- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Canim oncelikle cok gecmis olsun. Dilerim bir seycik olmaz kuzuya hayirlisiyla. Ben oral aliyorum. Cunku tam itmeyi beceremedim. Fitil olarak alacaksan muhakkak ilk koydugunda uzan. Mumkun oldugu kadar kalsin. Bir de wc ihtiyacin olmasin. Cok cabuk eriyor ve akiyor cunku.Progestanı nasıl kullanıyoruz kızlar? Fitili yerleştirdikten sonra hiç kalkmamak mı gerekiyor? Yatarken mi koyayım siz nasıl yapıyosunuz?
Amin hayırlısı artık dediğin gibi canım çok sağolCanım inşallah hayırlısıyla sımsıkı tutunur bebeğin sana. Yorma kendini dinlen güzelce. Bak hepimiz dua ediyoruz senin için, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.
Anladım canım sağolasın öyle yapayım o zamanCanim oncelikle cok gecmis olsun. Dilerim bir seycik olmaz kuzuya hayirlisiyla. Ben oral aliyorum. Cunku tam itmeyi beceremedim. Fitil olarak alacaksan muhakkak ilk koydugunda uzan. Mumkun oldugu kadar kalsin. Bir de wc ihtiyacin olmasin. Cok cabuk eriyor ve akiyor cunku.
Gayet güzel canım seninle bebişin yap takvimini :)Merhaba kızlar beta hcg 626 çıktı diğer sonuç 2 gün önce 264 çıkmıştı. Gebelik takvimi yapayım mi bende. Bebişim benimledir artık değil mi ?
Ben daha gitmedim canım 7 hafta civarı görülür kiminin daha erken kiminin 8 haftada ..belli olmuyor canımMerhaba arkadaşlar kısmetse bende nisan annesi olacağım... Sizleri takip eden ama ancak şimdi yazanlardanım
Bugün ultrasonda keseyi gördük ama bebegi göremedik 5+6 yım. Doktor da çok suratsızdı zaten moralimi bozdu acıkcası. Siz ne zaman gördünüz?
Sebnemcim öncelikle çok geçmiş olsun o bebiş seni bırakmayacak emin ol fazla yorma kendini progestani almadan mutlaka tuvalete git sonra sırt üstü uzan ve öte bildiğin kadar içeriye it 10 dakikada ayaklarının altına yastık koy uzan ben öyle kullanmıştım doktorum öyle tarif etmişti....Sağolun kızlar. Şimdi çıktık doktordan düşük riskim var. Kese etrafında kanama alanları gördük bu sefer. Kese büyümüş bu iki günde hemde bebek de oluşmuş gösterdi doktor. Sabah akşam progestan verdi 3 gün kullan bakalım kanamaların ne olacak haberleşelim dedi. Tutunadabilir düşedebilirmiş ama benim baya kanamam oluyor adet gibiartık rabbim hayırlısını versin diyorum, sağlıklıysa bizimle kalsın değilse daha fazla üzmeden alsın
ozge hanimi hic duymadim canim nasil bir doktor.bende acibademdeki fatma hanima gitmistim ilk gebeligimde simdi kararsizim baska doktorami gitsem diyeEvet canım ben kayserindeyim acıbadem özge hanıma gidiyorum kızıminda dr du
Çok teşekkür ederim tamam aynen öyle yapayım. Amin inş hayırlısıSebnemcim öncelikle çok geçmiş olsun o bebiş seni bırakmayacak emin ol fazla yorma kendini progestani almadan mutlaka tuvalete git sonra sırt üstü uzan ve öte bildiğin kadar içeriye it 10 dakikada ayaklarının altına yastık koy uzan ben öyle kullanmıştım doktorum öyle tarif etmişti....
Ben çok memnunum canim normal doğum yapmıştım gece 12 de hastanesiydim 5 gece özge hanim gelmişti ve çok sakin olumlu bir kadın ama tabiki elektrik meselesi elif hanında aynı şekilde çok tatlı bir bayan kararsizsan bir dene derim ikisinideozge hanimi hic duymadim canim nasil bir doktor.bende acibademdeki fatma hanima gitmistim ilk gebeligimde simdi kararsizim baska doktorami gitsem diye
internette hep 5 ve 6. haftalarda görülür yazıyo ama burda o haftalarda gören pek yok heralde araştırdıgım kadarıyla... Boş gebelik mi diye korktum ama dediğin gibi erken sanırım hayırlısı artık olacagın önüne geçemeyiz zaten ne yapsak boşBen daha gitmedim canım 7 hafta civarı görülür kiminin daha erken kiminin 8 haftada ..belli olmuyor canım
Geçmiş olsun canım devlete mi gitmiştin? Neden dinletmedi ki? İnşallah kanama olmaz moralinizi bozmayın.
Anladım canım bende henüz özel hastanemi belirlemediğim için devletten randevu aldım çok merak ediyorum kalp atışlarını dinleyebilecek miyim diye o yüzden sordum :)WM Medicalpark a gittim özel hastane canım
Dobler ısı veriyor bebek rahatsız oluyor ilerleyen haftalarda sorun olmaz dedi biz de tamam dedik
Yok canım ya bos degıldır benimde 6. Haftalarda sadece kese görünürdüinternette hep 5 ve 6. haftalarda görülür yazıyo ama burda o haftalarda gören pek yok heralde araştırdıgım kadarıyla... Boş gebelik mi diye korktum ama dediğin gibi erken sanırım hayırlısı artık olacagın önüne geçemeyiz zaten ne yapsak boş
Dinletirler canım ya benim doktor tercih etmedi önceki gebeliğimde dinletmişlerdi 6. haftamda mesela orası da özeldi Acıbadem.Anladım canım bende henüz özel hastanemi belirlemediğim için devletten randevu aldım çok merak ediyorum kalp atışlarını dinleyebilecek miyim diye o yüzden sordum :)
Dogumum cok zor oldugu icin simdi cok korkuyorm canim ya iyice arastirip oyle gidecegim bu seferBen çok memnunum canim normal doğum yapmıştım gece 12 de hastanesiydim 5 gece özge hanim gelmişti ve çok sakin olumlu bir kadın ama tabiki elektrik meselesi elif hanında aynı şekilde çok tatlı bir bayan kararsizsan bir dene derim ikisinide
Ya ben ultrason resmini almayı nasıl unuttum hayret ediyorumRamzi Teorisine göre bebek kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek olurmuş ne kadar tutan bişi bilemiyorum ama benimki soldaydı bakıp göreceğiz
Merhaba benim 5+5 bugün gördük keseyi ama benim beta hcg değerim fazlaydı onunlada alakalı olbilirinternette hep 5 ve 6. haftalarda görülür yazıyo ama burda o haftalarda gören pek yok heralde araştırdıgım kadarıyla... Boş gebelik mi diye korktum ama dediğin gibi erken sanırım hayırlısı artık olacagın önüne geçemeyiz zaten ne yapsak boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?