• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Evet eşine yazık üzülmüş. Bu durumda erkekler daha çok yıpranıyor, biz kadınlar bizden kaynaklı olsa da biraz daha güçlü olabiliyoruz. Ama insanız tabii, ben de hiç bir zaman neden ben demedim bunun bana bir imtihan olduğunu biliyorum, çok şükür Yaradana bunu farkedebilmek bile ne büyük nimet..
ama ya bu kadar beni seven kollayan, bu konuda destek olan eşime bir yavrucuk doğuramazsam diye üzülüyorum. Ama tabii verirse de Allahım bir, vermezse de..
Bu akşam biraz duygusalım galiba..

Ben de ilk tedavi gördüğüm hastaneye pgt konusunda dava açmak isterdim ama dediğin gibi halim mecalim yok. Allah'a havale edelim biz onları. Geç de olsa daha düzgün doktor, hastaneye denk gelmişiz çok şükür.
Bu arada az önce eşimle konuşuyorduk, Recep Has'ın tecrübesine diyecek yok, biraz soğuk olduğunu az konuştuğunu da biliyorduk da bugün hiç memnun kalmadık, çok pot kırdı, insani yaklaşamadı hiç. Eşimle aklımıza Yücel Bey geldi. Adamcağız ne kadar naif, kibardı ya maşallah diye kulaklarını çınlattık. Allah razı olsun ondan tekrar.
Bende çok duygusalım canım nedense eşim dün beni eve bırakıp işe geri döndü 10 kere aramıştır keşke gitmeseydim şimdi ağlarsın bebeği de üzersin nedense bi anda benim dün umudum kırıldı hiç güzel şeyler düşünemedim sonra eşim üzülmesin diye herşey normalmiş falan ben kuruntu yapmışım dedim onu rahatlattım tabi yine de herşeye hazırlıklıyız kötü niyet kurmak istemiyorum ama Rabbim yardımcımız olsun kendimden çok eşim için istiyorum nasip olur İnşâAllah
İçin rahat eder bence ver cnm kimdi doktorun. Her gebelik benzemez birbirine rahat ol konuş onunla
Yok canım gidip kan vermedim iyice kafam karışacak en iyisi sabırla beklemek

Ayy reflü mü :KK43: daha önce hiç böyle şikayetim yoktu benim. dün öglen bakliyat yedim aslında ondan sonra tekrar yanmaya başladı. Birkaç gün dediğin gibi yapıp takip edeyim cnm allah razı olsun.
Canım bakliyat derken salçalı yağlı bir yemekse onlar da yapıyor. Hamilelikte mide yanması ekşimesi oluyor normal

Bende çok duygusalım canım nedense eşim dün beni eve bırakıp işe geri döndü 10 kere aramıştır keşke gitmeseydim şimdi ağlarsın bebeği de üzersin nedense bi anda benim dün umudum kırıldı hiç güzel şeyler düşünemedim sonra eşim üzülmesin diye herşey normalmiş falan ben kuruntu yapmışım dedim onu rahatlattım tabi yine de herşeye hazırlıklıyız kötü niyet kurmak istemiyorum ama Rabbim yardımcımız olsun kendimden çok eşim için istiyorum nasip olur İnşâAllah

Yok canım gidip kan vermedim iyice kafam karışacak en iyisi sabırla beklemek
Canım benim çok iyi anlıyorum seni. Tedirginiz, yıprandık senelerdir hem piştik yandık sağlamlaştık hem de çok yıprandığımız için yorulduk bazen de çabuk direncimiz düşüyor. Bunu yaşamayan anlamaz. E bir de hormonlar vs kopuyor kayış. Önemli olan Yaradan bizimle, bizi bizden çok sever, ne verirse hayrımızadır onu biliyoruz, unutmayacağız.
Güzel düşünelim canım güzel olacak Allah'ın izniyle. Sabır ama sabırdan da çok rıza diliyorum Allah'tan bize.

Canım benim çok iyi anlıyorum seni. Tedirginiz, yıprandık senelerdir hem piştik yandık sağlamlaştık hem de çok yıprandığımız için yorulduk bazen de çabuk direncimiz düşüyor. Bunu yaşamayan anlamaz. E bir de hormonlar vs kopuyor kayış. Önemli olan Yaradan bizimle, bizi bizden çok sever, ne verirse hayrımızadır onu biliyoruz, unutmayacağız.
Güzel düşünelim canım güzel olacak Allah'ın izniyle. Sabır ama sabırdan da çok rıza diliyorum Allah'tan bize.
Evet canım çok yıprandık yıprandım açık ameliyatlar oldum onların toparlanma süreleri çok uzun sürmüştü hep zaman kaybı ama herşeyin hayırlısını Rabbim bilir yine de hamdolsun diyorum. Dediğin gibi bu tür durumlarda sabırdan ziyade dayanma gücü versin Rabbim hayırlısı ile nasip etsin bu yavrularımızı bize

Kızlar suara sunları sunları ye ic faydalı dediğiniz bisi var mı? Ek vitamin alan var mı? Bir de iki gündür kasık ağrım var normalmi ki

Kızlar suara sunları sunları ye ic faydalı dediğiniz bisi var mı? Ek vitamin alan var mı? Bir de iki gündür kasık ağrım var normalmi ki
Canım doktorum bana gyno ferro sanol ve devit vermişti onları kullanıyorum. Bi yerde okumuştum fazla vitamin alımı gebelik zehirlenmesine yol açıyor, vitaminleri besinlerden alın diye. O yüzden devit i her gün değil iki günde bir alıyorum.
Kasık ağrısı da rahim genişlediği için normaldir sanırım.

