- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Canım inşallah yarın duyarsın kalp atışını, Rabbim güç versin sağlık versin bebeğine ve sana.Bayanlar bana dua edin hastanedeyim kanamam var ultrasonla baktılar bebegin kalp atisi durmuş yarın yine bakacaklar eğer kalp atışı yoksa kürtaj yapacaklar dua edin bebeğimin kalp atışı duyulsun
Inşallah yarn duyarsn cnm Rabbim sabır versin sana dualarmız seninleBayanlar bana dua edin hastanedeyim kanamam var ultrasonla baktılar bebegin kalp atisi durmuş yarın yine bakacaklar eğer kalp atışı yoksa kürtaj yapacaklar dua edin bebeğimin kalp atışı duyulsun
Insallah kalp atisi duyulur,hakkinnizda hayirlisi olur insallah.Amin canım inşallah bebeğim benimle kalsın inşallah kalp atışı duyulur
Allah yardimcin olsun Insallah yarin güzel haberler alırsın. Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesinBayanlar bana dua edin hastanedeyim kanamam var ultrasonla baktılar bebegin kalp atisi durmuş yarın yine bakacaklar eğer kalp atışı yoksa kürtaj yapacaklar dua edin bebeğimin kalp atışı duyulsun
Gözün aydın canım.Slm herkese biz bebisi gorduk,Hersey yolunda ,ekim15 te ikili tarama yapilacak,bizde birhafta geriden geliyoruz .bir sorum olucak,kaninda antibodies olan varmi ,anti m antibodie 'si var ben de.
Hmm Kanda bakiliyo,kanin urettigi antibody cesitleri var,benimki anti m,Ben a+ eger bebegin kani farkliysa kan kendini korumak icin uretiyo,kangrubunuzu ve antibody leri soylemiyolarmi kaniniza bakilinca ,kizimda da vardi,simdi yine var her ay kan vermem lazim takip ediliyo,Gözün aydın canım.
O neymiş ben ilk defa duyuyorum?
Canım sanırım düşük yapıyorum parça geliyor ve çok ağrım varCanım inşallah yarın duyarsın kalp atışını, Rabbim güç versin sağlık versin bebeğine ve sana.
Canım sanırım düşük yapıyorum parça geliyor ve çok ağrım varInşallah yarn duyarsn cnm Rabbim sabır versin sana dualarmız seninle
Canım sanırım düşük yapıyorum parça geliyor ve çok ağrım varAllah yardimcin olsun Insallah yarin güzel haberler alırsın. Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin
Cook gecmis olsun canim.Canım sanırım düşük yapıyorum parça geliyor ve çok ağrım var
Sende kendimi gördüm 5.haftamdan beridir bulantıyla ve kusmayla uğraşıyorumHerkese iyi pazarlar hamişler. Sabahları bulantim oluyordu icimde hiç bi şey omasa da kusma hissi oluyordu . bi seyler yiyince geçiyordu. Dün akşam beri iyice kötü olmaya başladı ne yesem istifra ediyorumzaten kırmızı et, sut kokuyor. Normalde sarımsağa bayılırım onun girdiği yemekler bile kokuyor. Tatlı görmek istemiyorum. Meyveyi yemek bile zulüm gibi geliyor. Zorla yiyince yine istifra ediyorum. Insallah hep böyle gitmez yaaa. Bir de calisiyorum ve bu arada doktoraya başlıyorum hem okuyup hem çalışıp hemde istifra ederek ne yapacam bilmiyorumm. Tabi bebeğim sağlıklı olsun da katlanacagim.
Bende başka bir sitede folatın folik asit demek olduğunu okumuştum. Yani iyi hoşta ben buna inanmak istemedim galiba sonuçta her gebe kullanıyor ve önemli bir vitamin bebek için. İşe yaramasa bir çoğu bebekte sorun olurdu ancak olmuyor. Bilemedim.. Bağıra bağıra hatta yeşillik yiyin falan denmiş. Zaten hamilelikte folik asit ihtiyacı çok olduğu için günlük yiyeceklerimiz yetersiz gelir diye takviye alıyoruz. Çok garip geldi ve güvenemedim açıkcası.https://vitamingiller.com/folik-asit-ve-folat-arasindaki-fark/ arkadaşlar önemli olduğu içi. Türkçesini buldum nolur okuyun nolur
Günaydın canımHerkese günaydın Rabbim güzel haberler alabilmeyi nasip etsin
Bende başka bir sitede folatın folik asit demek olduğunu okumuştum. Yani iyi hoşta ben buna inanmak istemedim galiba sonuçta her gebe kullanıyor ve önemli bir vitamin bebek için. İşe yaramasa bir çoğu bebekte sorun olurdu ancak olmuyor. Bilemedim.. Bağıra bağıra hatta yeşillik yiyin falan denmiş. Zaten hamilelikte folik asit ihtiyacı çok olduğu için günlük yiyeceklerimiz yetersiz gelir diye takviye alıyoruz. Çok garip geldi ve güvenemedim açıkcası.
Canim folat folik asitin kullanılabilir formu, tabi doktorunuza sormadan folat kullanmayın,cok yayın okudum hatta sağlıkçı ve araştırmacı olduğum icin makalede okudum, benim aklıma yattı
Günaydın canım
Ağlamak canım allah razı olsunCook gecmis olsun canim.
Su ana kadar öyle bir şey bakıldı mı bilmiyorum. Benim kan grubuma bakıldı ama antibody diye bir şey ilk defa duyuyorum. İnşallah size sorun yaratıcak bir şey değildir.Hmm Kanda bakiliyo,kanin urettigi antibody cesitleri var,benimki anti m,Ben a+ eger bebegin kani farkliysa kan kendini korumak icin uretiyo,kangrubunuzu ve antibody leri soylemiyolarmi kaniniza bakilinca ,kizimda da vardi,simdi yine var her ay kan vermem lazim takip ediliyo,
canım çok mu gelen parça? Haber ver bize. Rabbim güç versinCanım sanırım düşük yapıyorum parça geliyor ve çok ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?