- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Canım çok teşekkür ederim, hepimiz sağlıklı bi gebelik süreci geçirir ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahCanim gozun aydin cok sukur
Canim senin de gozun aydin
Darisi diger bekleyenlerin basina..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok teşekkür ederim, hepimiz sağlıklı bi gebelik süreci geçirir ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahCanim gozun aydin cok sukur
Canim senin de gozun aydin
Darisi diger bekleyenlerin basina..
Canım benim hepinizden Allah razı olsun.Selam canım 9 yaşında kızım var. Sonrasında iki düşük malesefff...ve pıhtılaşma çıktı bende de hamileyim ve iğnelere başladık...Birde böyle deniyoruz işte biz elimizden geleni yapıyoruzz gerisi rabbime kalmış...Olumsuz düşünmeyip rahat olmak en iyisi....
Canım bana 10 gün sonra gel dedi. Doğum tarihin benden de önce görünüyor7+6da gitsem duyarım sanırım kalp atışını değil mi? 10 gün sonrası oluyor
Canım bana 2 hafta sonra gel dedi banada çokk uzun geldi zaman Hani çok geriden geliyorsun gibi birşeyde demedi ki ona göre gitsem. Sorunda yok gibi gözüküyordu baya neşeli falandı adam :) Ben yine orta yol bulup 10 gün sonraya alcam galiba. Ki bu kendi doktorumda değildi zaten keseyi göreyim diye almıştım bu adama buldum randevuyu birtek. Allah korusun ilk başta çok korktum değerim tam 2 kat artmıyordu ya dış gebelik olursa erken teşhis önemli diye gittim sırf. Bu arada senin nasıl geçti arada kaynadı galiba bir ara telefondan girmiştim canım kbakma.Canım bana 10 gün sonra gel dedi. Doğum tarihin benden de önce görünüyor
Anladım kuzum bana 10 gün dedi işte sen bilirsin artık keseyi gördük çok şükür canım sıkıntı yokCanım bana 2 hafta sonra gel dedi banada çokk uzun geldi zaman Hani çok geriden geliyorsun gibi birşeyde demedi ki ona göre gitsem. Sorunda yok gibi gözüküyordu baya neşeli falandı adam :) Ben yine orta yol bulup 10 gün sonraya alcam galiba. Ki bu kendi doktorumda değildi zaten keseyi göreyim diye almıştım bu adama buldum randevuyu birtek. Allah korusun ilk başta çok korktum değerim tam 2 kat artmıyordu ya dış gebelik olursa erken teşhis önemli diye gittim sırf. Bu arada senin nasıl geçti arada kaynadı galiba bir ara telefondan girmiştim canım kbakma.
Güzel haberlerle dön inşallah canımAdet kanaması gibi kan geldi benden doktora gidiyorum gidiyo galiba bebeğim
Büyük ihtimal duyarsın canım7+6da gitsem duyarım sanırım kalp atışını değil mi? 10 gün sonrası oluyor
Çok geçmiş olsun kuzumCanım geçmiş olsun allah hayırlısını versin bende YÖK dış gebelik YÖK kese göründü derken bugün düşük yaptığımı öğrendim bizim sağlığımız yerinde olsunda allah yine verir bir daha nasip olursa bu kan tahlili işlerine hiç bulaşmam kollarım hala geçmedi onuda geçtim zaten herşey olacağına varıyor dış gebelik fikrine okadar alıştırdılarki hamile olduğuma inancım kalmadı ilacı iğneyi hepsini kesmiştim 3gün önce kese göründü bugün de böyle 10haftadan önce doktora gitmek çok yorucu diğer arkadaşlar sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler dilerim
İyi iyi güzel haber Bana kalsa kendi doktoruma alcam yarın bir daha gitcem ahahah amma tabiii ki yapmıyoruz öyle birşey usluca 10 gün sonrasını bekliyoruzNe
Anladım kuzum bana 10 gün dedi işte sen bilirsin artık keseyi gördük çok şükür canım sıkıntı yok
2 hafta sonra gel diyince doktor belki 10 gün sonrası duyulmaz diye.. amaan doktor diyince işte harfi harfine uyasım geliyorBüyük ihtimal duyarsın canım
İyi yapmışsın canım inşallah duyarız bebeklerimizin kalp atışlarını da hayırlısıylaÇok geçmiş olsun kuzum
İyi iyi güzel haber Bana kalsa kendi doktoruma alcam yarın bir daha gitcem ahahah amma tabiii ki yapmıyoruz öyle birşey usluca 10 gün sonrasını bekliyoruz
2 hafta gel diyince doktor belki 10 gün sonrası duyulmaz diye.. amaan doktor diyince işte harfi harfine uyasım geliyor
Aldım gitti ayın 6sına
İnşallah kuzumİyi yapmışsın canım inşallah duyarız bebeklerimizin kalp atışlarını da hayırlısıyla
ah canım inşallah tutunacak o bebişin sana. en kötüyü düşünme lütfeen.
