Neden randevu okadar ge c verildi bilio msnzMerhabalar kızlar bugün doktora gittik kesemiz göründü içinde bebegimizde oluşmaya başlamış buna sevindik ama kese dışında kanama alanı varmış o biraz kafamı karıştırdı ama hiç kanamam olmadı ama drum riske atmayalim diye progestan başladı 24eylule de randevu verdi bakalım o zamana kadar kullanacağım hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagimiza insallin....
Bnde 2 gün önce dayanamadım 1 kereden bisi olmaz diyerek ictimOlmaz heralde bende kaçamak yapıom bazen
Kızlar ya ben bir bardak kola içtim birşey olmaz dimi
ayy ben geçen gün soğuk soğuk dayanamadım öğlen 1 akşam 1 bardak içtim daha da içmem aldırmıyorum zaten eveKızlar ya ben bir bardak kola içtim birşey olmaz dimi
Kızlar ya ben bir bardak kola içtim birşey olmaz dimi
Bunu bende hatırlıyorum ya haberlere kadar çıkmıştıYaa Differentcığım gül diye anlatıyorum
Bir gün bir programa biri telefonla katılmıştı "soda içersem bebeğim erir mi hocam" diye sormuştu, o geldi aklıma
Hayır canım hiç bir şey olmaz. Tabi sürekli içme güzel bir şey değil ama 1 bardak koladan hiç bir şey olmaz
Dimi azıcıktan zarar gelmez herhaldeOlmaz heralde bende kaçamak yapıom bazen
İçine şeker katıp karıstırrsan asidini alır canım bilgin olaDimi azıcıktan zarar gelmez herhalde
Güldürdün çok şirinsin :)) bendede o potansiyel var herhalde o soruları soracak :))Yaa Differentcığım gül diye anlatıyorum
Bir gün bir programa biri telefonla katılmıştı "soda içersem bebeğim erir mi hocam" diye sormuştu, o geldi aklıma
Hayır canım hiç bir şey olmaz. Tabi sürekli içme güzel bir şey değil ama 1 bardak koladan hiç bir şey olmaz
En iyisi eve aldırmamak :))ayy ben geçen gün soğuk soğuk dayanamadım öğlen 1 akşam 1 bardak içtim daha da içmem aldırmıyorum zaten eve
Aynen öylede içecek birşey kalmıyor soğuk ben kutu meyve sularına falanda güvenemiyorum allahtan yaz bitmek üzere zararlı şeylerden uzak durup açık çay olur sütlü sıcak çikolata olur salep olur bunlara sarıcamEn iyisi eve aldırmamak :))
Doktorum izine çıkacağı için normalde ayın 10u gibi dedi ama kendisi olmayacağı için ben bilerek erteledim o tarihe....Neden randevu okadar ge c verildi bilio msnz
Canımm korkma hemen.. bekle bakalım devamı gelecek mi? Bir de progestan falan kullanıyor musun? Benim de kanamam ve ağrılarım falan var ben de tedirginim çok ama yat dinlen. Başka yapılabilecek bir şey yok.. allahın izniyle bişicik olmaz. Sen de öyle yap canımKızlar ben cirirone jel kullaniyorum az önce jeli bittikten sonra ucunda kırmızı bulanık kan vardı. Daha önce hep kahverengi geliyordu pek şüphelenmiyodum ama bunu görünce çok üzüldüm
Canımm korkma hemen.. bekle bakalım devamı gelecek mi? Bir de progestan falan kullanıyor musun? Benim de kanamam ve ağrılarım falan var ben de tedirginim çok ama yat dinlen. Başka yapılabilecek bir şey yok.. allahın izniyle bişicik olmaz. Sen de öyle yap canım
Tahriş olmuş olabilir cnm stres yapma tüp bebekte bende kullanyodm bendede olmuştuKızlar ben cirirone jel kullaniyorum az önce jeli bittikten sonra ucunda kırmızı bulanık kan vardı. Daha önce hep kahverengi geliyordu pek şüphelenmiyodum ama bunu görünce çok üzüldüm
Maşallahh size canımmmBugün ben de bebeğimin kalp atışlarını duydum ilk kez . Daha bayramdan bir hafta önce duyulmayacak kadar küçükken yıldız gibi parlarken görmüştük kalbini, şimdi sesini de duydum çok şükür. Büyümüş bebek olmuş resmini bile çekti doktoru. Minik 1 yaşındaki kızım da gözlerini dikerek izledi kardeşini . Hiç olmadığım kadar rahattım muayene sırasında, iki numaralar böyle oluyor demek.
Cinsiyet tahmininiz de yapıldı doktorum tarafından kanadada yaşayan hintli bir profesörün %97 doğruluk olasılığı olan bir teori ile, sonuç çin takvimi ile uyumlu%90 erkek
Allahım sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin, korusun tüm evlatları. İnsanın ciğerinin köşesi acıyor evlat diyince
Canım tamam stres yapma.. dedikleri gibi tahriş olmuş da olabilir. Uzan dinlen canım.Progesteron iğne kapsül jel hepsini kullanıyorum
Gözünüz aydın.. rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBugün ben de bebeğimin kalp atışlarını duydum ilk kez . Daha bayramdan bir hafta önce duyulmayacak kadar küçükken yıldız gibi parlarken görmüştük kalbini, şimdi sesini de duydum çok şükür. Büyümüş bebek olmuş resmini bile çekti doktoru. Minik 1 yaşındaki kızım da gözlerini dikerek izledi kardeşini . Hiç olmadığım kadar rahattım muayene sırasında, iki numaralar böyle oluyor demek.
Cinsiyet tahmininiz de yapıldı doktorum tarafından kanadada yaşayan hintli bir profesörün %97 doğruluk olasılığı olan bir teori ile, sonuç çin takvimi ile uyumlu%90 erkek
Allahım sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin, korusun tüm evlatları. İnsanın ciğerinin köşesi acıyor evlat diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?