Strongmom_ Strongmom_ canım merhaba seni memorialdan aradılar mı beni muayene için randevu oluşturalım mı diye aradılar hayır kendi doktoruma gideceğim dedim mutlaka kese görüntüsünü bize de gönderin dediler
Yoo beni aramadılar niye aramadılar ki :) senin dokturun kimdi memorialdeki transferini kim yapmıştı? Ben Yücel beye geleyim mi şimdi dedim gelme dedi üç hafta sonrasına kadar İnşâAllah sıkıntısız atlatırım da bu sefer bi gitmek istiyorum nasipse

Yoo beni aramadılar niye aramadılar ki :) senin dokturun kimdi memorialdeki transferini kim yapmıştı? Ben Yücel beye geleyim mi şimdi dedim gelme dedi üç hafta sonrasına kadar İnşâAllah sıkıntısız atlatırım da bu sefer bi gitmek istiyorum nasipse
Bende şaşırdım cnm testten sonra bana 3 hafta sonra istediğiniz doktora gidin demişlerdi Gönül hanım doktorum transferimi Yücel bey yaptı aynı gün transfer olduk biz ☺️ İnş atlatacaksın cnm bnm

Bende şaşırdım cnm testten sonra bana 3 hafta sonra istediğiniz doktora gidin demişlerdi Gönül hanım doktorum transferimi Yücel bey yaptı aynı gün transfer olduk biz ☺️ İnş atlatacaksın cnm bnm
Şimdi daha net hatırladım seni son üç kişiydik demi Yücel beyin transfer listesinde :) ilk ben girmiştim
Bana da 3 hafta sonra dediler ama e tabi biz dayanamadık:) bu Cuma'ya randevu almıştım başka doktora ama gitmicem galiba :) korkuyorum bi 9 ay gidesim Yok akıllı akıllı büyüsün orada İnşâAllah:)

Şimdi daha net hatırladım seni son üç kişiydik demi Yücel beyin transfer listesinde :) ilk ben girmiştim
Bana da 3 hafta sonra dediler ama e tabi biz dayanamadık:) bu Cuma'ya randevu almıştım başka doktora ama gitmicem galiba :) korkuyorum bi 9 ay gidesim Yok akıllı akıllı büyüsün orada İnşâAllah:)
Evet cnm bak nasıl hatırladın maşallah sana valla ne zaman gideceksin git bakalım ne diyecekler bende cımartesi günü gideceğim inş hayırlısı ile

Evet cnm bak nasıl hatırladın maşallah sana valla ne zaman gideceksin git bakalım ne diyecekler bende cımartesi günü gideceğim inş hayırlısı ile
Bende Çarşamba günü gidicem bi daha ki haftaya İnşâAllah nasip olursa güzel sonuçlar alalım hepimiz :dua:

Ağrılar normal, adet dönemlerine denk geliyorsa bir de birebir adet belirtisi de yaşanabiliyor bazen.
Bana doktorum 12.haftada omepa vm ve osteocare başlatmıştı günde birer tane.

Görülmeyeceğini bilerek gideceğim bakalım neler diyecek doktor sonraki hafta tekrar giderim en kötü inş güzel plucak cnm bnm
Bence senin görünür İnşâAllah benim kadar aceleci değilsin :-)
Şöyle bir baktım da herkes buradaymış :)) sayılarımız hızlıca artsın inşallah
Hoşgeldin canım İnşâAllah sırayla bütün arkadaşlarda gelsin ❤️

Ağrılar normal, adet dönemlerine denk geliyorsa bir de birebir adet belirtisi de yaşanabiliyor bazen.
Bana doktorum 12.haftada omepa vm ve osteocare başlatmıştı günde birer tane.
İkili teste girdim doktor bisi demedi 2 3 hafta sonra kontrole git dedi acaba erken mi gitsem bunları sormak icin

İkili teste girdim doktor bisi demedi 2 3 hafta sonra kontrole git dedi acaba erken mi gitsem bunları sormak icin
Beslenme konusunda sıkıntı yaşamıyorsan vitamin için çok da acele etmene gerek yok aslında. Bence gittiğinde de sorabilirsin ya da mesajla ulaşabiliyorsan o şekilde sor

Canım sen takip doktoru buldun mu? folik asidi bıraktın sanırım bana önceki gebeliğimde doktor omega içeren bişey vermişti ismini umuttum bence iyi bi takip doktoru bul o sana yardımcı olur

Back