- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Yok canım sağlık ocağı yapmaz ikili testte bebeğin ense kalınlığı ölçülecek alanında uzman ve yetkin bir kişinin yapması gerkiypr sonra da kan alacaklar sonuçları karşılaştıracakalar allah korusun down sendromu vs var mi diye .. sen araştır şimdiden ama doktorun bu bilgileri vermemesine çok şaşırdım bir daha ona gitme bence evine yakın hastanelerden doktorları araştır bak internetten yorumlarına ikili test içinde fiyat alabilirsin canım sonra da 11 ve 14 haftalar arasında randevunu alıp git canım.Ben özele gidiyorum istanbuldayım. Ama henüz doktoruma karar vermedim nereye gideyim ne yapayım suanlık memoriala gidiyorum o da uzak evime. Sağlık ocagına da gidip kaydolmak istiyorum orası mı yapar bu testleri acaba? Numune polikliniği var yakınımda
Öyle saçmalık olmazkı cnm doğuma gelmeyecek. .bence iyi bir araştır sorCanım bende henüz netleştiremedim doktor işini doktor buldum randevu aldım ikili test için o zaman tanışıcam bakalım bi de doktor mesai dışı doğumlara gelmiyormuş
Yengemin doğumunda da öyle oldu sayılır canım. 14 saat sürdü sancısı hep ebeler hemşireler geldi doktor birkaç kere durumunu öğrenmeye geldi. Bebeğin geldiğini anlayınca doğumhaneye geçti. Ama ne olursa olsun kendi doktorumun girmesini isterim doğuma.Evet canım doktor doçent ondan sanırım ama ben çevremden de çok duydum doktorum izindeydi doğumuma gelemedi ya da son anda geldi benimle ilgilenmedi... gerçi çoğu tam doğumda gelip kordonu kesiyormuş ebe ilgileniyormuş ama bilemiyorum o güveni verirse devam edebilirim belki
Ben yoğurt ya da ayranın bana bulantı yaptığını fark ettim yemiyorum cnm geçtiBulantısi geçen hamiş var mi? Merak ediyorum umut olun bana. Acayip hallerdeyim.Geceden beri bulanıyor
Mide bulantısındandır. Dünya yansa umrumda değil o kadar bitkin hale getirdi beni bulantıKızlar hani hamileler de duygu değisimlerinden sinirlilik yada duygusallik hallerinden çok bahsedilir. Bende duygusuzluk var.Hiç birşey hissedememe hali. Uyku ve mide bulantısı hissettiğim iki şey. sinir yok yada duygusallıkta yok.Bi kendinden geçmişlik ve trans hali mevcut
Ah sabah bi halimi görecektiniz.Içim dışıma çıkti.Gece 4 te başladı bulantı.Iyice çığırından çikti
benim bulantım yanma vardı baş ağrısı bi kaç gündür bayağı hafifledi canım inşallah seninki de geçer yakındaBulantısi geçen hamiş var mi? Merak ediyorum umut olun bana. Acayip hallerdeyim.Geceden beri bulanıyor
Canım eve yakın iki özel hastane var ikisi de internetten pkuduğum yorumlara göre doktorlar gece doğumuna gelmiyorlar uzak yere de gidemem olur ya yanımda kimse olmaz en azından taksiyle 15 20 dkka da ulaşabileyim. Hastane koşullarını ve gece nöbete kimlerin kaldığını araştırıcam sinir oldum.Öyle saçmalık olmazkı cnm doğuma gelmeyecek. .bence iyi bir araştır sor
merhaba mide bulantın kaçıncı haftada başladı benimki daha bugün başladı ama sabahtan beri ne yediysem çıktı çok kötüyüm seviniyordum şimdiye kadar olmadı dahada olmaz diyeMide bulantısındandır. Dünya yansa umrumda değil o kadar bitkin hale getirdi beni bulantı
İnan hicbirsey söylemediler 23 Ağustosta öğrendim hamileliğimi ilk test verdim 222 ikinci test 618 cıktı sağlıklı gebelik dedi 14 Eylüle randevu verdi kese kalp atışı icin birlikte gel diye inan hicbirsey bilmiyorunYok canım sağlık ocağı yapmaz ikili testte bebeğin ense kalınlığı ölçülecek alanında uzman ve yetkin bir kişinin yapması gerkiypr sonra da kan alacaklar sonuçları karşılaştıracakalar allah korusun down sendromu vs var mi diye .. sen araştır şimdiden ama doktorun bu bilgileri vermemesine çok şaşırdım bir daha ona gitme bence evine yakın hastanelerden doktorları araştır bak internetten yorumlarına ikili test içinde fiyat alabilirsin canım sonra da 11 ve 14 haftalar arasında randevunu alıp git canım.
