İlaç içiyorum ben minoset ya da parol ama geçmeyince geçmiyor maalesefAyyy migren deme banasık sık başıma ağrı giriyor bu ara, mahvoluyorum ama ilaç da içemiyorum. Beni en rahatlatan başımı bağlayıp sıkıştırmak, o biraz iyi geliyor. Sende de var galiba, napıyorsun?
Bende bu uygulamayı kullanıyorum canım çok güzel bi program :)
Az kaldı sonucu öğrenmeyeAynen bende cook merak ediyorum
Aynı dert bendede var önceden gün içinde 3litreden fazla su tüketiyodum şimdi gün içinde yarım litreye anca ulaşabiliyorumEvde tereyağ bitmiş annem gelirken alacak :) aslında yapalım annemle :) ben yemezsem eşimle annem yer artık :))
Geçmiş olsun canım. Zor gerçekten bulantı. Ben su içemiyorum ama içmem lazım. Su içince 10 dk yatıyorum kusmamak için.
Benm degerimde çok yüksek değildi 3gün vermiştim geç döllenme olabilir dediler beklyrm şuan seninde çok yüksek değil o yüzden sordum kaçıncı gün kan verdin diye geç olsun güç olmasın3gun gecmisti 4m gun kan vermistim canim
Aynen bende canım göğüs hassasiyetim de geçti bulantim yok şaşkınlık içerisindeyim 2 hamileligimde de bulntiyla anlamıştım hamile olduğumu ve doğurana kadarda geçmemişti bulantim bunda yok hamile değilmişim gibi geliyor bı belirti olmayınca sacma ama olunca şikayetleniyoruz olmayınca da anlamıyoruz....Günaydınlar 6+4 olup belirti yaşamayanlarda ben varım
Ay ne tatlı olmuş denk gelmemiz iki gebelikte deEvet canım temmuz görünümlü haziran doğumlu oğlum var sizin nickinizi hatırlıyorum ben de. Bizim istenen gebelik inşallah sizin supriz yaptı galiba
Bu uygulananın adı nedir?
Ben ilkinde tuz ve ekşiciydim kızım oldu. Bunda tatlıcıyımBende kizim da tatli yedim bunda eksi yiyorum bakalim
Ayy simdi daha cook merak ettimBen ilkinde tuz ve ekşiciydim kızım oldu. Bunda tatlıcıyım
Ay bunu bende merak ediyorumAyy simdi daha cook merak ettimacaba birinde tatli birinde eksi tuzlu yiyip ayni cinsiyet dogumu olan olmus mu
Valla bilmiyorum canım ama ne güzel işte görmüş olacaksın miniğini :) Haayırlı güzel haberlerle gel inşallahKızlar 6 'da randevum var, biz kalp atışını duymuştuk 6 haftada bu kontrolde ne yapicaz beni neler bekliyorikinci cocuk ama herşeyi unutmuş gibiyim
Bakalim hayırlısı öğrendiklerimi sizede yazarim❤Ay bunu bende merak ediyorum
Valla bilmiyorum canım ama ne güzel işte görmüş olacaksın miniğini :) Haayırlı güzel haberlerle gel inşallah
2.Kızlar ilk bebeğimiz mi
Nasıl indiriliyor adı nedir programinBende bu uygulamayı kullanıyorum canım çok güzel bi program :)
Bu uygulananın adı nedir?
Google playden indirebilirsinizNa
Nasıl indiriliyor adı nedir programin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?