- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Amin canım inşallah..Herkese günaydın Rabbim güzel haberler alabilmeyi nasip etsin
Günaydınn.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah..Herkese günaydın Rabbim güzel haberler alabilmeyi nasip etsin
Canim folat folik asitin kullanılabilir formu, tabi doktorunuza sormadan folat kullanmayın,cok yayın okudum hatta sağlıkçı ve araştırmacı olduğum icin makalede okudum, benim aklıma yattı
Canım gece düşük yaptım miniğim beni bırakıp gittiSu ana kadar öyle bir şey bakıldı mı bilmiyorum. Benim kan grubuma bakıldı ama antibody diye bir şey ilk defa duyuyorum. İnşallah size sorun yaratıcak bir şey değildir.
canım çok mu gelen parça? Haber ver bize. Rabbim güç versin![]()
Canım çok üzgünümCanım gece düşük yaptım miniğim beni bırakıp gitti![]()
Amin canım hastanedeyim şuan hastanede düşük yaptım doktor kürtaj a gerek yok dedi canımCanım çok üzgünümrabbim sabır versin. Doktora gittin mi? İnşallah kürtaja gerek kalmaz
en hayırlı zamanda sağlıklısını versin rabbim..
O da iyi bir şey canım en azından müdahaleye gerek kalmamışAmin canım hastanedeyim şuan hastanede düşük yaptım doktor kürtaj a gerek yok dedi canım
Cnm solgar in folat ı varMerhaba. Folat hangi formda satılıyor ki Türkiyede? Siz ne kullanıyor sunuz?
Büyük ıhtımal dıyetısyene yönlendirirler.hamilelıkte daha çok yükseliyor yediklerine çok dıkkat et.tatlı şeylerden uzak durAçlık kaç çıktı peki canım.
Benim tokluk sınırda çıktı dahiliyeye sevk etti doktor
çok geçmiş olsun en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebeliğin olsun canımCanım gece düşük yaptım miniğim beni bırakıp gitti![]()
İnşallah canım bulantım miniğimi hatırlatıyo varlığına şükür ediyorum :)Evet maden suyu faydalı diyolar. Inşallah seninde en kısa zamanda gecer eksi şeyler yemeye calissan yeşil elma fln miden boş kalırsa su dha çok bulandirabilir cnm
Anladım canım Rabbim şifasını versin çok kusmak vücudun susuz kalmasınada neden oluyomuş doktor serum vermeyi tavsiye etmedi miCok kusuyorum canim hap icmeme ragmen bulanti icin muhakkak bi kere kusuyorum gunde. Ki hem dramamine iciyorum hem premesis iki kere. Ki bisi de yiyememe ragmen boyle. Yersem daha cok kusuyorum
Referans 74-106 olanda 77cikti cnm bu saglik ocaginda olculdu ozelde gittigimde de 88 cikti referans yine ayniydi.
Geçmiş olsun canım. Kürtaja gerek olmamasına sevindim.Vakti geldiğinde hemen olur inşallah bebişinCanım gece düşük yaptım miniğim beni bırakıp gitti![]()
Pkolu olduğumdan hamile kalmadan önce diyet yaptım şimdide mi diyet yapcamBüyük ıhtımal dıyetısyene yönlendirirler.hamilelıkte daha çok yükseliyor yediklerine çok dıkkat et.tatlı şeylerden uzak dur
Canım çok geçmiş olsun Allah tekrardan sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.Canım gece düşük yaptım miniğim beni bırakıp gitti![]()
Canım hamilelikte diyet olmaz ama sağlıksız şeyler abur cubur kızartma yemezsin.Pkolu olduğumdan hamile kalmadan önce diyet yaptım şimdide mi diyet yapcam![]()
Anladım canım normaldede tüketen biri değilim ama daha çok dikkat ederim artıkCanım hamilelikte diyet olmaz ama sağlıksız şeyler abur cubur kızartma yemezsin.
Çok geçmiş olsun cnn Rabbim sabır versin çok zor yaşayan bilir ama Rabbim bizim için en hayırlısını bilirCanım sanırım düşük yapıyorum parça geliyor ve çok ağrım var