- 21 Ağustos 2018
- 44
- 54
- 38
- 35
Yeni kahvaltı yaptım ama açlıktan ölüyorum sanki ne garip
Benimde öyle oluyor. Neden böyle oluyor anlamadım. Biraz arastırdım. 3 aydan sonra olurmuş daha o evrede bile değilim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni kahvaltı yaptım ama açlıktan ölüyorum sanki ne garip
İnşaallah. Demek ki sadece ben değilmişim. Sorma canım valla çok bunalımdayım. Çok canım sıkılıyor, çok gerginim, hiçbir iş yapamıyorum, canım hiçbişey istemiyor. Dışarı da çıkamıyorum, hiçbirşeyden zevk alamıyorum. Eşimin bile ufak her hareketi sinirimi bozuyor. Kısacası tuhaf bir şekilde çok mutsuzum!! Hamilelik geçiren arkadaşlarım 12.haftadan sonra biter diyorlar. Bekliyorum artık. Hiç böyle olacağını düşünmemiştim.
Çok garip ya bulantım yok diye şükretsem mi bilemedim açııııııııım diye geziniyorum resmen. Herşeyide canım istemiyor o da sıkıntıBenimde öyle oluyor. Neden böyle oluyor anlamadım. Biraz arastırdım. 3 aydan sonra olurmuş daha o evrede bile değilim.
Canım gaz bence ben 1 kilo verdim çünkü bişey yiyemiyorum ama karnım davul gibi :)Kuzlar benim karnım çok cıktı sizdede oylemi yada mide gazi mi bi şişlik var
Çok garip ya bulantım yok diye şükretsem mi bilemedim açııııııııım diye geziniyorum resmen. Herşeyide canım istemiyor o da sıkıntı
Akşamları bende de şişkinlik oluyor nerdeyse 4-5 aylık hamiş gözüküyorum ama sabaha herşey normale dönüyorCanım gaz bence ben 1 kilo verdim çünkü bişey yiyemiyorum ama karnım davul gibi :)
Aynı durumdayız o zaman Canım ne istiyor bulamıyorummEvet bende herşeyi yıyemıyorum canımın ne istediğini çözmeye çalışmaktan sıkıldım. İstediğim şeyi yemezsem zaten hiç doymuyorum
Tansiyonu yükseltiyor cnmBi yere tutunmaZsam bayılacak gibi oluyor. Hemen kalkmamaya çalış. Ben uzanıyorsam, önce oturur duruma geliyorum sonra yavaş yavaş kalkıyorum ki başım dönmesin.
Hiç duymadım varis çorabını. Ne işe yarıyor ki ?
Benim ilk hamileleliğimde 14. Haftada kesildi ve sonrası gayet rahattı. Umarım bu seferde 14. Haftayı geçmez bulantı.
Bende öyleyim Canım. Bu hafta işten izin aldım kızım kreşe başlıyor. Onu kreşe bırakıp öğleden sonra alıcam. Kızım kreşteysen bol bol yatarım artık.
