- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba disk pamugun icine karabiber koyun uzerine tekrar pamuk koyup kapatin uzerine kolonya sıkın sakaklara ve alninizin ortasina koyup esarpla sarin 1 saat civari bekleyin bende işe yariyor umarim sizde de yararÇok sağolun vermiş olduğunuz bilgiler için çatlama noktasında dünden beri
Şükür şuanda yok canım bişeyler yiyeyim başlar benimde :)Yine bol bol bulantıyla güne başladık.Size de günaydın![]()
Bide bunu deneyeyim canım çok sağol umarım bendede işe yarar.Merhaba disk pamugun icine karabiber koyun uzerine tekrar pamuk koyup kapatin uzerine kolonya sıkın sakaklara ve alninizin ortasina koyup esarpla sarin 1 saat civari bekleyin bende işe yariyor umarim sizde de yarar
insallah saglikla kucagimiza aliriz bebekleri,turkiyede bakiliyormu diye merak etmistim ,ilk kizimda da aynisi vardi sukur bi sorun cikmadi.
Evet öyle diyolar ama herkeste farklı belirtiler oluyor tabi. 3 aydan snra dha rahat ederiz insallahÇok sağol valla canım dünden beri ağrı bi tuttu bi daha bırakmadı resmen, damarlarımız genişlediği için mi oluyoki bu kadar ağrı
İnşallah canım inşallah sorunsuz bir şekilde şu ilk 3 ayı atlatsak ortasında rahat ederiz inşallah :)Evet öyle diyolar ama herkeste farklı belirtiler oluyor tabi. 3 aydan snra dha rahat ederiz insallah
Ben hurma yedim cnm iyi geldiGünaydın herkeseben de yine kabızlık başladı kaç gündür çatlama noktasına geldim artık hiçbir şey fayda etmedi
![]()
Günaydın, bu hormon bebeğin tutunmasıyla ilgiliymiş sanırım. Hücrelerinin barınması falan yazıyor internette. Gebeliğin ilk üç ayında 11,2 – 90 ng/mL arasında olması gerekiyormuş. Doktorunuz değerinizi gördü mü ? Eğer görmediyse 2 hafta beklemeyin derim. Amacım sizi endişelendirmek değil yanlış anlamayın :) ama söz konusu bebeklerimiz olunca biraz daha endişeleniyor insan :)Merhaba günaydın hanımlar yine ben yine bissürü belirsizlik perş dr gittim sat13tem 6+5ken gittiğimde kese yoktu 7+6 da kese yeni oluşuyor dedi bhcg 26276 çıktı progesteron hormonu 10.95 çıktı progesteron değeri neyi ifade ediyor arasındaki ilişki nasıl bilen varmı dr 2hafta sonra gidecem kafamda bi dünya soru int çok ürkütücü şeyler yazıyor![]()
Kuru kayısı, incir, zeytinyağı, kavun günlerdir bunlarla besleniyorum resmen :) hurma denemedim canım onu da deneyeyim teşekkür ederimBen hurma yedim cnm iyi geldi
Bi dene bakalım inş iyi gelir. Çok sıkıntı dediğin gibiKuru kayısı, incir, zeytinyağı, kavun günlerdir bunlarla besleniyorum resmen :) hurma denemedim canım onu da deneyeyim teşekkür ederim
Canım betan 26 bin kusur mu?Merhaba günaydın hanımlar yine ben yine bissürü belirsizlik perş dr gittim sat13tem 6+5ken gittiğimde kese yoktu 7+6 da kese yeni oluşuyor dedi bhcg 26276 çıktı progesteron hormonu 10.95 çıktı progesteron değeri neyi ifade ediyor arasındaki ilişki nasıl bilen varmı dr 2hafta sonra gidecem kafamda bi dünya soru int çok ürkütücü şeyler yazıyor![]()
Gün içinde yoğurt ve süt tüketiyomusun canım çok faydası olur özellikle yoğurtGünaydın herkeseben de yine kabızlık başladı kaç gündür çatlama noktasına geldim artık hiçbir şey fayda etmedi
![]()
İnşallah iyi gelir canım, sıkıntı veriyor gerçektenBi dene bakalım inş iyi gelir. Çok sıkıntı dediğin gibi
Canım yoğurt ve süt tam tersi kabızlık yapar diye biliyordum yanlış mı biliyorumGün içinde yoğurt ve süt tüketiyomusun canım çok faydası olur özellikle yoğurt
Canım yanlışın var çok aşırı tüketmek kabızlık yapar.Canım yoğurt ve süt tam tersi kabızlık yapar diye biliyordum yanlış mı biliyorumsırf bu yüzden kaç gündür süt içmiyorum hatta
Yağlı süt kabız yapar. Kızımda kabız oluyor o yüzden yarım yağlı süt alırım ben kızıma.Canım yoğurt ve süt tam tersi kabızlık yapar diye biliyordum yanlış mı biliyorumsırf bu yüzden kaç gündür süt içmiyorum hatta