2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Canımsın realde böyle samimi konuştuğumuz kimse yok evet ama şöyle bişeyde var aynı durumu yaşıyoruz diye aynı şeyleri hissediyoruz diye bişey yok ben burada birinin pozitif haberini alınca kendim almışcasına seviniyorum herkes bizim gibi düşünmüyor. Bi basit örnek vereyim kk sitesi dışından ilk gebeliğimde çok bulantım vardı ya komşularım hem hayırlı olsuna gelmiş hemde geçmiş olsuna sürekli hastanelerde olduğum için içlerinden birinin iki kızı var gayet güzel biri benimle aynı haftada hamile bu iki kızı olan kadın bana imrenmiş keşke benimde olsa ciddi ciddi inanabiliyor musun apartmanda hamile çoğaldı benim niye olmuyor çok şaşırmıştım meğerse üçüncü çocuğu istiyormuş erkek istiyormuş pesss dedim bunu bana eltisi anlattı :) samimiyetim yok cahilliğine veriyorum. Bazılarının gözleride çok fena Allah muhafaza genelde bizlerden korkarlar çocuğumuz yok ya nazar ederiz diye ama.
Ya hadi hayırlısı olsun canım E Elifellam ın Elif'i geliyor çok şükür

Gözünüz aydın kuzum, sağlıkla gelsin inşallah
Bu arada gerçek ismin Elif mi?

Kızlar merhaba benim bugün kanamam oldu inanılmaz yorucu stresli 2 gün geçirdim hemen doktora gittim çok şükür keseyi gördüm progestoron iğne verdi onu oldum hemen Pazartesi’ye kadar dinlenmemi söyledi inanılmaz korktum doktora nasıl gittim bilmiyorum hatırlamıyorum

Tabii canım herkes çok iyi niyetli olmayabilir. Ben de galiba kızmış cinsiyet dediğim biri erkek çocuğu var 1.5 yaşında ve neler yaşadığımı en takın bilenlerden bilmiyorum belki ben yanlış hissettim ama erkek çocuğu var diye ben kız deyince ondan da mı istedi nedir yok kız olamaz, bu haftada kız belli olamaz deyip durdu. Diyorum ya doktor öyle dedi ama zaten hiç önemli değil ki bizim için. Sonradan erkek çıksa kızı yanlış bilse ne olur bizim için hiç farkı yok diyorum kız tahmini yapamaz bu haftada diyor. Töbe Allahım uzatmadım artık. Allah nazarlardan korusun hepimizi. Ne diyeyim ah demeden evlat sahibi olanlar bile bizi kıskanacaksa Allah gözden nazardan korusun ne diyeyim..
Ben her pozitifte güç alıyorum buradan, hikayesi bana benzeyenler en çok güç veriyor bana, çok seviniyorum samimiyim ama insanları anlamak zor. Boşver sen de o tipleri takma.

Oyy çok geçmiş olsun. Çok mu hareketliydin iki gün? O yüzden mi oldu?
İnşallah birşey olmaz Allah'ın izniyle. İyice dinlen kımıldama boşver herşeyi canım.
Ne kadarlık oldun?

Canım çok geçmiş olsun, çok mu oldu kanama? Ben de uzun süre progestan kullanmıştım

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine birde sana sorayım usandı millet artık benden herkese soruyorum keseciğin kaç mm çıktı aynı gün transfer olduk ya ondan soruyorum canım
Vallahi ya millet çok acımasız duygusuz bencil sadece kendini düşünen bi millet var ben burada da çok şahit oldum öyle tiplere 6-7 senedir bu sitedeyim neler duydum neler gördüm bizimle güya aynı dertleri yaşayan insanlardan Rabbim korusun hepimizi

Oyy çok geçmiş olsun. Çok mu hareketliydin iki gün? O yüzden mi oldu?
İnşallah birşey olmaz Allah'ın izniyle. İyice dinlen kımıldama boşver herşeyi canım.
Ne kadarlık oldun?
Evet cnm çok hareketli stresli gün geçirdim o yüzden diye düşünüyorum doktorumda yatıp dinlenmemi önerdi zaten 4+6 benim hesabıma göre doktorda evet suan öyle dedi

Teşekkürler cnm ne usanmadı birbirinize destek oluyoruz burada yani o panikle hatırladığım kadar 1-1,5 mm gibi birşey dedi ama İnan korkuyla sadece bir problem yok şükür kesemizde oluşmuş dediğini hatırlıyorum

Canım tuvalet istegimi gidermeye gittiğimde baktım geliyor kan hemen kalktım zaten devam demedim tuvaşete daha sonra gittiğimde ise kan gelmedi tuvaletim ile birlikte geldi yani

İnşallah ciddi bir durum değildir canım. Ped koyup iyice dolduğunu görmedikçe sorun olmaz Allahın izniyle. Acaba o gelen kan idrar yollarıyla mı ilgiliydi, aklıma o geldi şimdi.

Oh iyi şükür canım normalde cumartesi günü gidecektin zaten demi tekrar gitmeyi düşünüyor musun

İnşallah ciddi bir durum değildir canım. Ped koyup iyice dolduğunu görmedikçe sorun olmaz Allahın izniyle. Acaba o gelen kan idrar yollarıyla mı ilgiliydi, aklıma o geldi şimdi.
Yok cnm değil çünkü doktor kesenin etrafında bir kanama var ama fazla değil o arada gelip kendini atacak korkma dedi çok yoğun olursa sıkıntı varmış benim o kadar değildi ama korkuttu beni

Yok cnm değil çünkü doktor kesenin etrafında bir kanama var ama fazla değil o arada gelip kendini atacak korkma dedi çok yoğun olursa sıkıntı varmış benim o kadar değildi ama korkuttu beni

O durumu da duymuştum canım. Progestan veriyorlar genelde. Sana da verdi mi doktorun?

Evet cnm çok hareketli stresli gün geçirdim o yüzden diye düşünüyorum doktorumda yatıp dinlenmemi önerdi zaten 4+6 benim hesabıma göre doktorda evet suan öyle dedi
Tekrar geçmiş olsun, dinlen iyice. Kendini de bebişi de yorma bir kaç gÜn bakalım düzelir hayırlısı ile inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…