2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
E Elifellam neden Benim bulantılarım başlamıyor erken mi acaba aksine iştahsızlıkta yok senin tam olarak ne zaman başlıyordu?

E Elifellam neden Benim bulantılarım başlamıyor erken mi acaba aksine iştahsızlıkta yok senin tam olarak ne zaman başlıyordu?
Canım erken daha bak çok vesvese yapıyorsun nolur kendini az sal. Benim 2. gebeliğimde 7-8 lerde başlamıştı. Sonraki 4.de 6da başlamış. Bu sefer de 5+5 de ilk çıkarmamı yapmışım :)
Biliyorum biraz iğrenç bir istatistik ama kendimle ilgili tün hamileliklerime ait acayip notlarım var. İlki hariç, onu hayal meyal hatırlıyorum. Tam bundan 3 sene önceydi dün gibi gözümün önünde hastanede ilk defa test yaptırıp ilk defa pozitif sonuç alıp eşimle zıplaya zıplaya kikiyerek çıkışımız.. Halbuki üstüne neler yaşayacakmışız haberimiz yokmuş.
Neyse umarım hepimizin üzücü anıları geride kalmıştır. Bundan sonra burada hepimiz mutluluktan yine zıplar, kikireriz :)
Sen de kikireyeceksin benim gibi istifra edip lavabodan gelince yakında inşallah takma kafana.

Ben 16.haftadayım hiç bulantım olmadı kuzum :)
Bazen de hiç olmuyor işte. Sen şanslısın canım dua et.

Bu arada benim işyerinde bi arkadaşım var. 3 yıl arayla 2 defa erkek bebek hamile liği geçirdi. İlkinde bir kere midem bulanmadı bile diyordu, ikincide kızcağız işyerinde, serviste gece gündüz çıkardı.
Yani aynı kişide bile tam tersi şekilde farklı olan da var Strongmom_

Öyle canım herkes şanslısın diyor. İyi ki de olmadı. Okulda çok zorlanırdım herhalde. Allah başka dert vermesin :)

Evet canım haklısın off çok canım sıkılıyor bi belirti arıyorum ister istemez keşke hiç gitmeseydim doktora diyorum İnşâAllah herşey yolundadır. Ayrıca Her seferinde bu kadar nazımla uğraştığın içinde Allah razı olsun

MâşâAllah canım ne güzel hem çok korkuyorum bulantıdan hemde olsun istiyorum

Yok kuzum ya boş ver olmasın. Ben de ilk zamanlar neden olmuyor diye takmıştım birkaç defa doktora sordum, olmadığı daha iyi dedi. Şöyle düşün bu bünyenin verdiği bir tepki. Tabi bünyeden bünyeye değişiyor. Mesela adet olduğumuzda da kiminin çok sancılı geçer, kimi hiç hissetmez. Sancı hissetmeyen adet oldum mu olmadım mı diye tereddüte düşmüyorsa midesi bulanmayan hamileler de olabilir diye düşünüyorum

Evet canım haklısın çok bulantım vardı öbüründe doktorum şükret ki bulantın var böyle hamilelikler güzel devam eder dedi ama ne oldu herşeyin hayırlısı
Kızlar bu arada 3 Kasım'a randevu aldım. İnşallah güzel haberler almak nasip olur
Hadi İnşâAllah güzel sonuçlarla gel canım

İnşallah canım benim Hepimizin hakkında hayırlısı. Sen de gönlünü ferah tut

Ay estağfurullah ne uğraşması. Burada hepimiz bi gün iui bi gün kötüyüz, birbirimize destek oluyoruz. Ben elimden geliyorsa burada sana birilerine destek olabiliyorsam ne mutlu bana, ben de sizlerden çok destek alıyorum. Sizin gibi kimseye dert yanmıyorum. Hepinizden Allah razı olsun.
Allahım hayırlı güzel haberler verir sana inşallah. Güzel şeyler zor olurmuş :)
Sabır sabır sabır canım. Sabredecrğiz Allah'ın kucağımıza yavrumarımızı nasip edeceğe güne kadar ve hep şükür bugünümüze.

Normal kontrol mü detaylı falan mı?

17.hafta bitmiş olacak Allah'ın izniyle canım. Hem 4lü tarama hem de cinsiyet öğrenmek için gitmiş olucaz. Allah nasip ederse cinsiyet partisi de yapmayı çok istiyoruz, bize sürpriz olacak cinsiyeti :)
Tüp bebek merkezinden sonra ilk defa başka bir doktora gidicez. Hayırlısı bakalım

Hadi bakalım hayırlı güzel haberler alın inşallah.
Bana da perinatolog çok erken ama çok emin şekilde kız dedi :)
Biz tabii biraz canımızı sıktığı için çok takılmadık. Ama genelde tahminleri tutuyormuş bı doktorun. Hayırlısı artık hiç önemli değil, yeter ki sağlıklı olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…