Bende salı günü 7 hafta olucam olmadı olmayadabiliyor herkeste olcak diye bişey yok canımArkadaşlar baş donmelerınız ve bulantılarınız ne zaman başladı.salı günü 6 haftalık olcak bende hiç olmuyor
Canım benim ya rabbim bebişinizi size nasip etsin hayırlısıyla inşallahKızlar çok kötüyüm bugün kanamam başladı hala devam ediyor baktılar bebeğimin kalp atışı var ama kanama alanı varmış ve kese çok asagidaymis düşme ihtimali var dediler . Kalp atışını da gördükten sonra bu durumu duyunca çok kötü oldum hastanede ağlayıp duruyorum düşerse ben naparim kalbini de görmüştüm neden kanamam oldu aklım almıyor Kese de düşmeye yakın mesafede asagidaymis Allah'ım yardım et nolur. Kızlar bana yalvarırım dua edin kanamam geçsin bebeğim yaşasın nolur :,(
Çok geçmiş olsun canım Allahım bağışlasın size sıkı sıkıı tutunur inşallah Allah büyük dualarım sizinle canımKızlar çok kötüyüm bugün kanamam başladı hala devam ediyor baktılar bebeğimin kalp atışı var ama kanama alanı varmış ve kese çok asagidaymis düşme ihtimali var dediler . Kalp atışını da gördükten sonra bu durumu duyunca çok kötü oldum hastanede ağlayıp duruyorum düşerse ben naparim kalbini de görmüştüm neden kanamam oldu aklım almıyor Kese de düşmeye yakın mesafede asagidaymis Allah'ım yardım et nolur. Kızlar bana yalvarırım dua edin kanamam geçsin bebeğim yaşasın nolur :,(
Ah cnm kıyamam ya böyle durumlara hiç dayanamıyorum yaşadığım için Rabbim inşallah bebeğini sana bağışlarKızlar çok kötüyüm bugün kanamam başladı hala devam ediyor baktılar bebeğimin kalp atışı var ama kanama alanı varmış ve kese çok asagidaymis düşme ihtimali var dediler . Kalp atışını da gördükten sonra bu durumu duyunca çok kötü oldum hastanede ağlayıp duruyorum düşerse ben naparim kalbini de görmüştüm neden kanamam oldu aklım almıyor Kese de düşmeye yakın mesafede asagidaymis Allah'ım yardım et nolur. Kızlar bana yalvarırım dua edin kanamam geçsin bebeğim yaşasın nolur :,(
Çok güzel tarif etmişsinz bende de iç sıkıntısi cok oluyor anlam veremiyorum sürekli oturup bı iç çekme ihtiyacı hissediyorumB3nim de 8_ 4 cıktı dün ben bugün varis corabi giydim hemen cunku bende iç sıkıntısı yapıyor derin derin nefes alma.ihtiyaci oluyor yani içimin ezintisinden kalkıp iş yapamıyorum bence.sizde giyin hamileler icn özel varis çorapları var ben şimdilik evdekini giydim ama yarn alicam göbeğimi sıkıyor bu
Bende de durum aynıEvet bende herşeyi yıyemıyorum canımın ne istediğini çözmeye çalışmaktan sıkıldım. İstediğim şeyi yemezsem zaten hiç doymuyorum
Ben 7 hafta 4 gunluk hamileyim. Ne bulanti yaşadım ne de kusma. Iştahim da yerinde. Tek sıkıntı sürekli tansiyonum dusuk halsizlik bitkinlik. 10 gündür öyleyim. Degiskenlik gösterebiliyor yaniArkadaşlar baş donmelerınız ve bulantılarınız ne zaman başladı.salı günü 6 haftalık olcak bende hiç olmuyor
Bendede hiçbir şey yok canım hatta olaan belirtiler bile değişebiliyor.Arkadaşlar baş donmelerınız ve bulantılarınız ne zaman başladı.salı günü 6 haftalık olcak bende hiç olmuyor
İnş olmazda.kımınde geç kımınde erken başlıyor sanıyorumBende salı günü 7 hafta olucam olmadı olmayadabiliyor herkeste olcak diye bişey yok canım
Geçmiş olsun canım inş bır şey olmaz.Allah istedıkten sonra hiç bır şey olmazKızlar çok kötüyüm bugün kanamam başladı hala devam ediyor baktılar bebeğimin kalp atışı var ama kanama alanı varmış ve kese çok asagidaymis düşme ihtimali var dediler . Kalp atışını da gördükten sonra bu durumu duyunca çok kötü oldum hastanede ağlayıp duruyorum düşerse ben naparim kalbini de görmüştüm neden kanamam oldu aklım almıyor Kese de düşmeye yakın mesafede asagidaymis Allah'ım yardım et nolur. Kızlar bana yalvarırım dua edin kanamam geçsin bebeğim yaşasın nolur :,(