2019 Nisan Anneleri Bebito Cicişleri, Doğum Hazırlıkları Paylaşım Topiği

Bende çok sinir oldum; eşimde sinir olduğu için tmm demiş. Dediğin gibi evde yer açıp, vicdan yapıyorlar. Madem o kadar yardımseversin; başka ihtiyacı olanlara ver. Küçümsediğimden değil; ama köyde kentte o kadar sıkıntıda aileler var. Hastaneye bile bırakabilir.
Bence ilk bebeği olsa ve ona da bu teklif gelse; o da kırılırdı. Ama düşünemiyor belli ki..
Neyse takma canım, bir yere ver geç.
Çok haklısın. Demek tek ben değilmişim. Ben de dediğin gibi yapicam zaten. Ha bi de bizimki diyor ki.Ikimci çocuğu düşünüyor diyorum ki işte ikinci çocuğunda kullanırsın .Diyor ki o zaman senden alırım .E şimdi bu bide benden almaya kalkarsa .Daha da delirdim. Ben kullanıcam sonra alacak o kullancak. O kıyafetlerden hayır bekle .Depo gibi kullanıyor beni resmen

Ya o da öyle dedi inan verdikleri çok eski baktım yoksa belki bi ihtimal olur diye direk reddetmedim. En azından insan giyinmemişleri ayırır ne bileyim .
valla o sekilde eskimis kiyafetleri de veriyorsa ben onun niyetinde art niyet ararim birak kiriliyorsa kırılsın. ihtiyaci olan baska birine ver bunlar eskimis ben cok cocuguma yeni seyler giydircem hevesim var de. Biz de tek maas geciniyoruz evimiz kira büyükşehirdeyiz ama az olsun öz olsun. bizim de etrafımizda hic birseye güç yetiremeyecegimizi düşünen tipler var özellikle ben onlara inat kimseden kabul etmiyorum

Ya o da öyle dedi inan verdikleri çok eski baktım yoksa belki bi ihtimal olur diye direk reddetmedim. En azından insan giyinmemişleri ayırır ne bileyim .
Cok eskiyse benimde içime sinmez.kardesim bile cok alma bende var diyor ona bile kiziyorum ilk cocugum insan heves ediyor.birde onun kiz benim erkek.ev icinde olacaklari alcam gene

Çok haklısın. Demek tek ben değilmişim. Ben de dediğin gibi yapicam zaten. Ha bi de bizimki diyor ki.Ikimci çocuğu düşünüyor diyorum ki işte ikinci çocuğunda kullanırsın .Diyor ki o zaman senden alırım .E şimdi bu bide benden almaya kalkarsa .Daha da delirdim. Ben kullanıcam sonra alacak o kullancak. O kıyafetlerden hayır bekle .Depo gibi kullanıyor beni resmen
Bu nasıl bi tipmis koptum ya.istemiyom sen ikinci bebene sakla iste de. ver şunun cevabını.bide geri alacak

Canım niye bu kadar alındınız anlamadım. Benim eşimde yurt dışında bi akrabasına aynı şeyi dedi. Bende olur getirsin dedim çok zor durumda olan insanlar var en kötü gider bi çocuk esirgemeye veririm hem onlarında hayırına vesile olurum diyorum. Güzel olanları alır oğluma kullanırım diyorum. Bu absürd bişey değil bende abimin kıyafetlerini giymişim yani :):):) Çok ısrar ediyorsa al ihtiyacı olana ver boşver. Ben birçok kıyafetimi ayırıyordum koli yapıp ya belediyeye veriyordum yada köye yolluyordum. Şu ana kadar güzel olan ve sağlam olan hiçbir kıyafetimi atmadım hep öyle verdim yada bağışladım.

Canim sen lohusa pijama takimini aldin mi gecen hafta eskisehrden bakicam diyodun galiba yazdiysan kacirmis olabilirim. Bugun tum gun baktim karar veremedim internnet uzerinden almayi düşünüyorum. Sik mecit ve feyza diye markalar var hep onlarin ürünleri cikiyor birde fantasi markasi vardi heralde.Senin aldigin yada begendigin marka varmi

Gezdim de gönlüme göre bir şey bulamadım açıkcası almadım da o yüzden:bicak:
Haluk bayram da iyi canım. Hangi siteden bakıyorsun bu arada?
Bana da bir iki kisi dedi direk reddettim. Ilk cocugum hevesleniyorum herseyini yeni alacagim dedim . Daha kimseye hic birseyimi vermedim ayip olur gibime geliyor sonucta kullanilmis şey. Hatta bazen yardim icin topluyorlar en temiz ve giyilmemis olanlari vermeye çalışıyorum.
Bana da doğru olan bu gibi geliyor ne bileyim aynı düşünüyoruz

Canım niye bu kadar alındınız anlamadım. Benim eşimde yurt dışında bi akrabasına aynı şeyi dedi. Bende olur getirsin dedim çok zor durumda olan insanlar var en kötü gider bi çocuk esirgemeye veririm hem onlarında hayırına vesile olurum diyorum. Güzel olanları alır oğluma kullanırım diyorum. Bu absürd bişey değil bende abimin kıyafetlerini giymişim yani :):):) Çok ısrar ediyorsa al ihtiyacı olana ver boşver. Ben birçok kıyafetimi ayırıyordum koli yapıp ya belediyeye veriyordum yada köye yolluyordum. Şu ana kadar güzel olan ve sağlam olan hiçbir kıyafetimi atmadım hep öyle verdim yada bağışladım.
Canım zaten kötü niyet aramak istemiyorum arkadaşım da .Ama diğer hanımlarda söylemiş insan heves ediyor ce iki kere üç kere kibar dille buna benzer seyl er söyledim. Anlamadı ya da anlamak istemedi. Eğer ben ihtiyacı olana vereceksem neden o vermiyor. Ayrıca neden ben bu şekilde olayım ki onun gözünde. Insanoğlu çok tuhaf sonra der benim eskilerimi giyiyor ihtiyacı var diye kendi egosunu tatmin eder neden böyle birşey olsun ki .Ben çok kazık yediğim için insanlardan böyle birşey olma ihtimali hiçte az değil gibime geliyi r

Gezdim de gönlüme göre bir şey bulamadım açıkcası almadım da o yüzden:bicak:
Haluk bayram da iyi canım. Hangi siteden bakıyorsun bu arada?

