2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Töbe Allahım bu nedir ya. Bizim millet ne kadar acımasız, ne kadar dedikoduyu ve bu tarz hakirliklerden bahsetmeyi seviyor. Olmayadabilir bir ömür ne yapalım ölecek miyiz? Allah bize ne takdir ederse o. Sen boşver onları Allah'a havale ediyorum.
Benim kv çok düşüncelidir bana karşı köyü niyetli de değil ama aramız mükemmel değil. Psikolojik olarak zor bir insan, kalbi temiz ama bizi günlük zorlayan biri. Bir kere bana bi yengenin yanında böyle olanlarda mı dedi çocuk olmayanlarda mı dedi öyle birşey yalan olmasın şimdi kilo vermek gerekiyormuş dedi. Benim kilo konusunda takık olduğumu da biliyor e zaten çocuk konusunda yaramız malum.. bi kere de birini anlatıyor 8 yıllık evliymiş çocuğu olmuyormuş.. diye. Biz de tam 8 yıllık evliyiz. İyi niyetli diyorum ama bazen bu kadar da düşüncesiz olamaz bilerek mi yapıyor diye içime kurt düşüyor ya.. öyle değildir herhalde yani değildir büyük ihtimal ama konuşmayı bilmiyor ya da fazla ağzı mı gevşek.. neyse bize çok sabır lazım. Derdimize ayrı, çevremize ayrı. Allah sabredip mükafata erenlerden eylesin bizi. Bu dünyada, ahirette sabrımızı kabul etsin inşallah

Aaa öylemi cnm tmm yazarsan çok sevinirim inanki

Aaa öylemi cnm tmm yazarsan çok sevinirim inanki
Tamam canım o iş bende :)
Başta diş macunu olmak üzere bir kaç üründe abartı organiğe geçmeye karar verdim. Artık ürün sayısı arttığı için fazlaca ürün de çıkmaya başladı fiyatlar da makule indi. Zamanla bir kimyager olarak elimden geldiğince kendimi, evimi ailemi ve inşallah olursa yavrumu kimyasallardan arındıracağım. Şu anda harcamalarımı zaten kıstım, kıyafet ıvır zıvır almıyorum. Son dönemde sade yaşam akımı var ya biraz ona adapte olmaya çalışıyorum. Eşyalar, kimyasallardan, endüstri ve pazarlamanın bize sokuşturup durduğu şeylerden ne kadar arınsam kar kafasındayım. Dinimize de çok uygun bir kafa bu. Neyse harcamalarım azaldığı için organik ürünlerin birazcık fazla olan fiyat farkına ayırmaya karar verdim elimdeki bütçemi.
He olur da bi yavrum olursa azıcık alışverişi abartabilirim ilk etapta, eşime söyledim.ç :) Çok heveslerim var.

Valla hiç kimse nasıl konuşacağını bilmiyor Allah'a havale ediyorum. Bunlar daha ne ki neler neler duyuyoruz. Senin kv de az değilmiş benim ki pek karışmaz böyle şeylere yorum yapmaz Çünkü görümcemin de 10sene sonra olmuş 3 tüp denemesinden sonra doğal yolla şimdi üç kızı var boy boy MâşâAllah:) ama problem erkekteydi onlarda bizde bende ama bende olduğunu tamda bilmiyor detayları anlatmadım hiç:) en yakınım ananemden bile nefret ettim kardeşimle aynı sene evlendik ikimizinde olmadı ilk yıllarda o şimdi ikinciye hamile ilki tüp ikinci kendiliğinden gelenlerden :) neyse o dönemde kardeşiminde yoktu bebeği ananem şöyle dedi anneme üçümüz yan yanayız yahu herkes doğurdu bunlarda kısır kaldı bi kötü oldum yaşlılığına verdim cevap vermedim annem de şaşırdı kadın ama anane benim için o anda bitti

Ya benim kv diyorum ya kalbi kötü değil bence ama sadece bu konuda değil bir çok konuda nasıl konuşacağını bilmiyor, saflıktan aslında. Ama işte konu bu olunca ben çok kırıldım ve ona karşı bir soğukluk bir sinir oluştu bende. İster istemez şimdi birşeyleri batıyor bana. Eşim de biliyor bu duygularımı. Biraz görüşmeyi vs azalttık bilerek, çok yakın oturuyoruz. Ben şu an raporluyum ama zaten iş zamanı aşırı yoğunum, başka uğraşlarım da var. Çok takılmıyorum ona ama dediğim gibi aramıZda birşeyler yıprandı. Aslında bu duruma çok da üzülüyorum. İlk zamanlar çok iyiydik, heryere giderken onu da çağırıyordum. Sanırım biraz yıprandık. Yine de şimdi hep yemek gönderiyor, getiriyor, ben ona çok aşıru sıcak davranmayınca buraya gelmeye çekiniyor vs üzülüyorum işte öyle olunca. Kendimi kötü grlin profilinde hissediyorum. Eşim öyle olmadığımı anlatmaktan dilinde tüy bitti:) vicdan işte bilmiyorum. İnşallah günahta kalmıyorumdur böyle biraz mesafeli olduğum için kalbini kırıyorsam onun..
Ay yine konuyu sapıttım, özür.
Senin annane de yaşılılıktandır csnım ya ne diyeyim ciddi densizlik etmiş. Biraz da eskiler daha cahil mi oluyor, yaşlandıkça insan patavatsızlaşıyor mu bilemedim.
Diyorum ya bize çok sabır lazım :)

Kayınvalideler konusuna girersek çıkamayız canım:) en iyisi ben hiç girmeyeyim benim kv de de iyidir aslında bende çok aramam elimi verince kolumu kaptırıyorum Çünkü:) çok yakın oturuyorduk taşındık neyseki

SEnin de mi kanaman oluyor canım Allah korusun
Yok canım olmuyor çok şükür ama tedbir amaçlı sanırım. İlk başta progestan tablet günde 4 defa ve progestan iğneyi günde 1 olarak kullandım. Sonra tableti ve günlük iğneyi bıraktırıp haftalık progestan iğneye başlattılar. Tüp bebekte yumurta toplama yapılırken yumurtalarla birlikte hormon üreten hücreler de alınıyormuş, bu yüzden bize dışarıdan veriliyormuş canım. Böyle açıklamıştı doktor bana.

Anladım canım her merkez farklı bir protokol kullanıyor demek ki sen hangi merkezde tedavi olmuştun

Evet en doğru ifade haklısın elini verince kolunu kaptırmak. Bi gün bizim de oğlumuz olur belki anlamaya idare etmeye çalışmak lazım yine de. Erkek anneleri böyle. Ben sürekli annemi kontrol altında tutmaya çalışıyorum abim ve eşine ailesine karşı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…