- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Amin canım inşallah, hoşgeldin aramıza durumun hakkında pek bilgim yok en doğrusunu doktorlar bilir çözülmüş gibi zaten, hayırlı olsunKızlar meraba benimde sat tarihım 8.temmuz ve ikinci gebeliğim.başından beri çok uğraşıyorum doktorlarla hala doktor seçmiş değilim. Çok araştirip bir dr.buldum ve 5 haftada keseyi alttan bakmasın a rağmen göremedi kürtaj dedi bende başka dr gittim o gördu.sonra rahatsızlandım.balgam atmaya başladım ve içinde kan vardı. Şimdilik geçti sukur ama.ve ben ilk gebeliği mi folik asit eksikliginden sonlandirdilar.ve ikinci de 9 ay ictim hamilelik oncesi CK sukur sağlıklı bir kızım var.bundada 1.buçuk senedir kullanıyorum. Hamile kalmayi planlıyorum bir sorun çıkıyor bende folik asit bırakmadım çünkü idrarla atiliyor diye biliyorum şimdi dr.neden o kadar çok kullandin zararlı diyor yani anlayacağınız çok karışık durumdayım folbiol kullandım ve şimdiki dr.follotto verdi onun mgrami düşükmus bu arada eylül 23 de 34 yaşında olacam benide eklerseniz sevinirim.samsun luyum.aman ne çok derdim varmış. .Alllahim İnş. herkes sağlık li bir şekilde kucagimiza almayi nasip eder.
![KK16 :KK16: :KK16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Teşekkür ederim canımHadi bakalım sıkıntı olmamasına sevindim canım![]()
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)