Tup bebek doktorumuydu canim bunlari yapanCnm benim ne guzel yazmışsın. Doktor çok bozdu moralimi. Allah'ından bulsun. Sen bana böyle konuşamazsın dedim ağlama diyor bana. Azarlamaya kalktı. Ben neler yaşadım sen biliyormusun dedim. Gene devam ediyordu. Bende iyice tersleyince sustu en sonunda.
bu 2.kimyasal. okadar yükseldikten sonra düşmesi çok garip dedi doktor. hiç iyi değilim...Ne denir bilmiyorum.. Allah yardımcın olsun. Nasip.. Dualarım seninle. İnşallah en yakın zamanda gönlüne göre olur. Lütfen üzmemeye çalış kendini.
ne diyeceğimi bilemedim kuzum yaKızlar değerim 1983'ten 296'ya düştü kimyasal gebelik geçiriyorum yine. Nasipten öte köy yok. Çok kötüyüm. Allah sizlere ve bebeklerinize sağlık versin...
bu 2.kimyasal. okadar yükseldikten sonra düşmesi çok garip dedi doktor. hiç iyi değilim...
Bende tesadüfen sıkışıktım keseyi görmeye gittiğimizde hatta doktor inşallh sıkışık gelmişsindir dedi vurguladı yani ve hemen görünmüyor zaten gezdiriyor bastırıyor doktorunuzu değiştirin derim birkaç gün sonraya başka doktordan randevu alın bu şekilde olumsuz konuşmaya kimsenin hakkı yok.Doğru diyorsun olumlu düşüneym canım. Hayırlısı Allah'a bıraktım işimi.
Geçmiş olsun canım devlete mi gitmiştin? Neden dinletmedi ki? İnşallah kanama olmaz moralinizi bozmayın.Selam kızlar doktordan geliyorum şimdi kalp atışını dopler isitiyor vs dedi dinletmedi sadece gösterdi.
Ama kanama alanı var dikkat et dinlen kanaman olursa gel dedi ilaç başlayabiliriz dedi.
Korkmalı mıyım tedirgin olmalı mıyım bilemedim şimdi
sana kalsa direk 2li teste falan gitcektin zaten iyi en azından haftayaymışBende geçmez dedim ama bayram geçti gitti bile kuzum o 1 haftada hemen geçer hayırlısıyla.
Değil cnm tüp bebeği özel hastanede yaptırdım.Tup bebek doktorumuydu canim bunlari yapan
Yaa canım benim Rabbim inşallah saglıklı bir gebelik nasip eder yaKızlar değerim 1983'ten 296'ya düştü kimyasal gebelik geçiriyorum yine. Nasipten öte köy yok. Çok kötüyüm. Allah sizlere ve bebeklerinize sağlık versin...
Aminn inşallah canım herşeyin hayırlısuteşekkür ederim 2.kez olunca insan toparlanamıyor. bu hayal kırıklığını Allah kimseye yaşatmasın.
Cnm eşinle birlikte gidin, kromozonlarınıza ve kah pıhtı genlerinize baktırın.teşekkür ederim 2.kez olunca insan toparlanamıyor. bu hayal kırıklığını Allah kimseye yaşatmasın.
Genetik bölümüne mi gitmemiz gerekiyor canım ?Cnm eşinle birlikte gidin, kromozonlarınıza ve kah pıhtı genlerinize baktırın.
Canimm hayırlı olsun rabbim devamini getirsin insallah tesetturu hakkiyla yasayabilmeyi nasip etsin hepimize.. nasil guzel baslamissin gune.. insallah her gunun boyle guzel gecsinAynen bir de ben kapandım bugun iş yerinde ilk tesettürlü günüm agrıca ilk ultrason var kesey bakacağız. Heyecanlı bir güne başladım :)
maalesef günümün devamı iyi gelmedi canım.Canimm hayırlı olsun rabbim devamini getirsin insallah tesetturu hakkiyla yasayabilmeyi nasip etsin hepimize.. nasil guzel baslamissin gune.. insallah her gunun boyle guzel gecsin
Canım benim çok üzgünümKızlar değerim 1983'ten 296'ya düştü kimyasal gebelik geçiriyorum yine. Nasipten öte köy yok. Çok kötüyüm. Allah sizlere ve bebeklerinize sağlık versin...
Canım çok üzüldüm Allah hayırlısını versin ama kanaman yokmu pekiKızlar değerim 1983'ten 296'ya düştü kimyasal gebelik geçiriyorum yine. Nasipten öte köy yok. Çok kötüyüm. Allah sizlere ve bebeklerinize sağlık versin...
Amin canım rabbim kimseye yasatmasin....Başın sağolsunne zor şeyler yaşamışsın. Hoşgeldin aramıza bu bebeğin sağlıkla gelsin tüm çektiğin acıları unuttursun inş
Evet genetik bölümüne gitmeniz gerek.Genetik bölümüne mi gitmemiz gerekiyor canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?