- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Canım benim kurtaricim nane yağı dene derim sakaklarina sür 2 damlada suya damlatiyorum içiyorum tatlım inan çok iyi geliyor ama hamilelikte çok zorlamiyor.Kızlar selam migreni olanınız var mı? Nasıl duruyorsunuz ne yapıyorsunuz ??
Ayşe koymadık valla :)))
Herkese günaydın.Benim ilk canım
Bende kizim da tatli yedim bunda eksi yiyorum bakalimBende ekşi yedim kızım oldu ya
Ekşiçiler çoğunlukta bakalım sonuç ne çıkcakBende kizim da tatli yedim bunda eksi yiyorum bakalim
Günaydınlar 6+4 olup belirti yaşamayanlarda ben varım
Hayır olsun ama normaldir bence kuzumBende de mide bulantısına dair bir belirti yok ama dün akşam çok kötü kasiklarim ağrıdıOksururken bile sancı giriyor hayır olsun inşallah
Evet canım temmuz görünümlü haziran doğumlu oğlum var sizin nickinizi hatırlıyorum ben de. Bizim istenen gebelik inşallah sizin supriz yaptı galibaTemmuz annelerinde de birlikteymişiz, şimdi gene birlikteyizHer şey yolunda gidiyordur umarım. Yoksa sizin de mi sürpriz gebelikti
Hayır olsun ama normaldir bence kuzum
Amiiinn inşallahh canımmİnşallah canım insan kalp atışını duyup üç ayı doldurana kadar diken üstünde oluyor Allah'ım herkesin bebeklerini korusun
Bizde bugün 7+1 olduk. Görüşmemize 5 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?