Bende kullanıyorum da ne yarımı kızlar yaBenim doktor biraz suratsızdı ilk kez gittim soramadım ben de niye yarım diyeiki kere sordum yarım mı diye evet dedi bilemiyorum şimdi yarım mı içsem tam mı içsem vitamine devam mı etsem kafamda deli sorular
Siz hangisini kullaniyorsunuzBende kullanıyorum da ne yarımı kızlar ya
Folik asit bu günde bi tane içilir :)
Sizden duyuyorum yarım filan olayını
FolbiolSiz hangisini kullaniyorsunuz
Gebelik öncesi tam içiyordum folbiol, o yüzden kafam karıştı aslında. Bir de yanına vitamin falan vermedi o yüzden yetersiz mi gelir acaba dedim. M muttervonmarienkaefer soracak yarın kendi doktoruna:) o sorana kadar vitaminimi içmeye devam ederim sanırımBence yarim ic bende yarim kullaniyorum belki o ilac oyle gerektiriyordur been vitamin de kullaniyorum decavit
Onu öyle düşünme cnm çok farklı bı yerden bakıyorum ben artık.Rabbim şifa versin inşaallah
Lutfen bana birşey olursa cocugum eşime emanet gibi şeyler aklınizdan geçirmeyin dilimizde çıkan herşey dua mahiyetinde oluyor ve İnşallah Rabbim size eşinizle yavrunuzla güzel bir ömür verir
Ben de ilk kez duydum valla bilemedim o yüzdenBende kullanıyorum da ne yarımı kızlar ya
Folik asit bu günde bi tane içilir :)
Sizden duyuyorum yarım filan olayını
Acaba bizde mi bi sorun var doktorumuzda miFolbiol
Amin canım benim amin.Allah korusun insallah seni de bebegini de cnm insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu
Ben ilk hamileliğim de kullanmadımBen de ilk kez duydum valla bilemedim o yüzden
Dozu yüksek geliyormuş yani, benim doktorun varmış bi bildiğiFolbiol meselesini şöyle bir araştırdım kızlar. Gebelikten önce kullanılmasının sebebi dozunun yüksek olması imiş. Özellikle dkh sonrası önerilirmiş. Gebelik oluştuğunda dozu yüksek olduğu için ya yarım kullanılması önerilmiş ya da başka vitaminli folik asite geçilirmiş. Tabi bunlar İnternette araştırdıklarım. Kesinlikle bu budur böyle yapın amaçlı yazmadım:) Doktora güvenmek en iyisi en kötü doktor bile bizlerden iyiydir
Doktoru geç eczacı bile böyle diyoAcaba bizde mi bi sorun var doktorumuzda mi
Başından beri tek doktora gidebilseydim kafam karışmayacaktı böyleBen ilk hamileliğim de kullanmadım
Şimdi doktorum verdi günde bi kere sabah içiyorum
Yarım yarım içersek 100 gün hapı yutarız
Zaten bunu ilk veriyorlar sonra vitaminlere başlıyorlar
Bakalim 12 sine randevum var soracam sebebiniDoktoru geç eczacı bile böyle diyo
Doktora karar verememiz normal değil mi yaa daha 2 3 kere gittik:) Normaldir dimiBaşından beri tek doktora gidebilseydim kafam karışmayacaktı böyledaha doktoruma bile karar veremedim. Neyse artık ilacı aldığım saatte kafama eseni yaparım herhalde :)
Ense kalınlığı ile burun kemiği vs oluşmuş mu diye bakılıyor bildiğim kadarıyla bir de kan alıp ona göre bir oran çıkartılıyor. Fiyat hakkında bir bilgim yok canımKızlar ikili test nasıl yapılıyo tam olarak neye bakılıyo fiyatı ne kadar bileniniz var mı acaba
Canım benim,Chickennova kuzum bol bol dua ediyorum allah yardımcın olsun inşallah. Ve sağ sağlim bebişini kucağına alırsın Kötü düşünceler aklına gelmesin lütfen okuyunca bile içim bi garip oldu ne kadar tanışmasak etmesekte.. İnanıyorum herşey yolunda gidecek yüreği çok güzel bir insansın.
İnşallah normaldirDoktora karar verememiz normal değil mi yaa daha 2 3 kere gittik:) Normaldir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?