Anladım canım ne iyiymiş doktorun bencede oraya devam etEvet cnm ücret almıyor doktor.İlk gebeliğimde yaşadıklarımdan dolayı kendisi gönüllü olarak herşeyi yapmak istedi, cok israr ettik ama kabul etmedi.Baskasina gitmemi de istemedi.Biz de kabul ettik.
Selamlar herkese...
Dun hastaneye gittik bebisimizi gormek icin kesemizi gorduk bebisimizi gorduk cok sukur ama doktor biraz kucuk bi bebek dedi normalde 7+0 dayim ama bebek 6+2 de görünüyor dedi sorun olur mu diye sordum hayir dedi.. Ama acikcasi dunden beri icim icimi yiyor cok korkuyorum sorun olur mu acaba
Teşekkür ederimİnşallah canım hayırlı olsun sanada..
Yüreği ne güzel bir doktormuş.
Benle birlikte o da zor zamanlar geçirmişti Cunku oğlumu doğurtan doktor ve irtibatımız hiç kopmadı 5,5 senedir.Cok korkuyorum aslında, ara ara korkum yuzunden git geller yasiyorum.Oysaki İzmir'de ki en iyilerden.Ama bizim bunu yaşayacağımız varmış ki tüm aksilikler buna itti bizi o gun.O yüzden öfkeme yenilip de dava açmayı düşünmedim hiç .Gerçekten çok güzel bir kalbi var Sadece bize özel değil bu.İnşallah canım hayırlı olsun sanada..
Yüreği ne güzel bir doktormuş.
Cnm yaş ve gebe kaldığın ayı doğru seçersen tutuyor.Bak kaç sene sonra doğru olduğunu öğrenmişsin.insallah bu da kız olurKızlar biraz kafa dağıtalımGeçen günlerde Çin Takviminden bahsetmiştiniz burada. Benim oğlum doğru çıkmıyordu ama Çin takvimine göre yaşıma bakmıyormuşum. Bugün kendi kendine hesaplayan bir siteden baktım, satı yazdım ama aslında döllenme zamanını soruyor (oğlum kesinlikle Temmuz da döllendi- önemli olan AY) yaşım 29 (Ekim de 30 olacağım) ama bu takvimde 31 mişim meğer şuan.
Baktım Oğluma gerçekten erkek diyor, bu hamileliğime kız diyorinanmak istedim sanırım hahaha
Bakmak isterseniz:
https://www.yourchineseastrology.com/calendar/baby-gender-predictor.htm
İnşallah canım, korkum ağır basmazsa devam etmek istiyorum ben de.Benden daha çok eşim istiyor zaten.Hem erkek olmasına, hem de önceki gebeliğimde olanlara rağmen guven vermesi onu rahatlattı.Ama ben çok korkuyorum.O değil bir başkası da olsa korkacağım,bu bir gercek.Beni tek rahatlatan tüm ihtimalleri göz önünde bulundurarak önlem alıyor olması.Anladım canım ne iyiymiş doktorun bencede oraya devam et
Evet cnm ücret almıyor doktor.İlk gebeliğimde yaşadıklarımdan dolayı kendisi gönüllü olarak herşeyi yapmak istedi, cok israr ettik ama kabul etmedi.Baskasina gitmemi de istemedi.Biz de kabul ettik.
Yaaa kıyamam kuzum niçin korkuyorsun Allahın izniyle sağsalim alıcaksın kucağına inşallahh Allah büyük canımİnşallah canım, korkum ağır basmazsa devam etmek istiyorum ben de.Benden daha çok eşim istiyor zaten.Hem erkek olmasına, hem de önceki gebeliğimde olanlara rağmen guven vermesi onu rahatlattı.Ama ben çok korkuyorum.O değil bir başkası da olsa korkacağım,bu bir gercek.Beni tek rahatlatan tüm ihtimalleri göz önünde bulundurarak önlem alıyor olması.
Kızlar biraz kafa dağıtalımGeçen günlerde Çin Takviminden bahsetmiştiniz burada. Benim oğlum doğru çıkmıyordu ama Çin takvimine göre yaşıma bakmıyormuşum. Bugün kendi kendine hesaplayan bir siteden baktım, satı yazdım ama aslında döllenme zamanını soruyor (oğlum kesinlikle Temmuz da döllendi- önemli olan AY) yaşım 29 (Ekim de 30 olacağım) ama bu takvimde 31 mişim meğer şuan.
Baktım Oğluma gerçekten erkek diyor, bu hamileliğime kız diyorinanmak istedim sanırım hahaha
Bakmak isterseniz:
benbilmem Eğer gitmek istersen Acıbadem - Dr. Elif Çınar. Çok tatlıydı. Sadece çok bekledik ama girince unutturdu
kuzum benim kızımda hep erkek gösteriyordu çin takvimi yani tutmuyor diyordum.Bu sitede tuttuikinciye de erkek diyor hadi hayırlısı
HoşgeldinMerhabaaaa. Ben de aranıza katıldım
Yanılma payı olmaz pozitifte genelde ama kaç gün geciktin testi tekrarla istersenHanımlar merhaba iyi günler kafam çok karışık acil yardım.Normal gebelik testi yaptım daha idrarı koyar koymas pozitif verdi ama aynı dakikalarda predictör erken gebelik testi yaptım onda hiçbişey çıkmakdı böyle olan varmı?
Nerde o bende yapayım :)Evet canım yanlış hesaplıyormuşuz çünkü. Bu yaşı kendi kendine ekliyor. Ay bakalım tutacak mıı
Ya benim doğum günümde temmuz gebe kaldığım ayda temmuz aslında çin takvimine göre kız çıkıyor ama gariplik şurda doğum günümden öncesini erkek sonrasını kız gösteriyor gibi birşey meraktan baktım muallakta kaldımKızlar biraz kafa dağıtalımGeçen günlerde Çin Takviminden bahsetmiştiniz burada. Benim oğlum doğru çıkmıyordu ama Çin takvimine göre yaşıma bakmıyormuşum. Bugün kendi kendine hesaplayan bir siteden baktım, satı yazdım ama aslında döllenme zamanını soruyor (oğlum kesinlikle Temmuz da döllendi- önemli olan AY) yaşım 29 (Ekim de 30 olacağım) ama bu takvimde 31 mişim meğer şuan.
Bakmak isterseniz:
Tekrarla canıım normal kaset testle. Ben erken gebelik testlerine çok güvenmiyorum.Hanımlar merhaba iyi günler kafam çok karışık acil yardım.Normal gebelik testi yaptım daha idrarı koyar koymas pozitif verdi ama aynı dakikalarda predictör erken gebelik testi yaptım onda hiçbişey çıkmakdı böyle olan varmı?
Hoşgeldin canım, hayırlı olsunMerhabaaaa. Ben de aranıza katıldım
Erkek çıktı canım bakalım benmde kızım var :)Evet canım yanlış hesaplıyormuşuz çünkü. Bu yaşı kendi kendine ekliyor. Ay bakalım tutacak mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?