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım inşallah kötü bir şey yoktur
Cevabın için teşekkür ederim canım
Duamız sizinle canım yaa inşşahh bırakmaz seni
Rabbim hakkinizda hayırlısını versin canim insallh iyi haberlerle donersin
Güzel haberlerle dön inşallah canım
canım bol bol dinlen wc harici kalkma.. Anneminde hem kese kenarında kanaması vardı hemde adet görür gibi kanaması oldu birkaç kere ama şuan sapasağlam kardeşim varr He birde ilerki aylarda bebeğin eşi aşşağıdaydı ama yine de sağlıkla doğdu kardeşim :) Olumlama yap kötüyü düşünme olur mu. Sağlıklıysa zaten tutanacaktır annesine sıpa Hayırlısı olsun kuzum toparlar kendini inşallah.Sağolun kızlar. Şimdi çıktık doktordan düşük riskim var. Kese etrafında kanama alanları gördük bu sefer. Kese büyümüş bu iki günde hemde bebek de oluşmuş gösterdi doktor. Sabah akşam progestan verdi 3 gün kullan bakalım kanamaların ne olacak haberleşelim dedi. Tutunadabilir düşedebilirmiş ama benim baya kanamam oluyor adet gibi artık rabbim hayırlısını versin diyorum, sağlıklıysa bizimle kalsın değilse daha fazla üzmeden alsın
Canım inşallah tutunur sana kendni hiç yorma gerekirse sadece lavoboya kalkarsın okdr Allah yardımcın olsun miniğini sana bağışlasın inşalahhSağolun kızlar. Şimdi çıktık doktordan düşük riskim var. Kese etrafında kanama alanları gördük bu sefer. Kese büyümüş bu iki günde hemde bebek de oluşmuş gösterdi doktor. Sabah akşam progestan verdi 3 gün kullan bakalım kanamaların ne olacak haberleşelim dedi. Tutunadabilir düşedebilirmiş ama benim baya kanamam oluyor adet gibi artık rabbim hayırlısını versin diyorum, sağlıklıysa bizimle kalsın değilse daha fazla üzmeden alsın
Canim cok gecmis olsun,dualarım seninle ve diğer problem yaşayan arkdaslarla❤❤Sağolun kızlar. Şimdi çıktık doktordan düşük riskim var. Kese etrafında kanama alanları gördük bu sefer. Kese büyümüş bu iki günde hemde bebek de oluşmuş gösterdi doktor. Sabah akşam progestan verdi 3 gün kullan bakalım kanamaların ne olacak haberleşelim dedi. Tutunadabilir düşedebilirmiş ama benim baya kanamam oluyor adet gibi artık rabbim hayırlısını versin diyorum, sağlıklıysa bizimle kalsın değilse daha fazla üzmeden alsın
Sağolun kızlar. Şimdi çıktık doktordan düşük riskim var. Kese etrafında kanama alanları gördük bu sefer. Kese büyümüş bu iki günde hemde bebek de oluşmuş gösterdi doktor. Sabah akşam progestan verdi 3 gün kullan bakalım kanamaların ne olacak haberleşelim dedi. Tutunadabilir düşedebilirmiş ama benim baya kanamam oluyor adet gibi artık rabbim hayırlısını versin diyorum, sağlıklıysa bizimle kalsın değilse daha fazla üzmeden alsın
Allah razı olsun canım. Aynen tevekkül ediyorum bu noktadan sonra üzülmek yok. Rabbim en iyisini bilir sağlıkla gelsin inş aksi durumda da hayırlısı böyleymiş diycem.canım bol bol dinlen wc harici kalkma.. Anneminde hem kese kenarında kanaması vardı hemde adet görür gibi kanaması oldu birkaç kere ama şuan sapasağlam kardeşim varr He birde ilerki aylarda bebeğin eşi aşşağıdaydı ama yine de sağlıkla doğdu kardeşim :) Olumlama yap kötüyü düşünme olur mu. Sağlıklıysa zaten tutanacaktır annesine sıpa Hayırlısı olsun kuzum toparlar kendini inşallah.
Teşekkür ederimm amin hepimizinkini inşCanım inşallah tutunur sana kendni hiç yorma gerekirse sadece lavoboya kalkarsın okdr Allah yardımcın olsun miniğini sana bağışlasın inşalahh
Allah razı olsun hepimiz sağlıkla alalım. Hakkımızda en hayırlısını versin rabbimCanim cok gecmis olsun,dualarım seninle ve diğer problem yaşayan arkdaslarla❤❤
Amin inş.Çok geçmiş olsun canım bence de tuvalet dışında hiçbir şey için kalkma şu birkaç gün. sen önlemini al gerisi Allah’ın takdiri hem senin için hem de diğer riskli arkadaşlar için ben de dua edeceğim inşallah hepimiz şu dönemi sağlıcakla atlatırız
Canım inşallah hayırlısıyla sımsıkı tutunur bebeğin sana. Yorma kendini dinlen güzelce. Bak hepimiz dua ediyoruz senin için, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.Sağolun kızlar. Şimdi çıktık doktordan düşük riskim var. Kese etrafında kanama alanları gördük bu sefer. Kese büyümüş bu iki günde hemde bebek de oluşmuş gösterdi doktor. Sabah akşam progestan verdi 3 gün kullan bakalım kanamaların ne olacak haberleşelim dedi. Tutunadabilir düşedebilirmiş ama benim baya kanamam oluyor adet gibi artık rabbim hayırlısını versin diyorum, sağlıklıysa bizimle kalsın değilse daha fazla üzmeden alsın