Canım tatildeyim şuan pc den yapıyorum o düzenlemeleri de fırsat bulduğumda yapıcam eksik vs olanları sizden dönüş aldıkça düzenlerimLusi canım ilk sayfadaki eklemeleri yapmış miydin eğer bilgiler yoksa listeye eklemek için yeniden yazalım mi canım
Günaydın canım pantolon giyip üstüne şifon giysen biraz bol..Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? Benim şişkinlikle başım belada sabah iniyor ama akşama doğru 4-5 aylık sanki şişiyorum ne giysem karnım çıkıyor hamile kıyafetleri için de henüz çok erkenne yapacağımı bilemiyorum. Akşam nişan var bütün elbiselerden çıkıyor
GünaydınGünaydın taze anneler
Gel canım gelGünaydınmayıs annelerinde henüz pek hareket yok ben bira buralarda takılayım
Evet bir an evvel kalabalıklaşsın herkez hamiş olsun inş.Gel canım gel2haftaya orasıda kalabalıklaşır büyük ihtimalle:)
İnşallahEvet bir an evvel kalabalıklaşsın herkez hamiş olsun inş.
Günaydın bende izmirdeyim canım özelemi sgk yamı gidiceksin?Günaydın herkese hangi doktoro gideceğime karar veremedim. ben izmirdeyim. Tavsiyesi olan varmı
İnşalah sıkı sıkı tutunur canım sende çok çok dikkat et Allahın iZniyle sagsalim kurtulcanızGunaydin canlar tekrar...
Doktordan geldim simdi. Bebisi gorduk kalbi de duyduk ama maalesef kanama alani varmis ve dusuk riski varmis. Ozellikle bu bir-iki hafta dikkat edeceksin dedi. Uzun yuruyusler yapmayin dedi. Progestana devam edicez dedi. Tahliller istendi.
Sonra mide bulantim icin de hap verdi. Eger yine de yiyemeyip halsiz dusersen gelirsin serum veririz dedi. Bir de ilk uc ay tuzlu yiyebilirsin mideni bastirmasi icin dedi. Kilo verebilirsin yiyemiyorsun, cikartiyorsun bu cocugu etkilemez korkma dedi.
Sadece kanama alanina dikkat etmemiz lazim dedi. Bakalim hayirlisi olsun artik hakkimizda.. benden haberler boyle canlar.
Ben de ayni seyi cok dusunuyorum canim. Ama eskiden kadinlar daha gucluymus toprak goruyormus dogal besleniyormus.. bu kadar hastalik, bu kadar gdolu besin yoktu muhtemelen. Her sey dogalligini yitirdi maalesef dolayisiyla onlrin gucunde sagliginda degiliz muhtemelenKizlar eskiden napiyolarmis ya ultrasyon yok bir sey yok nasil anliyolarmis kimyasal gebeligi dusuk riskini .hafif kanama olsa kendimizi doktorda buluyoruz kendimizi biz mi pimpirikliyiz onlarmi cok rahatmis acaba
Amin kuzum insallah... hepimiz hayirlisiyla, saglikla kucagimiza alalim insallah..İnşalah sıkı sıkı tutunur canım sende çok çok dikkat et Allahın iZniyle sagsalim kurtulcanız
Cnm korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz.Gunaydin canlar tekrar...
Doktordan geldim simdi. Bebisi gorduk kalbi de duyduk ama maalesef kanama alani varmis ve dusuk riski varmis. Ozellikle bu bir-iki hafta dikkat edeceksin dedi. Uzun yuruyusler yapmayin dedi. Progestana devam edicez dedi. Tahliller istendi.
Sonra mide bulantim icin de hap verdi. Eger yine de yiyemeyip halsiz dusersen gelirsin serum veririz dedi. Bir de ilk uc ay tuzlu yiyebilirsin mideni bastirmasi icin dedi. Kilo verebilirsin yiyemiyorsun, cikartiyorsun bu cocugu etkilemez korkma dedi.
Sadece kanama alanina dikkat etmemiz lazim dedi. Bakalim hayirlisi olsun artik hakkimizda.. benden haberler boyle canlar.
Kuzum insallah aynen dikkat edicem.. dua edicem.. gerisini rabbim bilir elbet. Hayirlisi bakalimCnm korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz.
Kadınlar kulübünde kızlar yazıyordu.
Bacaklarının altına yastık koyup yatıyorlarmis.
Fazla kalkma WC için kalk.
Kızların hepsi toparlamisti durumu.
Bebegim yok abartma :) zaten sıkışıksın.. içme daha su :) nolur nolmazKızlaaar. İlk hamileliğimde bilmiyordum; usge dediğiniz gibi sıkışık gidicem. Kalktığımdan beri tuvalete çıkmadım ama ultrasonda biraz bastırırsa kaçırabilir durumdayımböyle mi gidicem? Su da içeyim mi?
Sanki heycanlandım biraz ya. Bakalım neler oluyormuşş.
Herkes için güzel bir gün olsun
Kalbi duymuşsunuz canım kalp atışı duyulunca risk bir miktar azalıyormuş. Allah sağlıkla aldırsın kucağına. Dünden beri baya bişeyler okuyorum kanama alanları görüp kanama yaşayıp doğum yapan bir sürü insan var. Aksi de olabilir tabi ama iyisini düşünelim hayırlısınu isteyelim. Ben adet olur gibi kanama yaşıyorum. Sabah 2.progestanı aldım yatıyorum bakalım neler olacak. Senin kanaman durmuştu dimi yanlışmıyımGunaydin canlar tekrar...
Eloşcum bu kadarına da gerek yok canım. Muayene sorası beklerken bi kaç bardak su içsen yeterli olurKızlaaar. İlk hamileliğimde bilmiyordum; usge dediğiniz gibi sıkışık gidicem. Kalktığımdan beri tuvalete çıkmadım ama ultrasonda biraz bastırırsa kaçırabilir durumdayımböyle mi gidicem? Su da içeyim mi?
Sanki heycanlandım biraz ya. Bakalım neler oluyormuşş.
Herkes için güzel bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?