçirenler var. Benim de kardeşim her adet zamanı ağrıdan hastanelik olur, ben çok şükür rahat geçirirdim. İnşallah sen de hamileliği rahat geçirirsin canım. Güzel düşün güzel olsun inşallah ♥️ Bu arada nerde çalışıyorsun?

Yaa kıyamam, hamileliğin ilk 4 ayı hep serum mu kullandı? Allah yardımcısı olsun çok zor geçirenler var. Benim de kardeşim her adet zamanı ağrıdan hastanelik olur, ben çok şükür rahat geçirirdim. İnşallah sen de hamileliği rahat geçirirsin canım. Güzel düşün güzel olsun inşallah ♥️ Bu arada nerde çalışıyorsun?
Canım ben bir dijital ajansta insan kaynakları ve ön muhasebe departmanına eş zamanlı bakıyorum inşallah bizde rahat geçiririz

Her gün serum alan biri artık hastanede yatışı verilmesi lazım. Yatmadı mı? Ben de 5-6 günde bir alıyorum ama artık bir işe yaramıyor bende sanki.

Benimde bugün sabahtan beri midem kötü canım hiç bişey istemiyor patates haşladım yedim zorla
Ooo hasi bakalım gözün aydın aramıza hoş geldin. Al sana bulantı mutlu musun?
Şaka bir yana tabii bulanmıyor diyordun ya bu iyi bir şey senin için. İnşallah bulanacaksa da çok aşırı olmaz. Ben dün gece, bu sabah yine çift dikiş çıkarmaya başladım, bugün de iyi değilim hiç.
Raporumu uzattım 2 hafta daha ne yapayım..

Back