Sağlık ocağına da bildir onlar da aşı vs için takip edecekelr bizi.
Cnm kaçıncı haftada ikili test yapılacak.Mrb kizlar bizimde bugun kontrol vardi Hersey yolunda cook sukur ikili test icin de haftaya gun aldik sizde gun alan oldumu ikili test icin
hayırlı olsun güzel sonuç alman dileğiyle.banada 25 ine randevu verdi dr umMrb kizlar bizimde bugun kontrol vardi Hersey yolunda cook sukur ikili test icin de haftaya gun aldik sizde gun alan oldumu ikili test icin
Sagol cnm cumlemize insallahhayırlı olsun güzel sonuç alman dileğiyle.banada 25 ine randevu verdi dr um
tüp bebekmi bende aynı durumdaydım progestan iğne kullanıyordum o bitince hamdolsun bütün sıkıntılar geçti en kısa zamanda seninkide geçsin inş. çok iyi anlıyorum seniHepimimiz aynı durumayız..Ben 8+2 oldum...Ben ben olmaktan çıktım...Progestan kullandığım için baş ağrısı baş dönmesi yapıyor...İğnelerimde var pıhtılaşma olduğu için...Bulantım tavan yaptı...Dua ediyorummm..Bazen öyle çaresizmişim gibi geliyor ki Allaha yalvarıyorum...Ama hamd olsun..Sadece bebeğimi kucağıma alıp koklayacağım günü düsünüyorum...Allahım ben dayanırım...Sen bebeğimi koru diyoruumm...Hepimizin Allah yardımcısı olsun...
Benim 11 .haftaya denk geliyor 11 - 14 haftalar arasi yapiliyor galiba oyle biliyorumCnm kaçıncı haftada ikili test yapılacak.
Bana 3 ekime gün verdiler.
Amin cnm Inşallah en kısa zamanda geçer benm hiç bulantim olmuyor ama baş agrım oluyor progestan fitil olarak kullanyrm ama omu yapıyor acaba hiç aklma gelmemişti bende kan sulandırıcı iğne kullanyrm mucizelerimiz iyi olsunda herşeye katlanırızHepimimiz aynı durumayız..Ben 8+2 oldum...Ben ben olmaktan çıktım...Progestan kullandığım için baş ağrısı baş dönmesi yapıyor...İğnelerimde var pıhtılaşma olduğu için...Bulantım tavan yaptı...Dua ediyorummm..Bazen öyle çaresizmişim gibi geliyor ki Allaha yalvarıyorum...Ama hamd olsun..Sadece bebeğimi kucağıma alıp koklayacağım günü düsünüyorum...Allahım ben dayanırım...Sen bebeğimi koru diyoruumm...Hepimizin Allah yardımcısı olsun...
tüp bebekmi bende aynı durumdaydım progestan iğne kullanıyordum o bitince hamdolsun bütün sıkıntılar geçti en kısa zamanda seninkide geçsin inş. çok iyi anlıyorum seni
Amin cnm Inşallah en kısa zamanda geçer benm hiç bulantim olmuyor ama baş agrım oluyor progestan fitil olarak kullanyrm ama omu yapıyor acaba hiç aklma gelmemişti bende kan sulandırıcı iğne kullanyrm mucizelerimiz iyi olsunda herşeye katlanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?