Teşekkür ederim canım :)İyi yolculuklar özgecim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım :)İyi yolculuklar özgecim
Banada dinletmediler gördüm sadce bende duyulması lazm oyuzden sordum cnm. Rabbim sağlıkla kucagmza almayı nasip etsin inşallah bugünler de geçicek hayrlsylaEkrandan gösterdi.
Kalp atimini.
Başladım bugün pıhtı ignesine geç olmasinda.
Çok sevindim Cnm.Bu kan testlerini kalp atışını duyduktan sonra mı yapacaklardı, bir de vitamin yazayım dedi folik asit kullanıyorum dediğimde bir daha ki geldiğinde bakarız o zaman folik asiti kullanmaya devam et dedi.. Bu doktorda hoşuma gitti aslında ama ben heyecandan kaç haftalık gözüktüğünü falan sormayı unuttum. O da söylemedi sadece evet gebelik başlamış dedi içeriye bağırdı burda yeni gebemiz var diye ahahah Ultrason resmide isteyecektim onu da unutmuşum eşim merak ediyordu Son olarakta 2 hafta sonra gel dedi ama çok uzun değil mi
Amin canım hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahhÇok sevindim Cnm.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah.
Çok sevindim Cnm.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah.
bu 2.kimyasal. okadar yükseldikten sonra düşmesi çok garip dedi doktor. hiç iyi değilim...[/QUO
hayırlı olsun canım :)Bu kan testlerini kalp atışını duyduktan sonra mı yapacaklardı, bir de vitamin yazayım dedi folik asit kullanıyorum dediğimde bir daha ki geldiğinde bakarız o zaman folik asiti kullanmaya devam et dedi.. Bu doktorda hoşuma gitti aslında ama ben heyecandan kaç haftalık gözüktüğünü falan sormayı unuttum. O da söylemedi sadece evet gebelik başlamış dedi içeriye bağırdı burda yeni gebemiz var diye ahahah Ultrason resmide isteyecektim onu da unutmuşum eşim merak ediyordu Son olarakta 2 hafta sonra gel dedi ama çok uzun değil mi
Bende 4 gen bozuk, bu 4 genden 3 genin taşıyıcısıyım 1genin de hastasıymışım.Kan pıhtılaşması bendede var 2 gen bozuktu yanlış hatırlamıyorsam. Ve hergün iğne kullaniyorum.
Bende 4 gen bozuk, bu 4 genden 3 genin taşıyıcısıyım 1genin de hastasıymışım.
Canim gozun aydin cok sukurGördüm kuzum 10mm dedi kese için bebiş yeni canlanyor dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı içinnn
Canim senin de gozun aydinSıkıntı yok canım çok şükür. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah. Doğru zamanı vardır senin için de
Bende bugün 6+3tüm ama yine 2 hafta sonraya çağırdı canım. Haftaya gitmenden birşey olmaz hem gitmişken büyük ihtimalle kalp atışınıda duyarsın diye düşünüyorum. :) Bana doktor vitamin yazayım dedi ama folik asit kullanıyorum diyince tamam o zaman sonra bakarız dedi. Demir konusunuda bilmiyorum canım yanıltmıyım seni hiç.Arkadaşlar 6+1 deyim. Bu hafta sürekli devam edeceğim dr a gidecektim ama doluymuş haftaya kaldı. Sağlık ocağında kan tahlilleri yaptırmıştım Demir eksikliği dışında başka eksiklik çıkmadı.
Şimdi dr a da geç gideceğim ya extra d vitamini falan kullanmak gerekiyor mu. Ben sadece folik asit kullanıyorum. Sizler vitamin filan alıyor musunuz
hayırlı olsun canım :)
Teşekkür ederim kızlarCanim gozun aydin cok sukur
Canim senin de gozun aydin
Darisi diger bekleyenlerin basina..
ah canım inşallah tutunacak o bebişin sana. en kötüyü düşünme lütfeen.Adet kanaması gibi kan geldi benden doktora gidiyorum gidiyo galiba bebeğim
Adet kanaması gibi kan geldi benden doktora gidiyorum gidiyo galiba bebeğim
Bende bugün 6+3tüm ama yine 2 hafta sonraya çağırdı canım. Haftaya gitmenden birşey olmaz hem gitmişken büyük ihtimalle kalp atışınıda duyarsın diye düşünüyorum. :) Bana doktor vitamin yazayım dedi ama folik asit kullanıyorum diyince tamam o zaman sonra bakarız dedi. Demir konusunuda bilmiyorum canım yanıltmıyım seni hiç.
Teşekkür ederim kızlar
Duamız sizinle canım yaa inşşahh bırakmaz seniAdet kanaması gibi kan geldi benden doktora gidiyorum gidiyo galiba bebeğim
Bende 4 gen bozuk, bu 4 genden 3 genin taşıyıcısıyım 1genin de hastasıymışım.
Rabbim hakkinizda hayırlısını versin canim insallh iyi haberlerle donersinAdet kanaması gibi kan geldi benden doktora gidiyorum gidiyo galiba bebeğim