- 15 Eylül 2012
- 8.349
- 6.823
- 398
Amin canım amin İnşâAllahEvet canım bizde mesela bende translokasyon var. Eşimden kaynaklı hiç birşey yok ama bi an hissettirmedi Allah razı olsun ondan.
Günseli Hnm bana muayenede dosyama bakıp "eveeet sorun sizdeymiş" demişti daha ilk dakikada. Çok bozulmuştum.
O yüzden bu soru hele de doktor vs neyse alakasız insanların sorması bana hep fazla iddialı gelmiştir.
Dediğin gibi Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin, önce bir ömür sağlık sıhhat huzur versin inşallah. He bir de yuvamız yavrularla şenlense binlerce daha şükür.
Bizde de problem bende biliyosun ilk 4-5 sene hiç bi problem yok dendi bize eşime varikosel teşhisi kondu hani bende bi sorun yok ya o yüzden adamcağızı yıprattılar çok oda çok üzülüp ağlamıştı aldığım bütün negatif sonuçlarda. Sonra yolumuz memorial ile kesişti bi u dönüşü oldu bizim için %100 problem bendeydi yani tüplerim normal olsaymış eşimin sperm değerleri ile gebelik şansım varmış eşimin çektiği sıkıntıların hesabını kim verecek bazen düşünüyorum acaba bana doğal yolla gebe kalabilir raporu veren hastane ve doktora tazminat davası açsam mı diye ama İnan ki artık öyle yorulmuşum ki evden çıkmaya dermanım yok yine de hamdolsun bu günümüze