2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Tatlım benim de hiç bulantım Yok :) 2 gün var aramızda . illa olacak diye de bir şey Yok ne kadar uslular bence baksana sakin ol üzüldüğüne ve Bebişi üzdüğüne değmeyecek.

Çok güzel şeyler bunlar hayırlı mutlu gönlünüze göre haberler alın inşşalah :) parti de bence çok eğlenceli oluor

Yaaaa süperrr hafi gözün aydın bir kızçe daha gelior inşallah hayırlı oldun bahtıngüzel olsun annesi sana da arkadaş ne güzel

Çok güzel şeyler bunlar hayırlı mutlu gönlünüze göre haberler alın inşşalah :) parti de bence çok eğlenceli oluor

İnşallah kuzuum Rabbim'in izniyle her şey yolunda ilerlesin de Parti fikri beni de çok heyecanlandırıyor ama öncelik ultrasonda sağlıklı sıhhatli olduğunu görebilmek Neredeyse bir ay olacak hiç bu kadar uzun beklememiştim

Geçmiş olsun cnm dikkat et bol dinllen kımıldama mümkünse

Strongmom_ ayyy insanlar şaka gibi afedersiniz ama sidik yarışındalar. Ayıp gerçekten sanane dimi milletin derdinden çocuğundan ama bu merak Yok mu ve pis nefis. Yazık işleri güçleri Yok galiba uzak dur onlardan

Tatlım benim de hiç bulantım Yok :) 2 gün var aramızda . illa olacak diye de bir şey Yok ne kadar uslular bence baksana sakin ol üzüldüğüne ve Bebişi üzdüğüne değmeyecek.

İnşâAllah bu sefer bulantısız geçer hayırlısıyla:)
Sidik yarışı iyiymiş:) valla şu an hiç kimseye söylemedim adımı zaten apartmanda yaşlı bi teyze çocuğu olmayan gelin koymuş ameliyat olmuştu geçmiş olsuna gittik komşularla beni kızına öyle tanıttı "Bu da çocuğu olmayan gelin" nasıl kaçtım eve kahvemi içmeden eşimde anahtar yok eve gelmiş diyerekten. Sonra bi dede var sakat bi gün yine apartmanın önünde oturmuş başka apartmandan bi kadınla bende selam verip içeri gircem daha apartmanın kapısını açmadan adam arkamdan kadına diyor ki bunun da çocuğu olmuyor şok olmuştum nerden biliyosun dede sen ya 2 sene olmuş gelmişim ben ! Bundan sonra asla selam vermiyorum hiç birine

Evet cnm iğne verdi dün oldum hemen ama devamına gerek görmedi zaten crinone jel var diye devamına iğne veriyorlar mı ki
Canım tüp bebek olduğu için ben bi süre her gün iğne kullandım. Şimdi de haftada bir kullanıyorum

Canım tüp bebek olduğu için ben bi süre her gün iğne kullandım. Şimdi de haftada bir kullanıyorum
Ama crinone kullanıyoruz ya neden onu da kullanıyorsun ikisini birden mi oluyorsun sen cnm bana jeli kullandığın için gerek YOk tek sefer yaptır dedi

Canım merhaba rocs un hangi macunun sipariş ettin sen vende almayı düşünüyorum ama kimyagerim diyince senden bilgi alayım dedim birkaç ürünü var rocs un çünkü

Canım merhaba rocs un hangi macunun sipariş ettin sen vende almayı düşünüyorum ama kimyagerim diyince senden bilgi alayım dedim birkaç ürünü var rocs un çünkü
Diş eti için balsam diye bir çeşidini aldım ama geldikten sonra ben florürsüz ararken içeriğine baktım güya eve geldi bi baktım içinde sls, paraben var
Yok yani birinden kaçarken başka kimyasala yakalanıyoruz. Tom diye bir marka varmış ona da bakacağım artık hiç zararlı kimyasal içermeyen yoktur ama en az içerene bakacağım. Bulursam yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…