Bana da doğru olan bu gibi geliyor ne bileyim aynı düşünüyoruz
Canm n11 e hepsi buradaya falan baktim ama tam güvenemedim. Lohusa sepetinden de hic alisveris yapmadim. Bildigin bi site var mi ?haluk bayrami ilk defa duydum ona da bakayim simdi

LoveAndMarriage LoveAndMarriage @Cuttingcorners @melike222
@kanadali35 @Blankinfinity merve teacher merve teacher havadansudan havadansudan @Xxdolunay melekci melekci Mini_mini Mini_mini @pelin2321 sbry sbry @eszcm Lusi Lusi @Ruhpastasi

Kızlar emziklerimiz ve biberonlarımızı bugün sipariş verdim. İşveçten sipariş verdim çok güzel bir marka biraz pahalı ama olsun biberonların özeliği kolik karşıtı olması.

Ben soft renkler seçtim gri ve siyah emzikleri de mermer desenli seçtim alta paylaşıyorum ❤️

Canim secimlerin cok guzel. Bebek urunlerinden cok anlamasamda arastirip almissan eminim en guzelidir. Allah saglikla kullanmayi nasip etsin insallah canim :KK200:

Bu nasıl bi tipmis koptum ya.istemiyom sen ikinci bebene sakla iste de. ver şunun cevabını.bide geri alacak
Evet bi de geri alur mı diye evimde tutmak gerekecek asıl sinirim ona bozuldu. Hadi aldın verdinn birine bitti gitti .Ama bu olursa alırım geri diyor hey allahım dedim sınaniyorum sanırım

valla o sekilde eskimis kiyafetleri de veriyorsa ben onun niyetinde art niyet ararim birak kiriliyorsa kırılsın. ihtiyaci olan baska birine ver bunlar eskimis ben cok cocuguma yeni seyler giydircem hevesim var de. Biz de tek maas geciniyoruz evimiz kira büyükşehirdeyiz ama az olsun öz olsun. bizim de etrafımizda hic birseye güç yetiremeyecegimizi düşünen tipler var özellikle ben onlara inat kimseden kabul etmiyorum
Iste söylemek istediğim bu .Alınca da insanlar resmen egolarını tatmin ediyorlar neden bunu tattirayim ki .

Canm n11 e hepsi buradaya falan baktim ama tam güvenemedim. Lohusa sepetinden de hic alisveris yapmadim. Bildigin bi site var mi ?haluk bayrami ilk defa duydum ona da bakayim simdi
Hepsiburadadan alabilirsin cnm sorun yaşamazsın. Gittigidiyor da olabilir trendyola da giriyor ürünler bazen güvenilir siteler bunlar.
Ben ulus a bakıcam son bi canım çıkrıkçılar yokuşunda vardı internetteki markalar ürünler var. Oğlanda da ordan almıştım da kv haftaya gelecekmiş birlikte gidip bi gezelim dedik

Kızlar bunlarda benim.aldiklarim çarşamba günü artık alışverişe baslayacam

Eklentiler

• 20190121_122518.jpg
    20190121_122518.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 86
  • 20190121_122459.jpg
    20190121_122459.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 84
  • 20190121_122424.jpg
    20190121_122424.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 84
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım.

Valla öyle absürd bi insansa benim eskilerimi giyiyor diyecek kadar lafı sok çık aradan... Ben öyle bi insan olarak düşünmemiştim. Çünkü bazıları bilmiyor ben diyorum hayır kurumları var istersen oraya ver diyorum eğer ben bilmem sen yapsana derse tamam olur diyorum. Ama eskilerimi giyecek diyecekse ihtiyacı olan birine versen daha iyi olur bence çok şükür benim ihtiyacım yok diye belirt. Abimin çocuğu yani yiyenimde hiç giyemediği kıyafetler olmuştu. Hiç giymeden etiketi bile üstünde birine verdiler. Çünkü çok hediye geliyo millet düşünmeden küçük alıyor çocuk zaten onu giyemeden büyüyor. Hatta bazı gelenler olmamıştı bile bazı çocuklar ayından önce gidebiliyor.

LoveAndMarriage LoveAndMarriage @Cuttingcorners @melike222
@kanadali35 @Blankinfinity merve teacher merve teacher havadansudan havadansudan @Xxdolunay melekci melekci Mini_mini Mini_mini @pelin2321 sbry sbry @eszcm Lusi Lusi @Ruhpastasi

Kızlar emziklerimiz ve biberonlarımızı bugün sipariş verdim. İşveçten sipariş verdim çok güzel bir marka biraz pahalı ama olsun biberonların özeliği kolik karşıtı olması.

Ben soft renkler seçtim gri ve siyah emzikleri de mermer desenli seçtim alta paylaşıyorum ❤️
Tr var mı bunlardan değişikmiş tipleri biberonların

X