Crinone jel mi kullanıyorsunuz? O ağrı yapıyor yan etki olarak. Tabii rahim genişlemesi de yapıyor zatenKızlar kasık agrılarınız devam edıyor mu arada karnımda agırıyor acaba progestanı fıtıl olarak yapıyorum o mu yapıyor.
Ben bu kasık agrılarıyla ilşkiyi hiç düşünemiyorum
Çok umutsuzum yine bulantıyla uyandımCanım 12. Hafta olmuşsun. Kimilerinin 12. Hafta ile pat diye bitiyor, ya da en azından azalmaya başlayacak inşallah senin çok az kaldı dayan canım.
Ben de öyleyimÇok umutsuzum yine bulantıyla uyandım
Bide mide boş olunca boş boş öğürmesi var. Çok zor çok iyi anlıyorum seni iki aydır hergün böyleyim bendeBen de öyleyimçok fenayım. Kahvaltıdan önce çıkardım sonra çıkardım.. çok berbat bir haldeyim
Canım bende henüz netleştiremedim doktor işini doktor buldum randevu aldım ikili test için o zaman tanışıcam bakalım bi de doktor mesai dışı doğumlara gelmiyormuşMerhaba Kızlar.
Benim de bebeğim 7 hafta 6 günlük :) 7. haftaya girdim mide bulantılarım başladı. Çok fenayım gün boyu devam ediyor.
Midem aç kaldığında bulanıyor, ekmek falan yediğimde geçiyor. Beyaz leblebi, çubuk kraker bu şekilde güne devam ediyorum. En kısa sürede bitmesini temenni ediyorum.
İstanbul Avrupa'da hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz? Gültepe Avicenna'ya giden var mı nasıl sizce?
Ben hala doktorumu seçemedim
O da ilginçmişCanım bende henüz netleştiremedim doktor işini doktor buldum randevu aldım ikili test için o zaman tanışıcam bakalım bi de doktor mesai dışı doğumlara gelmiyormuş
Evet canım doktor doçent ondan sanırım ama ben çevremden de çok duydum doktorum izindeydi doğumuma gelemedi ya da son anda geldi benimle ilgilenmedi... gerçi çoğu tam doğumda gelip kordonu kesiyormuş ebe ilgileniyormuş ama bilemiyorum o güveni verirse devam edebilirim belkiO da ilginçmişher doktorun bi eksi yönü çıkıyor mutlaka
Doktor detaylı bir kan idrar tahlili istiyor canım ve ikili test zamanını söylüyorlar 11. Ve 14. Haftalarda hangi şehirdesin bilmiyorum ama her devlet hastanesi yapmıyor bunu onu yaptırman gerekiyor sana bir şey demedi mi?Kızlar, kalp atışını duyduktan sonra ne yaptınız? Sanırım kan tahlilleri isteniyormuş nedir bunlar? Bir de diğer randevuyu ne zamana veriyorlar?
Ben özele gidiyorum istanbuldayım. Ama henüz doktoruma karar vermedim nereye gideyim ne yapayım suanlık memoriala gidiyorum o da uzak evime. Sağlık ocagına da gidip kaydolmak istiyorum orası mı yapar bu testleri acaba? Numune polikliniği var yakınımdaDoktor detaylı bir kan idrar tahlili istiyor canım ve ikili test zamanını söylüyorlar 11. Ve 14. Haftalarda hangi şehirdesin bilmiyorum ama her devlet hastanesi yapmıyor bunu onu yaptırman gerekiyor sana bir şey demedi mi?
Ah sabah bi halimi görecektiniz.Içim dışıma çıkti.Gece 4 te başladı bulantı.Iyice çığırından çiktiÇok umutsuzum yine bulantıyla uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?