Hayırlı cumalar :)Hayırlı Cumalar kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı cumalar :)Hayırlı Cumalar kızlar
İyi diyelim iyi olalım inş grip olmuşum ben yattım bütün gün nar mandalina yemediğim kalmadı napıcam bilmiyorum sen nasılsın
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et. Vitaminli şeyler yemişsin inşallah faydası olurİyi diyelim iyi olalım inş grip olmuşum ben yattım bütün gün nar mandalina yemediğim kalmadı napıcam bilmiyorum sen nasılsın
Ohh be güzel yapmışsın maşallah inşallh böyle güzel devam eder hamileliğin bende mide bulantılarından çok korkuyorum inş kötü olmam çalışmak istiyorum bu dönem çünkü bir arkadaşım 4 ay boyunca serum yedi hergün o beni korkuttu birazÇok geçmiş olsun canım, dikkat et. Vitaminli şeyler yemişsin inşallah faydası olur
Ben bir nezle atlattım hamilelikten bu yana. İnşallah bir daha olmaz, havalar artık iyice soğudu. Çok dikkat etmek gerek. Ben de iyiyim canım bugün dersim erken bitiyordu, eve gelip yemek yapabildim, henüz halsizleşmedim diye seviniyorum
Hayırlı cumalar canımHayırlı Cumalar kızlar
Yaa kıyamam, hamileliğin ilk 4 ayı hep serum mu kullandı? Allah yardımcısı olsun çok zor geçirenler var. Benim de kardeşim her adet zamanı ağrıdan hastanelik olur, ben çok şükür rahat geçirirdim. İnşallah sen de hamileliği rahat geçirirsin canım. Güzel düşün güzel olsun inşallah Bu arada nerde çalışıyorsun?Ohh be güzel yapmışsın maşallah inşallh böyle güzel devam eder hamileliğin bende mide bulantılarından çok korkuyorum inş kötü olmam çalışmak istiyorum bu dönem çünkü bir arkadaşım 4 ay boyunca serum yedi hergün o beni korkuttu biraz
Nasılsın minik kanaryaHayırlı cumalar canım
İyi çok şükür canım Siz nasılsınızNasılsın minik kanarya
İyiyim canım benim, bu arada patates mideye iyi gelir iyi yapmışsın canımİyi çok şükür canım Siz nasılsınız
Canım ben bir dijital ajansta insan kaynakları ve ön muhasebe departmanına eş zamanlı bakıyorum inşallah bizde rahat geçiririzYaa kıyamam, hamileliğin ilk 4 ayı hep serum mu kullandı? Allah yardımcısı olsun çok zor geçirenler var. Benim de kardeşim her adet zamanı ağrıdan hastanelik olur, ben çok şükür rahat geçirirdim. İnşallah sen de hamileliği rahat geçirirsin canım. Güzel düşün güzel olsun inşallah Bu arada nerde çalışıyorsun?
Ayy Cnm iyi yapmışsın iyi geldi inş patatesBenimde bugün sabahtan beri midem kötü canım hiç bişey istemiyor patates haşladım yedim zorla
İnşallah canım, işe gidebiliyor musun yoksa raporlu musun?Canım ben bir dijital ajansta insan kaynakları ve ön muhasebe departmanına eş zamanlı bakıyorum inşallah bizde rahat geçiririz
Raporuyum Cnm bide kanamam olunca doktorum rapor verdi bahsetmiştim kanamam oldu diye hatırlarsınİnşallah canım, işe gidebiliyor musun yoksa raporlu musun?
Sağol canım çok şükür.
Her gün serum alan biri artık hastanede yatışı verilmesi lazım. Yatmadı mı? Ben de 5-6 günde bir alıyorum ama artık bir işe yaramıyor bende sanki.Ohh be güzel yapmışsın maşallah inşallh böyle güzel devam eder hamileliğin bende mide bulantılarından çok korkuyorum inş kötü olmam çalışmak istiyorum bu dönem çünkü bir arkadaşım 4 ay boyunca serum yedi hergün o beni korkuttu biraz
Ooo hasi bakalım gözün aydın aramıza hoş geldin. Al sana bulantı mutlu musun?Benimde bugün sabahtan beri midem kötü canım hiç bişey istemiyor patates haşladım yedim zorla
Geçmiş oldun canım. Rapor iy olmuş dinlen iyice.Raporuyum Cnm bide kanamam olunca doktorum rapor verdi bahsetmiştim kanamam oldu diye hatırlarsın
Hatırladım canım. Rabbim şifalar versin. Ne zamana kadar raporlusun?Raporuyum Cnm bide kanamam olunca doktorum rapor verdi bahsetmiştim kanamam oldu diye hatırlarsın