- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim kurtaricim nane yağı dene derim sakaklarina sür 2 damlada suya damlatiyorum içiyorum tatlım inan çok iyi geliyor ama hamilelikte çok zorlamiyor.Kızlar selam migreni olanınız var mı? Nasıl duruyorsunuz ne yapıyorsunuz ??
Ayşe koymadık valla :)))
Benim ilk canımKızlar ilk bebeğimiz mi
Herkese günaydın.Benim ilk canım
Bende kizim da tatli yedim bunda eksi yiyorum bakalimBende ekşi yedim kızım oldu ya
Ekşiçiler çoğunlukta bakalım sonuç ne çıkcakBende kizim da tatli yedim bunda eksi yiyorum bakalim
Günaydınlar 6+4 olup belirti yaşamayanlarda ben varım
Hayır olsun ama normaldir bence kuzumBende de mide bulantısına dair bir belirti yok ama dün akşam çok kötü kasiklarim ağrıdı Oksururken bile sancı giriyor hayır olsun inşallah
Evet canım temmuz görünümlü haziran doğumlu oğlum var sizin nickinizi hatırlıyorum ben de. Bizim istenen gebelik inşallah sizin supriz yaptı galibaTemmuz annelerinde de birlikteymişiz, şimdi gene birlikteyiz Her şey yolunda gidiyordur umarım. Yoksa sizin de mi sürpriz gebelikti
Hayır olsun ama normaldir bence kuzum
Amiiinn inşallahh canımmAynen öyle şu dönemi atlatsak rahatlıcaz ama sonrada ayrıntılı ultrason stresi başlıcak:)İnşallah canım insan kalp atışını duyup üç ayı doldurana kadar diken üstünde oluyor Allah'ım herkesin bebeklerini korusun
Ayy bende patlıcam meraktan 3gün kaldııBizde bugün 7+1 olduk. Görüşmemize 5 gün kaldı