2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271

Ay kızlaarr ilk bebekten mi nedir çok evhamlısınız kızzz. Neden sorun olsun çılgıngınpericim? Geç döllenme olmuş okadar. İlahi bu haftada ki ölçümler doğru çıkar, bebeğin bir kaç gün geç gelebilir.
 
Kızlar biraz kafa dağıtalım Geçen günlerde Çin Takviminden bahsetmiştiniz burada. Benim oğlum doğru çıkmıyordu ama Çin takvimine göre yaşıma bakmıyormuşum. Bugün kendi kendine hesaplayan bir siteden baktım, satı yazdım ama aslında döllenme zamanını soruyor (oğlum kesinlikle Temmuz da döllendi- önemli olan AY) yaşım 29 (Ekim de 30 olacağım) ama bu takvimde 31 mişim meğer şuan.
Baktım Oğluma gerçekten erkek diyor, bu hamileliğime kız diyor inanmak istedim sanırım hahaha
Bakmak isterseniz:
https://www.yourchineseastrology.com/calendar/baby-gender-predictor.htm
 
İnşallah canım hayırlı olsun sanada..

Yüreği ne güzel bir doktormuş.
Benle birlikte o da zor zamanlar geçirmişti Cunku oğlumu doğurtan doktor ve irtibatımız hiç kopmadı 5,5 senedir.Cok korkuyorum aslında, ara ara korkum yuzunden git geller yasiyorum.Oysaki İzmir'de ki en iyilerden.Ama bizim bunu yaşayacağımız varmış ki tüm aksilikler buna itti bizi o gun.O yüzden öfkeme yenilip de dava açmayı düşünmedim hiç .Gerçekten çok güzel bir kalbi var Sadece bize özel değil bu.

Cnm yaş ve gebe kaldığın ayı doğru seçersen tutuyor.Bak kaç sene sonra doğru olduğunu öğrenmişsin.insallah bu da kız olur Bende de tutmuştu.
 
selam kızlar Aralık 2015 annelerinden sonra şimdi buradayım :)
akşam eve giderken içime şüphe düştü acaba dedim bir test aldım sonuç pozitif
sabah kan verdim 295 çıktı
yarın doktora gidicem doktor tamam demeden heveslenmek istemiyorum
Bakalım 2. mucizemiz geliyor mu
 
Anladım canım ne iyiymiş doktorun bencede oraya devam et
İnşallah canım, korkum ağır basmazsa devam etmek istiyorum ben de.Benden daha çok eşim istiyor zaten.Hem erkek olmasına, hem de önceki gebeliğimde olanlara rağmen guven vermesi onu rahatlattı.Ama ben çok korkuyorum.O değil bir başkası da olsa korkacağım,bu bir gercek.Beni tek rahatlatan tüm ihtimalleri göz önünde bulundurarak önlem alıyor olması.
 
Yaaa kıyamam kuzum niçin korkuyorsun Allahın izniyle sağsalim alıcaksın kucağına inşallahh Allah büyük canım
 


kuzum benim kızımda hep erkek gösteriyordu çin takvimi yani tutmuyor diyordum.Bu sitede tuttu ikinciye de erkek diyor hadi hayırlısı
 
Hanımlar merhaba iyi günler kafam çok karışık acil yardım.Normal gebelik testi yaptım daha idrarı koyar koymas pozitif verdi ama aynı dakikalarda predictör erken gebelik testi yaptım onda hiçbişey çıkmakdı böyle olan varmı?
 
Yanılma payı olmaz pozitifte genelde ama kaç gün geciktin testi tekrarla istersen
 
Ya benim doğum günümde temmuz gebe kaldığım ayda temmuz aslında çin takvimine göre kız çıkıyor ama gariplik şurda doğum günümden öncesini erkek sonrasını kız gösteriyor gibi birşey meraktan baktım muallakta kaldım Döllenme temmuz sonunda oldu ama benim eminim o konuda

Tekrarla canıım normal kaset testle. Ben erken gebelik testlerine çok güvenmiyorum.
Merhabaaaa. Ben de aranıza katıldım
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…